Cauta in 20.697 retete
In traducere libera Tort Sandwich, se face din blat de paine ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... exceptii care au rolul de a traduce unele arhaisme, descrierea este cea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... specific bucatariei italiene si se traduce ad literam prin la dinte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , majoritatea indiciilor duc catre o radacina franceza, catre tocanita ce poarta numele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sau confiture de lait in franceza  tradus mot-a-mot prin dulce ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Hanul lui Manuc pe str Franceza nr. 62-64 unde puteti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si pentru necunoscatori, am putea traduce numele reteti ca "penne cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... usturoi) si zarzuela (care s-ar traduce prin termenul opereta), o supa complexa ... tinto di verano (care s-ar traduce aproximativ prin expresia ,,rosu de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ii spuneau ahuaca-mulli, in traduce libera sos de avocado. Guacamole ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... 1-2 rosii 1 ardei gras paine - franzela franceza ulei de masline Am decongelat ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , prajiturelele la tigaie, cum s-ar traduce mot-a-mot, sunt in sine ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
De origine franceza, bouquet garni (buchet de ierburi) este o legatura formata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dovada a rafinamentului exprimat de bucataria franceza, cartofii duchesse (ducesa) sunt o garnitura ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Aceste fotografii de vacanta, le-am facut in 2003. Vizita am facut-o dupa ora 8 seara, inainte inchiderii parcului. Daca ajungeti la Sibiu, puteti sa-l vizitati... merita. Acum o saptamana le-am pus pe blogul meu in franceza "Chocolat ou ciocolata"...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... mancaruri cu specific local. Etimologia franceza a termenul mujdei, din mousse dail ... si mai ofensiv decat versiunea franceza. Secretul mujdeiului este otetul a carui ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Capelli dangelo  varianta si mai subtire a pastelor capellini. Numele se traduce din italiana ca par de inger . Sunt considerate cele mai subtiri paste din categoria pastelor lungi si se folosesc pentru supe si, mai rar, in combinatie cu sosuri delicate. Timp de fierbere: intre 2 si 3 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... simturile. O delicatesa in maniera nord-franceza (populara si in Elvetia), tartina ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... din marea si generoasa familie franceza a maionezei, sosul remoulade este insotitorul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in romana si pintade in franceza. Este o pasare cu carne gustoasa ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com