Cauta in 19.009 retete
Faramiteaza bine fursecurile de ciocolata. Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine. Preseaza apoi aceasta compozite intr-o tava, formand un blat. Da apoi la rece pentru 15 minute. Taie batoanele de ciocolata in 4 - 5 bucati. Inveleste-le in folie de plastic si da-le la rece pentru 10 minute. Taie-le apoi in bucatele mici. Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de inghetata. Presara apoi jumatate din bucatelele de baton faramitate. Deasupra adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat galbenusurile cu zaharul ,apoi se adauga uleiul si se bat in continuare pana devine ca o crema. Se adauga faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se bat spuma albusurile spuma si se incorporeaza cate putin in aluat.Atentie ,este foarte important sa adaugam albusurile spuma la final,pentru ca blatul sa fie pufos . Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit,la foc mic,pana se desprind marginile de peretii tavii.Se poate face si testul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema de iaurt cu piersici si crema ciocolata cu visine -2,7 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
I NGREDIENTE Sos pt macerat carnea(picanta)By Ama Carne de pui,pulpe,porc(la alegere) 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri de sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute(sau ulei cu chili) sare piper Se toaca marunt usturoiul si amestecati sosul din ingrediente. In acest sos se lasa carnea la macerat o zi/noape. Se pun la prajiti / sau la cuptor. Gustu e foarte bun combinat dulce iute si se face carne foarte fragede.
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... ardei capia(rosu) 1 1/2 ulei (pt prajit)1/2 ulei (pt deasupra in borcan ... fiert din noua un pic pt a obtine un bulion proaspat.Adaugam ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Ingrediente : 240 grame faina 130 grame zahar 65 ml apa 25 grame unt 1 ou 1/4 lingurita bicarbonat sodiu 1/2 lingurita scortisoara 1/4 lingurita praf de cuisoare 1/2 lingurita praf de ghimbir pentru glazura: un ou, 80 grame zahar pudra si o lingurita apa
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Crema de iaurt cu piersici si crema ciocolata cu visine-3,7 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Mousse mascarpone cu piersici si mousse ciocolata alba cu zmeura-7 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... iaurtul si sucul de lamiie. Turta dulce se faramiteaza si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Crema de iaurt cu ananas si crema ciocolata cu zmeura-4,5 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... , se inmoaie in glazura pentru turta dulce si se usuca in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 ml.frisca lichida 2 lingurite zahar pudra 100 ml smantana dulce 2-3 plicuri intaritor de frisca Se pun toate impreuna intr-un castron si se bat cu mixerul la viteza ceea mare citeva minute(atita cit v-om avea o frisca destul de tare ).Se va orna dupa preferinta tort-ul cu citeva ore inainte de servire dupa care se va pune la rece. Frisca va sta bine pe tort deoarece are in ea si smantana
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Un tort pentru Dragos,cu personajele preferate-ma rog mai mult de mamica lui.A avut crema de ciocolata cu rom-3,4 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Crema de iaurt cu piersici si crema vanilie cu visine-3,2 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Preincalzeste cuptorul la 160 de grade celsius si pune hartiute in tava pentru briose. Topeste untul, ciocolata si zaharul impreuna cu 100ml apa calda intr-o oala, amestecand ocazional, apoi lasa deoparte sa se raceasca. Adauga ouale si extractul de vanilie in amestecul de ciocolata. Adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt si mixeaza pana la omogenizare. Adauga cu lingura aluatul in tava pentru briose, si lasa deoparte 5 minute inainte sa dai la cuptor pentru 20-22 de minute. Dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro