torturi diferite cu doua etaje
Pagina 3 din 5
... un fel savuros: bomboane in doua culori. Nu sunt greu de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati : 1 pachet margarina (250 g.) o cana de zahar 2 cani cu nuci pisate mai mari o cana faina 2 linguri cacao (sau ness) Mod de preparare: In aceasta compozitie se va adauga treptat cate o lingura de albus (din cele 7 batute separat), pana cand ramane aproximativ un sfert din tot albusul. Apoi amestecati 7 galbenusuri, 7 linguri de zahar, 7 linguri faina, putina sare, zahar vanilat, rom si restul de albus. Tava trebuie tapetata cu margarina si faina. Se pune in tava mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Combinatii diverse de creme
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
cartofi de marimea unui pumn, slanina afumata, cascaval, unt, lapte, ceapa verde, sare, piper Mod de preparare: Cartofii spalati se pun la copt in cuptor. Intre timp se taie putina slanina afumata marunt si se pune la prajit pana devine crocanta, se scoate afara din tigaie, iar in unsoarea formata se caleste putina ceapa verde. Cind cartofii sunt copti pe jumatate se scot si la fiecare cartof se taie pe lungime un capac. Se scobeste miezul cu o lingurita (cu atentie sa nu se rupa coaja) apoi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Sunt om echilibrat, eu zic, Dar ma transform intr-un calic Joi - platoul plin, vineri - nimic Niciun biscuite cu Nesquik. INGREDIENTE pentru 20 de biscuiti null 300 gr faina 150 gr zahar 200 gr unt un praf de copt un ou 3 linguri nesquik 50 gr ciocolata (cu lapte sau extra cacao, tocata in [&] Post-ul BISCUITI IN DOUA CULORI CU NESQUIK apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Tort buturuga Tort Vis de iarna Tort Fantezie cu portocale Tort Cos cu trandafiri Tort cu ciocolata alba si zmeura Tort cu crema de ciocolata si ananas Tort cu cafea Tort diplomat cu piscoturi Tort Ecler Tort cu crema de iaurt si zmeura Tort cu ciocolata, mascarpone si capsuni Tort Panna Cotta cu jeleu de capsuni Tort Vis de ciocolata Tort cu crema caramel si pralina Tort Trio de ciocolata Tort spirala cu ciocolata si visine Tort amandina Tort Buturuga iepurasului Tort festiv cu nuci si crema...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Am ramas in urma tare cu postatul pozelor pe blog,incerc sa le incarc in functie de categorii,au avut diverse combinatii la interior.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... lasa sa dea un clocot, doua, se rastoarna supa in castron ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am gatit impreuna cu prietenii nostri ( Gabi si Teo ) pentru materialul prezentat ieri dimineata la CSID. Reteta de soufle cu anghinare o s-o public si pe blog la un moment dat, cand o s-o fac din nou, iar cea pentru soufle de branza o gasiti in cartea "De-a Bucatarii" :) Tot in materialul prezentat la CSID, Adi a reinventat gulyasul, iar Elena a petrecut o seara libaneza alaturi de prietenele ei. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si se repeta operatia de doua ori. Din acest aluat se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Particip la concursul "Ce ai face cu 6 produse Nutriday" organizat de Danone si gazduit de mai multi bloggeri renumiti din diverse regiuni. Eu am vazut concursul la Adi Hadean si cum e din zona mea, m-am inscris la el. Voi enumera aici cele sapte retete ale mele cu care particip: 1. Super-mega-ultra-sandwich-waffe cu Sana de la Danone. 2. Cu iaurt Nutriday de baut as (re)face Ciorba de dovlecei cu iaurt 3. O inghetata de iaurt,zmeura si mure cu iaurt Nutriday Natural. 4. O salata asortata de...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Buche Air dOpera Christophe Roussel Buche Leopard, Eric Kayser Foto preluate din madame.lefigaro.fr. Aceste prajituri pentru Craciun, transformate si interpretate de maniere diferite, dar si preturile sant foarte diferite. Puteti observa tendintele din 2011 in articolul aparut in http://madame.lefigaro.fr/art-de-vivre/buches-fete-161211-203808?page=6#ancre
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... lasa sa dea un clocot, doua, se rastoarna supa in castron ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Începem sa preparam gelatina urmarind indicatiile de pe ambalaj. Dupa ce aceasta va fi luata de pe foc, se adauga imediat mierea si margarina astfel încât sa se topeasca si sa se încorporeze perfect. Turnam compozitia peste zaharul pudra si se amesteca cu o lingura, iar ulterior cu mâna. Rezultatul obtinut se pune într-o punga ermetica si se pastreaza la frigider cel putin o zi. Înainte de ornarea prajiturilor, scoate pasta de zahar cu cel putin o ora înainte pentru a fi usor de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. piscoturi de sampanie, 1/2 pahar rom diluat cu 1/2 pahar apa, 2 feluri de dulceata scursa bine de sirop, 1 pahar frisca batuta Mod de preparare: Pe un platou de sticla se pune un rind de piscoturi inmuiate in rom diluat, apoi un strat de dulceata, dupa care piscoturi inmuiate, alt strat de dulceata, diferita de primul, si inca un strat de piscoturi. Se imbraca totul cu frisca. Se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: pentru aluat: 200 gr faina 50 gr cacao 100 gr unt 100 gr zahar pudra 6 linguri apa 1 ou pentru crema de ciocolata alba: 200 gr ciocolata alba 200 ml frisca lichida 1 lingurita esenta rom 1 plic gelatina pentru crema de ciocolata neagra: 200 gr ciocolata amaruie 200 ml frisca lichida 2 lingurite ness 1 plic gelatina Mod de preparare: Pregatim mai intai aluatul. Din ingredientele enumerate framantatam un aluat pe care il dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora. Punem...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , pe masura ce se coc diferite varietati, din primavara pina in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se incorporeaza in unt in doua cazuri: cind untul sau crema ... respectiv.Se umplu cu ea torturi, rulade, tarte, cornete etc. - 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fara coacere, fara gelatina, cu multa ciocolata. Un desert de 10. L-ati incercat vreodata? INGREDIENTE pentru inmuiat piscoturile 16 bucati piscoturi 200 ml lapte (pentru inmuiat piscoturile) Ingrediente pentru prima crema de branza 500 g crema de branza de vaci 250 g mascarpone 1oo g cocolata cu lapte 50 g ciocolata neagra (peste 50 % [&] Post-ul PRAJITURA CU CREMA DE BRANZA IN DOUA CULORI apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... crema pe care o imparti in doua. In jumatate adaugi nuca de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro