Cauta in 21.294 retete
Se da pestele prin masina de tocat-eu l-am pus la robot. Ah, si punga era de 600 de g de cod, dar cred ca daca aveam 1 kg era mai bine... Se amesteca cu albusurile, se asezoneaza cu sare si piper. Eu l-am stropit cu putina zeama de lamaie dupa ce l-am decongelat, sters, uscat... Spanacul, fiert in apa cu sare pentru a-si mentine culoarea verde se scurge, se toaca si se trage la tigaie in unt. Intr-un vas Jena, uns cu ulei si tapetat cu folie de aluminiu sau pergament- eu n-am avut vas Jena...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor. Sarati si piperati dupa gust. 2 Ungeti bucatile de peste cu maioneza. 3 Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza. 4 Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor. 6 Se serveste stropit cu suc de lamaie. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de file de peste (fara oase), taiat in bucati mici de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... porc, carne de porc fara oase, apa, sare piper, faina, cornmeal ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... masina cu sita mijlocie. Din oase de vita sparte se face ... clocot in putina supa de oase. Se strecoara si se lasa ... ceafa de porc, supa de oase, supa de usturoi, bicarbonat de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lamaie sau otet, sare, leustean, oase afumate. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala oasele, se sparg si se fierb bine in cantitatea ... , 2 1/2 l apa, 100-150 g smintina, 2-3 buc. oase. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250 g carne sau oase de porc afumate, 1/4 kg agrise verzi (necoapte ... . Mod de preparare: Carnea sau oasele se pun la fiert cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov, 1/2 buc ... de preparare: Se spala bine oasele si se aseaza intr-o oala ... zeama in care au fiert oasele si se sareaza usor. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
350 gr. carne fara oase, 2 cepe, 1 felie piine, 1 ou, 50-60 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 2-3 buc. oase de vitel, 1 ou, 2 l supa de ... bucatele mici sau tocata, si oasele. Dupa ce supa a dat in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Oasele se spala bine, se oparesc si se pun la fiert ... masura necesitatii, prin reincalzire. - 2 kg oase de pasare (capete, gaturi, aripi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Oasele sparte si oparite se pun la fiert in 5 litri apa ... amestec se toarna zeama de oase strecurata si racita pe jumatate ... mai bine sa lipseasca. - 1,5 kg oase de vitel, 700 g sorici de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 4 fileuri de peste afumat (fara oase), o lamaie, 8 felii subtiri de sunca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierbe pestele, se curata de oase si se taie cubulete. Se ... . - 500 g andive, 500 g peste (fara oase), 4 cartofi fierti, o ceapa, un pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... suc de rosii, 2,5 l supa de oase, 100 g morcovi, 100 g ceapa, 50 ... , apoi stingeti cu supa de oase. Lasati sa clocoteasca incet 25 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea sau oasele se pun la fiert cu circa 2 l de apa ... si zahar. - 250 g carne sau oase de porc afumate, 1/4 kg agrise ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1. Încinge cuptorul la 180°C/gaz 4. Fierbe feliile de cartof 2-3 minute. Scurge-le si lasa-le într-un bol mare. 2. Caleste ceapa în ulei timp de 10 minute, la foc mic, pâna devine aurie. Las-o sa se raceasca usor, apoi adauga în tigaie smântâna, crème fraîche, ierburile, coaja rasa de lamâie si asezoneaza din belsug. Toarna totul peste cartofi si amesteca usor. 3. Ruleaza 1 pachet de aluat pe suprafata de lucru tapetata cu putina faina într-un patrat cu latura de 35cm, apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Pestele se curata de intestine,de solzi(pe cai mici ,daca dorim ,ii putem lasa cu tot cu solzi),se cresteaza in partea de sus unde carnea este mai groasa,se spala,se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa.Dupa ce au stat ceva timp la sare(cateva minute sau se poate indulci cu sare de seara pentru a doua zi),se frig pe gratarul cu carbuni,pe ambele parti,alaturi de rosii.Cu dosul lamei unui cutit se razuie arsura care ramane,dupa coacere. 2.Rosiile coapte,se curata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 Se fierbe carnea in apa cu sare si 2 foi de dafin,timp de 10 minute. Zarzavatul se curata ,se spala si apoi se taie cubulete fine,la fel si rosiile care se oparesc si se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se caleste zarzavatul intr-un pic de ulei pana se inmoaie,se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se scoate din tigaie,se adauga patrunjelul si busuiocul taiat fin si se lasa sa se scurga bine uleiul,apoi adaugam o lingura de zeaza in care a fiert pestele(aceasta zeama v-a ajuta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro