tortila cu sunca
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
sunca la saramura, chec aperitiv sunca cascaval, sunca ardeleneasca preparare, cum se prepara sunca de porc, foietaj cu sunca si cascaval, salata paste sunca iaurt, sunca afumata si fiarta, mod de preparare sunca fiarta si afumata, salata de telina cu sunca si maioneza, cascaval sunca
Într-o oala se pun cartofii, telina, ceapa, patrunjelul, sarea si piperul. Peste legume se adauga suficienta apa cât sa le acopere. Totul se lasa la fiert pâna când legumele se înmoaie. Mai apoi, se adauga laptele care a fost fiert în prealabil în alt vas. Se fierbe supa pâna când devine cremoasa, dupa care se adauga brânza si sunca. Dupa ce brânza se topeste supa este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun cartofii, telina, ceapa si sunca la fiert la foc mediu pâna când cartofii devin fragezi, apoi se adauga sarea si piperul. Într-o alta cratita se topeste untul la foc mic, se adauga treptat faina si se amesteca în continuu pentru a nu se forma cocoloase pâna când compozitia se îngroasa. Apoi se toarna si laptele si se amesteca constant aproximativ 5 minute. Se toarna acest amestec peste legume si se pune la foc pâna mai da o data în clocot. Se pot adaga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , mai precis, îl ungi cu unt. Sunca si ciupercile le vei praji ... . Peste ei pune ciupercile si sunca. În castron pune peste continutul ramas ... vasul cu cartofi, ciuperci si sunca. Pune la cuptor vasul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tocam sunca marunt si o punem pe foc. Lasam aprox 5-6 min sa se rumeneasca putin. Turnam peste sunca sucul de rosii si sosul de chili, adaugam apoi usturoiul tocat marunt, verdeturile taiate marunt si lasam la fiert la foc mic timp de aprox 20-25 min. Adaugam sare si piper dupa gust. Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le turnam peste sos. Amestecam bine sosul cu pastele, luam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai creasca pana se taie sunca , rosia si se aseaza peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina, ouale, sarea, laptele si apa minerala se mixeaza într-un castron, iar aluatul format se lasa la temperatura camerei timp de 10 minute. Ungi o tigaie cu ulei si o pui pe foc, preparând clatitele. Dupa ce acestea sunt gata, feliile de cascaval si sunca sunt puse pe clatite, care sunt rulate si apoi taiate în rulouri mai mici. Rulourile sunt prinse cu bete pentru frigarui sau cu scobitori, sunt asesate pe farfurii si presarate cu piper sau sare, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cat de rapid e? ;-) Feliile de sunca se taie in doua, rezultand ... un buchetel din rulourile de sunca si se prind cu scobitori ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se orneaza cu legumele si sunca taiate felii sau cuburi iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se pune la dezghetat foietajul. Sunca se taiefelii si cascavalul se ... foaia de foietaj, se aseaza sunca taiata felii,maslinele gogosarul taiat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toaca marunt ceapa, ardeiul, sunca si patrunjelul. Se bat ouale, se adauga legumele, sunca, branza topita taiata cubulete si faina, apoi se toarna in forme pentru briose.Se lasa la cuptor pentru 20-25 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 oua, 100 gr. sunca, 200 gr. ciuperci mici, putin unt, sare, piper, verdeata tocata Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sunt gata se curata. Sunca se taie cubulete, iar ciupercile spalate se taie felii si se rumenesc putin in unt. Cind sunt gata se condimenteaza, se pun peste oua, impreuna cu sunca si se presara cu verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, 100 gr. sunca, 2 linguri smantana, sare, faina cat ... de tocat, se amesteca cu sunca, sarea, smantana, apoi cu atita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 g sunca, 200 g unt (margarina), o cutie de sardele Mod de preparare: ^unca se trece de 2 ori prin masina de tocat, apoi se adauga in untul (margarina) frecat (moale); se sareaza dupa gust. Pasta se poate folosi ca atare sau, ca sa fie mai picanta, se amesteca cu pasta de sardele sau cu sardele (o cutie) cu tot untdelemnul respectiv. Se ung tartinele, se orneaza cu ardei, rosii, masline. Pasta se poate pastra in borcan, la frigider, servind pentru pregatirea sandvisurilor,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, 100 gr. sunca, 2 linguri smantana, sare, faina cat ... de tocat, se amesteca cu sunca, sarea, smantana, apoi cu atita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua fierte, sos maioneza, 60 gr. sunca, o lingurita mustar, piper macinat, frunze de salata verde Mod de preparare: Se curata de coaja ouale tari, rascoapte. Se taie in doua in latime. Se taie putin din capetele rotunjite, pentru ca oul sa poata sta vertical. Se amesteca bine sosul maioneza cu mustarul si sunca tocata. Se pune praf de piper. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile fierte si se netezeste cu cutitul. Se aseaza in farfurie, pe frunze de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g sunca slaba, 3 oua, 100 g ciuperci, 150 g unt, 100 ml smantana ... tari se curata de coaja. Sunca se trece de 2 ori prin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100-120 g de pesmet fin de franzela, 50 g unt, 2 oua, putina sare, 1/2 lingurita patrunjel verde, 100 g sunca, sote de legume Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, sare, sunca taiata marunt, albusurile batute spuma, patrunjelul taiat si atit pesmet ca sa nu curga compozitia. Se lasa 10-15 minute sa se odihneasca. Se formeaza galuste de marimea unei nuci si se fierb in supa strecurata sau apa clocotita cu sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau margarina, 2 oua, 100 gr. sunca sau parizer, 50 gr. cascaval ... carne, cu galbenusurile de ou, sunca sau parizerul taiate bucatele, sare ... serveste cu cascaval ras si sunca sau parizer taiat fin, pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluatul: 1 ceasca caimac, 1 ceasca faina, un praf sare; Umplutura: sunca tocata, 1 ou Mod de preparare: Se face un aluat bine lucrat din caimac, faina si sare. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute. Se intinde o foaie subtire, se taie cu paharul forme rotunde. Se pune peste fiecare bucata o lingurita de sunca tocata, se fac suluri, intorcind capetele in forma de corn. Se ung cu ou batut si se coc in tava bine unsa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Taiteii (fasii late de 1 cm) se fierb, se scurg si se amesteca cu untul si sunca tocata. Se servesc imediat. - 80 g taitei de casa, o felie sunca, 10 g unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro