Cauta in 21.294 retete
Începem sa preparam gelatina urmarind indicatiile de pe ambalaj. Dupa ce aceasta va fi luata de pe foc, se adauga imediat mierea si margarina astfel încât sa se topeasca si sa se încorporeze perfect. Turnam compozitia peste zaharul pudra si se amesteca cu o lingura, iar ulterior cu mâna. Rezultatul obtinut se pune într-o punga ermetica si se pastreaza la frigider cel putin o zi. Înainte de ornarea prajiturilor, scoate pasta de zahar cu cel putin o ora înainte pentru a fi usor de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiecare dimineata. Azi avem ochiuri romanesti, varianta mult mai sanatoasa a ochiurilor ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Tort buturuga Tort Vis de iarna Tort Fantezie cu portocale Tort Cos cu trandafiri Tort cu ciocolata alba si zmeura Tort cu crema de ciocolata si ananas Tort cu cafea Tort diplomat cu piscoturi Tort Ecler Tort cu crema de iaurt si zmeura Tort cu ciocolata, mascarpone si capsuni Tort Panna Cotta cu jeleu de capsuni Tort Vis de ciocolata Tort cu crema caramel si pralina Tort Trio de ciocolata Tort spirala cu ciocolata si visine Tort amandina Tort Buturuga iepurasului Tort festiv cu nuci si crema...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Am ramas in urma tare cu postatul pozelor pe blog,incerc sa le incarc in functie de categorii,au avut diverse combinatii la interior.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... volumul trei din ,,Povestile bucatariei romanesti". O editie completa, reasezata in pagina ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
doua torturi de ciocolata.... primul blat de cacao crema de ciocolata+ nuca macinata imbracat in crema de ciocolata sirop de zahar ars si rom blat de cacao crema ciocolata sirop de zahar ars si rom ornat in frisca
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... incerca in rubrica blogurile culinare romanesti,( situata in coloana din dreapta ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... Unisol de a promova retetele traditionale romanesti, gatite insa intr-o maniera sanatoasa ... .ro puteti gasi retetele clasice romanesti, pe care le iubiti si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de Jurnalul National - Povestile Bucatariei Romanesti Asa cum v-am mai amintit ... - Carti din colectia Povestile Bucatariei Romanesti au plecat catre : Carp Loredana ... in promovarea traditiei si a bucatariei romanesti alaturi de Jurnalul National si ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
by Alice albinutza Astazi in micul nostru proiect vine ca un simplu si talentata profan in ale cucinatului, Radu Lacatusu . Este un bun prieten al nostru, plecat peste ocean, tocmai hat-departe in diaspora din S.U.A So, let's see... ce ne-a pregatit azi, Radu al nostru. dar.... mai inainte sa va mai spui ca Radu e cel ce tine in "proprietate" Masivul Ceahlau . Deci...muntzomanul nostru s-a apucat de gatit si sigur nu se va opri aici. Acesta e doar inceputul . Insa, stim bine ca atunci cand ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... respectiv.Se umplu cu ea torturi, rulade, tarte, cornete etc. - 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-o cratita de 2 l, se pune apa sa fiarba impreuna cu o lingurita rasa de sare si cu 2 linguri de otet, care au proprietatea de a coagula mai repede albusul. Se sparge fiecare ou, pe rand, intr-o ceasca, pentru a evita riscul ca vreunul sa fie alterat. Cu ceasca, se da drumul mai usor oului sa alunece chiar la suprafata apei. Cu fiecare ou se procedeaza la fel. Se fierbe fiecare numai 1-2 minute, pana cand se coaguleaza albusul, galbenusul ramanand moale. Daca se tin mai mult in apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Articolul se numeste "Cartierul blogurilor romanesti" publicat de Emanuel Ciocu. Fraza ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... cu piper. Se pregatesc ochiuri romanesti si se aseaza intr-un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Feliile de parizer se prajesc in unt sau in untdelemn numai pe o parte, fara sa li se indeparteze membrana; la caldura, aceasta se micsoreaza si feliile se vor stringe, ca niste cuiburi. In fiecare cuib, se pune cite un ochi. Se pot servi ca atare sau asezate pe un soclu din piure de cartofi. Piureul se pune intr-un vas rezistent la foc uns putin cu grasime si tapetat cu faina sau pesmet, in care sa incapa cuiburile de parizer, unele linga altele. Se presara cu cascaval ras. Se dau la cuptor...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Am ajuns la o lista foarte lunga, peste 180 bloguri, dar cand voi ajunge la 200, va trebui sa creez o alta lista. La inceput, le voi inregistra cum vin, in ordine alfabetica, dar cum trebuie sa incep a doua lista, nu va fi totul in ordine. Daca cunoasteti posibilitatea de a face doua coloane in partea dreapta a ecranului, mi-ar fi de folos, astfel blogurile culinare, vor avea o coloana separata. Stiu ca trehuie sa adaug ceva in program, dar cum anume? Va multumesc, daca aveti o solutie...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... sparte, unul dupa altul (ochiuri romanesti). Dupa ce se coaguleaza se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro