Cauta in 16.330 retete
Se curata pestele se sareaza dupa care se tavaleste prin faina de malai si se pune la prajit in ulei incins. Cand s-a rumenit bine se intoarce si pe partea cealalta. Separat se pregateste mujdeiul de usturoi si optional mamaliguta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de faina si una de malai, usturoiul pisat si 2 linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crapul este preferatul meu, nu-l prepar decat prajit sau la gratar pentru ca asa imi place cel mai mult. Data viitoare cand voi gati peste mi-am propus sa fac o saramura, asa ca.... stati pe aproape. INGREDIENTE: un crap malai sare PREPARARE: Curatam pestele, il feliem, il saram si-l dam bine prin malai pe toate partile. Daca nu va place asa crocant puteti folosi faina. Il prajim in baie de ulei. Servim cu mamaliguta si neaparat mujdei de usturoi! Pofta buna!
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
... ..... M-am gandit la Pelincile Domnului, Turtele de Ajun sau versiunea cu ... particip cu Pelincile Domnului sau Turtele de Ajun care se fac ... taranului roman : "Pelincile Domnului, turte de Craciun, turte de Ajun, scuticele ... un capac mai mare decit turta, pentru a preintimpina eventuala scorojire a lor ... zaharul. Apoi veti lua alta turta, o treceti prin siropul fierbinte,...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
V-am prezentat in postarea anterioara, aperitivele festive pregatite pentru party-ul Nataliei (2 ani). Dar tot pentru Natalia am facut si acesti biscuiti turta dulce, moi si aromati, decorati cu personajele cele mai indragite de copii. Cum au fost apreciati? Se vede bine, nu-i asa? Voi posta ulterior si reteta de turta dulce. Am revenit cu reteta de turta dulce.
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... asezate in forma de raze. Turta se taie in felii ca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se unge o cratita sau o forma de budinca (de 2 l) cu unt topit sau cu ulei si se-ncinge cuptorul la 210 ?C. Se taie carnea cubulete ori se da prin masina de tocat. Se-ncinge untul intr-o tigaie mai mare si se caleste ceapa, pana ce devine maronie. - Se presara deasupra faina si mustarul praf, se adauga zeama de carne - putin cate putin - si se amesteca bine. Se pune sosul pe foc si se lasa sa fiarba incet, circa 3 minute. Se incorporeaza carnea, menta, patrunjelul, piperul si sarea, se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tava cu grasime, se aseaza turtele, se ung cu putin lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca mierea cu zaharul, la caldura, pina se topeste zaharul, se pun ouale pe rind, apoi uleiul tot cite o lingura si se amesteca bine cu lingura de lemn. Se adauga faina, apoi praful de cuisoare, un virf de cutit, si scortisoara, o lingurita. Se unge tava cu ulei, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se da la cuptor incins, la foc moale. In compozitie se pun nucile sfarimate, se orneaza pe deasupra si apoi se da la cuptor. - 3 oua, 1 pahar cu miere de albine, 1 pahar cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Pudrati cu zaharul ramas. Lasati turta sa creasca in forma, pana ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
by Alice albinutza De Revelion am facut o garnitura noua pentru friptura de pui si rata la cuptor. Cautand pe net am gasit o reteta simpla si destul de buna, am mai adaptat-o putintel astfel incat v-o prezint si voua. Asadar ingrediente : cartofi - cam 1 kg sare ulei de masline, ulei de floarea soarelui cateva fire de patrunjel poaspat tocat marunt Cartofii se curata de coaja se spala bine cu apa rece si se taie in felii mari si groase sau cuburi. Se pun la fiert in apa cu sare, cam 20 de ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatam pestele ,il taiem bucati ,il dam prin malai si il prajim in ulei incins,curatam usturoiul ,il tocam cu putina sare si adaugam peste el un pic de apa minerala.Se serveste cald cu mamaliga
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de faina si una de malai, usturoiul pisat si 2 linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele,se taie bucati se sareaza si se dau prin malai si se pun la prajit in ulei incins.Usturoiul se curata si se piseaza marunt,se pune un pic de sare si un pic de apa si se mesteca foarte bine.Intr-un vas se pune 1 l.apa cu putina sare si o lingura de malai si se lasa sa clocoteasca,cand apa clocoteste se adauga malai in ploaie si se mesteca bine cu facaletul pana obtinem mamaliguta.Mamaliguta este gata de fiert cand se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , uleiul si un praf de malai. Cand incepe apa sa clocoteasca, incepeti sa puneti din malai, in ploaie, amestecand continuu pana la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... da printr-un amestec de malai,faina si patrunjel uscat, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se decongeleaza in lapte sa stea de pe-o zi pe alta. Se sterge bine, se curata, se sareaza si se da prin faina sau malai si se prajeste. Se scurg pe servetele. Servim cu mamaliguta, lamaie sau mujdei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare si un praf de malai. Cand incepe apa sa clocoteasca, incepeti sa puneti din malai, in ploaie, amestecand continuu pana la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatam pestea ales punem ingrimente in felile de peste sare, piper macinat, dupa care punem in malai si lasdam asa 5 minute. Luam un teflon in care punem ulei si ceapa bine curatate si taiat in foarte mici bucati , punem in ulei cald , dupa 5 minute punem putin boaia de ardei in ceapa si bine se amesteca. Luam felile de peste si asezam bine unul cate unu peste ceapa dupa care punem un capac peste teflon si 8 minute lasam in foc. La servire punem langa peste masline.
Reţetă de pe retete.eva.ro