tota jador
Pagina 1 din 5
							Te-ar mai putea interesa: 
                                                            tota banateana unitatea de bucate speciala ep23,                                                             torta jador                            						
                        					
                                                         Esti mare amatoare de dulciuri? Familia ta este incantata de surprizele dulci pe care le pregatesti? In cazul in care raspunsul este afirmativ la ambele intrebari, atunci acest articol iti este dedicat! Mai mult decat atat, daca te-ai hotarat sa tii intreg Postul Pastelui, insa foarte multe retete de deserturi presupun folosirea unor ingrediente de origine animala, noi ti-am pregatit o lista cu retete dulci, de post, care vor satisface gusturile tuturor membrilor familiei tale. Retetele pe...
                        
                                                Reţetă de pe retete.eva.ro
                        					
                                                         ... . Insa chiar crezi ca stii totul despre sampanie?... Sampania isi are ...  imaginatia lor si fa absolut totul pentru ca seara sa devina ...  ii pui la zid pe toti cei dragi... O data ce ai ... 
                        
                                                Reţetă de pe retete.eva.ro
                        					
                                                         ... , apa de trandafiri si sampania. Totul se aseaza intr-un castron ...  nici eu n-am avut :))) ...si tot a iesit fabulos!!! ...suuuper-racoritor... trebuie ... 
                        
                                                Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
                        					
                                                         ...  amesteci si pe el. Framanti totul pana obtii un fel de ... 
                        
                                                Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
                        					
                                                         ...  China, acum specific bucatariilor din tot Orientul Indepartat. In ultimii ani ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                        Pentru ca este a 3-a Pavlova in 2 saptamani din cauza de "comenzi", am hotrat sa pun reteta si pe blog sa isi mai faca oamenii si singurei. Nu de alta, dar daca mai mananc mult zahar n-o sa mai intru in rochia de mireasa si alta zau ca nu-mi mai iau! Reteta e simpla, simpla, dar trebuie sa aveti ceva rabdare caci nu o puteti manca pe loc. Reteta o am, off course, de la Monica . Se bate bezea din albusuri si zahar. 50g zahar/albus. Pavlova asta din poza de mai sus este facuta din 4 oua. Din 6...
                        
                                                Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
                        					
                                                         ...  acoperit): preparat din frunze crescute tot la umbra, dar pentru un ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                         ...  deserturi, salate sau mancaruri peste tot in lume. Denumirea ananasului vine ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                         Data viitoare cand iti vei petrece jumatate de zi frecand tigaile si cratitele de pete "nesuferite", care nu se dau duse, aminteste-ti sa iti arunci privirea si pe acest ghid! Crede-ma, te va scuti de o gramada de nervi si de timp pierdut... De la sucul de rosii "turnat" cu generozitate pe covor pana la mainile patate, avem grija de tine! Iti scoatem orice pata! Tigaile din fonta Freaca petele cu o "minge" din folie din aluminiu si sterge apoi vasele cu o carpa moale. Sucul de fructe Nu...
                        
                                                Reţetă de pe retete.eva.ro
                        					
                                                        Oul este, alaturi de lapte, sursa proteica cel mai usor de produs si utilizat. Plin de calitati, oul contine vitamine, minerale, grasimi si proteine complete, majoritatea localizate in galbenus. Albusul contine predominant apa si cateva proteine. Un ou cu masa de 50 grame are o valoare energetica de 90-100 calorii si echivalenta ca valoare nutritiva cu aproximativ 150 ml de lapte sau 40 grame de carne sau 20 grame branza uscata. Digestibilitatea oului este foarte ridicata: 97% pentru albus si...
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                         Crema de iaurt cu zmeura si crema ciocolata cu nuci-2,6 kg. 
                        
                                                Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
                        					
                                                        De origine franceza, bouquet garni (buchet de ierburi) este o legatura formata din mai multe verdeturi, proaspete sau uscate. In mod traditional, bouquet garni contine patrunjel, cimbru si foi de dafin. Ceea ce face bouquet garni diferit de verdeturi, este ca aceasta legatura se foloseste la procesul de preparare, dar se scoate din mancare inainte de servire. Verdeturile se prind in legatura cu frunze de praz sau cu o sfoara (daca folositi sfoara, va fi mai usor sa scoateti legatura din...
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                        Branza este unul din cele mai complexe alimente ce se prepara din lapte. Fie ca vorbim de branzeturile din lapte de vaca, sau de la alte mamifere (oaie, bivolita, capra sau chiar ren si camila), branzeturile sunt o sursa fantastica de calciu si grasimi pentru organism. Exista peste 650 de tipuri de branzeturi in toata lumea, din care cele mai multe sunt preparate din lapte de vaca. Tipuri de branzeturi Clasificarea branzeturilor se poate face dupa mai multe criterii  tipul de lapte din care...
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                         ...  in localitatea Gemmano (luna august) . Tot satul se umple de mese ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                         ... ) sau congelati (decorticati sau cu tot cu crusta). In prezent, crevetii ...  se doreste folosirea lor cu totul) presupune indepartarea capului, a cozii, a crustei ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                        Branza tilsit sau tilsiter este un sort de branza semi-tare, de origine elvetiana. Branza tilsit a fost creata de elvetienii din Valea Emmental veniti in secolul XIX sa se stabileasca in Tilsit (teritoriile Prusiei, actualmente in Rusia). Cum ingredientele pe care le foloseau in patria mama nu erau toate identice sau disponibile, , branza tilsit a fost maturata cu alte tipuri de mucegai si bacterii, rezultatul fiind o branza cu gust intens. Branza tilsit se caracterizeaza prin gauri...
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                        Rucola ( Eruca Sativa ) este o planta comestibila, din familia Brassicaceae (familia verzei). Creste in bazinul Mediteranei si lungimea sa variaza intre 20 si 100 cm. Denumirea de rucola a intrat in limba romana din italiana, desi in limba romana exista termenul de voinicica pentru aceasta planta. Denumirile acestei plante in alte limbi: garden rocket sau rocket salad (in engleza  UK), arugula (in engleza  SUA), rauke (in germana), roquette (in franceza), oruga sau arugula (in spaniola)....
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                        Tabasco este denumirea comerciala (marca inregistrata) a sosului foarte iute produs de compania McIlhenny din USA (Luisiana). Desi originar din Mexic, acest sos este produs de McIlhenny inca de pe vremea Razboiului Civil si a ajuns sa fie mentionat ca ingredient in alte sosuri renumite ce se comercializeaza in toata lumea. Sosul Tabasco este produs din ardei iuti ( Capiscum frutescens, varianta tabasco ), otet si sare. Aceasta varianta de ardei iuti poarta numele unui stat din Mexic...
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                        Inapoi la pagina principala despre paste . Penne - tip de paste scurte, de forma tubulara, ce se comercializeaza ca paste uscate. Numele de penne provine de la latinescul penna care inseamna pana de scris. Exista doua tipuri de penne: penne lisce (netede la exterior) si penne rigate (cu striatii la exterior), cele din urma fiind cele care se gasesc, de regula, in magazine. Se gatesc al dente cu diverse tipuri de sos (pesto, etc). Datorita striatiilor exterioare si a formei lor tubulare,...
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                        Ramekin (sau ramequin ) este un vas cilindric, cu rezistenta termica, in care se gateste si se serveste o singura portie. Vasul ramekin este din ceramica, portelan sau sticla si este folosit mai ales pentru prepararea mancarurilor ce se preteaza la a fi servite in portii individuale: sufleuri, mousse, budinca, creme brulee . Vasele ramekin se vand, de obicei, la set si au culori si marimi variabile (intre 50 si 250 ml capacitate). Cele mai cunoscute vase ramekin sunt rotunde, de culoare alb-...
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                                             
                                                            