Cauta in 21.294 retete
... se stinge cu supa de oase si vin. Se lasa la ... g brinza Gorgonzola, 200 ml supa oase, piper alb, 50 ml vin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... timp ce se prepara sosul, oasele se sparg si se prajesc ... , 50 g bulion, piper, sare, 500 g oase de vita sau porc. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fin. - 1 kg peste (cod, crap, caras), 2 morcovi, 2 vinete, 2 dovlecei mici, 2 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... care au fiert legume sau oase. Se adauga pireul de spanac ... , 1/2 l zeama de legume sau de oase, o lingura faina, o ceapa, 1 pahar iaurt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , carnea se scoate de pe oase si se trece de 3 ori ... , dupa ce s-a scos de pe oase, 250 ml supa de carne ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 carne de vitel sau de porc, fara oase, 150 g unt, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, 1 cescuta de vin alb, 1/2 kg cartofi, gogosari Mod de preparare: Se bat bine snitelele, se da sare si piper si se prajesc in unt cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Se scot apoi si se tin la cald. Se stinge sosul cu vin si se toarna peste snitele. Mod de servire Se servesc cu cartofi fierti si cu gogosari
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. burta de vaca, 3-4 oase, 2 buc. morcovi, 1 buc. radacina de patrunjel ... , pana se albeste. Burta si oasele bine spalate se aseaza intr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala oasele, se sparg in lungime cu satirul si se ... 3-4 linguri din zeama de la oase, se lasa sa dea in ... . Se poate prepara si fara oase. Se serveste la masa cu ... , 1/2 pahar lapte, apa, sare, 2-3 buc. oase de vaca. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... faina, un pahar lapte, 2-3 buc. oase, sare, 2 l apa Mod de preparare: Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1kg. carne de vita de la ceafa, 200 gr. grasime de porc sau de vita, 15 gr. bicarbonat de sodiu 1.5 gr. slitra (salpetru), 2 gr. praf de cimbru (facultativ),3-4 dinti de usturoi, 5 gr. ardei iute, 5 gr. piper negru macinat, 2 gr. piper alb macinat, 1/2 de ceasca zeama de oase, 7-8 gr. sare, 1 gr. zahar. Mod de preparare: Carnea si grasimea se curata, se spala, se taie in bucati, se toaca cu masina si se amesteca cu usturoiul cojit si pisat si cu praful de ardei iute si cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov, 1/2 buc ... de preparare: Se spala bine oasele si se aseaza intr-o oala ... zeama in care au fiert oasele si se sareaza usor. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Deoarece burta fierbe greu, trebuie pregatita din ajun. Se spala bine in mai multe ape burta si oasele. Se freaca cu sare sau cu malai si se spala din nou in mai multe ape. Se asaza intr-o oala cu 4 l apa clocotita si se fierbe
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat bine snitelele, se da sare si piper si se prajesc in unt cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Se scot apoi si se tin la cald. Se stinge sosul cu vin si se toarna peste snitele. Se servesc cu cartofi fierti si cu gogosari. - 1/2 kg carne de vitel sau de porc, fara oase, 150 g unt, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, 1 cescuta de vin alb, 1/2 kg cartofi, gogosari. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala bine oasele, se tin 1/2 ora in apa cu sare ... in supa galuste de carne. - Oase de vitel, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 bagheta, 250 gr piept de pui fiert fara piele si oase, 1 fir de praz gros ( doar partea alba), taiat marunt, 2 morcovi medii taiati marunti, Mod de preparare: Se taie bagheta in doua si se scoate cu grija miezul. Miezul se marunteste si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se umplu cu grija cele doua jumatati de baghete, indesindu-le foarte bine. Se ruleaza in folie de aluminiu si se tin la frigider cel putin 2 ore inainte de a se consuma. Se taie cu grija in felii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... smantana, frunze de patrunjel, telina, oase afumate. Mod de preparare: I. Hameiul ... bucati de cite 3-4 cm lungime. Oasele afumate se fierb in circa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... grasime, 1 pahar vin, zeama de oase, sare, piper Mod de preparare ... piper, se toarna zeama de oase si un pahar de vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de vitel, 2-3 oase, 2 buc. morcov, 1 buc. pastirnac, 1 buc. radacina ... Mod de preparare: Se spala oasele, se sparg si se fierb ... zeama in care au fiert oasele. Dupa ce a dat in citeva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . - 1 kg peste (cu mai putine oase - salau, somn, calcan), 300 g morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne ... ca atare sau cu smintina. - Oase porc, carne tocata porc si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro