tocanita de porc cu cir de mamaliga
Pagina 2 din 5
... Se taie carnea de porc si se pune la fiert,dupa ... adaugand cartofii taiati cuburi si tocana de legume,cand cartofi sunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... principiu. Când este gata, adaugam ciresele fara sâmburi si o punem în tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... deasupra verdeata tocata. Se serveste calda, cu mamaliguta. - 1 kg carne de porc macra, 4 cepe mari, 100 g ciuperci, usturoi, verdeata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sare, otet, piper si dai tocana la cuptor, cat sa mai ... sosul. In acest timp, faci o mamaliga mai vartoasa din malai, apa ... dupa gust. Iei apoi din mamaliga cu o lingura de supa si o asezi pe o farfurie. Pui alaturi tocanita si o poti servi alaturi de ... ai curatat-o. Dupa ce faci mamaliga, pune-o fierbinte in castronele unse ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Am zis pana la Craciun Sa dam porcului vacanta. Berbecul e chiar mai bun Daca n-aveti intoleranta.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... " reteta din carti de bucate :)) Tocanita rustica este inventia mea pt ... un clocot, pentru a se aromatiza. Tocanita se condimenteaza cu sare si ... si mai ales un rezultat foarte bun! Puteti servi tocanita langa mamaliguta , macaroane sau pur si simplu, asa cum am servit ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... piper si maslinele. Pregatim si mamaliguta intre timp, dupa cum bine ... ciupercute cu masline se serveste pe pat de mamaliguta. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... coapta in forma de chec ! Cireselor le scoatem samburii si le ... ,asezam deasupra ei jumatati de cirese,adaugam restul de umplutura,apoi cirese. Deasupra asezam partea mica de aluat,o intepam cu furculita,apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si le taiem felii, iar cireselor le scoatem de asemenea samburii ... asezam feliile de nectarine si ciresele . Presaram cu nuca de cocos ... s-a copt, prajitura cu nectarine si cirese se raceste, se portioneaza si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am asezat in forma un rand de mamaliga,carnti taiati buacti si prajiti(nu am pus prea mult carnat ca era foarte picant),un strat generos de branza telemea de oi.Am repetat de trei ori straturile sila cel de deasupra am facut mici locasuri pentru oua Am dat apoi la cuptor la foc mediu 20min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ragout este o tocana frantuzeasca foarte veche si cu o varietate foarte bogata ... : 50 gr ulei carne de porc taiata cubulete 200 gr supa ... Caliti ceapa cu carnea de porc. Cand se rumenesc adaugati boiaua ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
se iau prunele si se fierb in apa cu zahar pana cad de pe sambure si apa devine ca un sos , separat se face mamaliga , se mananca cu mamaliga.e super bun o reteta ce o mancam la tara in moldova :)
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in cuptor . Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei iute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute!Dupa il scoatem facem o mamaliguta zdravana si umpik de sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro