Cauta in 20.697 retete
... de dimensiuni medii 1 ceapa 1 praz (partea alba) 1-2 catei de usturoi 1-2 linguri ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... verduras y champinones. Ingrediente: 1 praz (doar partea alba) 1 morcov 1 ridichie alba 1 pastarnac ... gust Ingredientes: 1 puerro solo la parte blanca 1 zanahoria 1 nabo 1 chirivia 1/4 pimiento ... trebuie sa ajunga sa aiba parti maronii. 2 . Dupa ce zarzavatul este ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... macaroane cu sos alb face parte din categoria "hai sa vedem ... mult) - 300 gr de ciuperci - partea alba de la un fir ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... sau pulpe cu tot cu partea de sus, 2 cepe, 2 frunze de ... plaseaza pe un gratar in partea de jos a cuptorului. Dupa 30 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tocata fin. - Maruntaiele, aripile si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... praz (curatat de frunze, doar partea din varf), 3 catei usturoi, zeama ... proaspeti (se potriveste iuteala inlaturand o parte din seminte), 1 lingura sos de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cateva fire de ceapa verde (partea verde) pentru ornat. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
parti egale de branza de vaca, unt, faina Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, se framanta bine, apoi se lasa jumatate de ora. Se imparte in doua. Se intind doua foi de marimea tavii, se pune la mijloc umplutura de branza, mere calite, carne etc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... prajeste in tigaie pe toate partile, pina cind se rumeneste. Se ... prajiti intregi sau taiati in 2-4 parti, 1 foaie de dafin, 2 fire de ... prajiti intregi sau taiati in 2-4 parti, 1 foaie de dafin, 2 fire de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , de la care se scoate partea maronie, macinate marunt, 90 grame ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita sau zeama de lamiie. La urma, se adauga putin leustean si se acopera. Se mai lasa putin sa stea si apoi se serveste. - Aripile, gitul, pipota si o parte de la spinarea unei pasari, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac,
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pana se omogenizeaza fiecare in parte). Se lasa crema la racit, apoi se imparte in 2 sau 3 parti. Eu am impartit in 2 si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
maruntaiele, aripile si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Partea din fata a iepurelui, 5 linguri ulei, 5 linguri otet, 2-3 cepe, patrunjel, foaie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 bagheta, 250 gr piept de pui fiert fara piele si oase, 1 fir de praz gros ( doar partea alba), taiat marunt, 2 morcovi medii taiati marunti, Mod de preparare: Se taie bagheta in doua si se scoate cu grija miezul. Miezul se marunteste si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se umplu cu grija cele doua jumatati de baghete, indesindu-le foarte bine. Se ruleaza in folie de aluminiu si se tin la frigider cel putin 2 ore inainte de a se consuma. Se taie cu grija in felii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosii proaspete, 100 g unt, 2 cepe, partea alba de la 2 fire de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se pipereaza. Se asaza cu partea acoperita de piele intr-o tava ... cod (sa aiba piele pe o parte), 4 ciuperci mijlocii (champignon), 4 cepe mici ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... proaspete, 100 gr. unt, 2 cepe, partea alba de la 2 fire de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de 30. - 8 ciocanele de pui (partea inferioara a pulpei), sare, piper, boia ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Maruntaiele si partea din spate de la un pui sau carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com