Cauta in 21.294 retete
... , apoi stingeti cu supa de oase. Lasati sa clocoteasca incet 25 ... suc de rosii, 2,5 l supa de oase, 100 g morcovi, 100 g ceapa, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
oase de vitel, sorici de porc, 4 oua, 2 cepe, telina, morocv, 200 ... vita Mod de preparare: 1,5 kg oase vitel sau 700 g sorici de porc Oasele sparte si oparite se pun la fiert in 5 litri ... amestec se toarna zeama de oase strecurata si racita pe jumatate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucati de cite 3-4 cm lungime. Oasele afumate se fierb in circa ... sau fara carne sau cu oase afumate, ciorba se acreste cu ... smintina, frunze de patrunjel, telina, oase afumate. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1/2 pahar lapte, apa, sare, 2-3 buc. oase de vaca Mod de preparare: Se spala oasele, se sparg in lungime cu satirul si se ... 3-4 linguri din zeama de la oase, se lasa sa dea in ... . Se poate prepara si fara oase. Mod de servire Se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. spanac, 4-5 linguri ulei, 1/2 l zeama de legume sau de oase, o lingura faina, o ceapa, 1 pahar iaurt, sare Mod de preparare: Spanacul se fierbe, se scurge, se toaca si se inabusa intr-o cratita in doua linguri ulei. Separat, intr-o oala, se prajeste in ulei ceapa taiata marunt, se adauga faina, se stinge cu zeama in care au fiert legume sau oase. Se adauga pireul de spanac si se da 2-3 clocote. Mod de servire Se serveste rece, dreasa cu iaurt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g carne fara oase, 2 cepe, 1 ou, verdeata, 1 felie de piine, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100-150 gr. smantana, 2-3 buc. oase Mod de preparare: Se spala oasele, se sparg si se fierb bine in cantitatea de apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... piper, se toarna zeama de oase si un pahar de vin ... grasime, 1 pahar vin, zeama de oase, sare, piper. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 pahar vin, 1 pahar zeama de oase,sare Mod de preparare: Se ... si unul de zeama de oase, se acopera cratita si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 buc. ceapa, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac ... Mod de preparare: Se sparg oasele si se pun la fiert ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100 ml smantana, circa 300 g oase vitel, leustean, patrunjel, telina (frunze ... 3 l de apa rece, impreuna cu oasele de vitel si o lingurita rasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucatele mici sau tocata, si oasele. Dupa ce supa a dat in ... , 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 2-3 buc. oase de vitel, 1 ou, 2 l supa de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lamiie sau otet, sare, leustean, oase afumate Mod de preparare: Urzicile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la ... , usturoi, piper, cimbru, sare si oasele si se continua fierberea la ... sosul este fiert, se indeparteaza oasele si se strecoara prin etamina ... in componenta altor sosuri. - 500 g oase fara maduva, 50 g morcovi, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fasolea si carnea de pe oase s-a fiert se amesteca cu rintasul ... casa. - 500 g fasole boabe, 800 g oase afumate de porc, 2 cepe mijlocii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2 cepe, 1 1/2 l zeama de carne sau oase, 2 oua, 250 g faina, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 750 g pulpa de miel (fara oase), 4 linguri ulei de masline, 150 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierbe pestele, se curata de oase si se taie cubulete. Se ... . - 500 g andive, 500 g peste (fara oase), 4 cartofi fierti, o ceapa, un pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
6 oua fierte tari, 2-3 sardele fara oase, 50 gr. unt, o lingura pasta de peste, o salata verde Mod de preparare: Ouale fierte se curata de coaja si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, care se pun intr-un castron si se amesteca cu pasta de peste, untul si sardelele taiate marunt. Se umplu apoi jumatatile de oua cu amestecul rezultat si se asaza pe o farfurie peste un strat de salata verde taiata subtire.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g carne cu oase de curcan, gaina, rata sau gisca, 200 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com