sunca ardeleneasca preparare
Pagina 1 din 1
Faina se amesteca cu drojdia si sarea, se adauga untul, oul + galbenusul, treptat laptele caldut si se framanta aluatul. Se lasa sa creasca o ora, apoi se iau parti mai mici din aluat si se intinde, se taie triunghiuri care se umple cu sunca taiata cubulete si se ruleaza. Se ung cu ou batut si se presara deasupra cascaval ras. Sunt delicioase, rapide si foarte dragastoase mai ales ca merg de minune cu o sticla de vin rosu de la rece. Un aperitiv delicios pentru o seara in doi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cheesecake cu fructe de padure Miercuri Sunca in stil florentin Tocana ardeleneasca de carne de porc Supa-crema ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ou Sandwich de curcan Scones Sunca in stil florentin Aperitiv Aperitiv ... de carne de porc Tocana ardeleneasca cu carne de porc Tocana ... varza alba si rosie cu sunca Salata de varza cu dressing ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... mai consistenta incercati si placinta ardeleneasca cu branza sau spaghetti carbonara ... orice pizza ( cu ton , cu sunca si ciuperci , rustica sau chiar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro