Cauta in 20.697 retete
Pregatirea pandispanului e simpla:batem bine albusurile cu 100 gr de zahar si un pic de sare pana devine spuma. Galbenusurile le frecam cu zaharul pudra si apoi adaugam si uleiul treptat ca la maioneza, devine o crema. Adaugam si coaja de lamai rase, vanilia si amestecam si albusurile invartind de jos in sus cu grija. Apoi adaugam si faina si amidonul si praful de copt dat prin sita, limoncello la urma. Compozitia o turnam in forma tapetata cu ulei si faina, dam la cuptor 35 minute la 180 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza se pregateste un amestec de faina, bere, 2 linguri de ulei, sare, piper care se lasa la rece circa 30 de minute. În paralel, ciupercile se sterg bine si li se scot coditele, iar spanacul se taie marunt si se caleste în putin ulei, cu sare, piper si patrunjel verde. Cu acest amestec se umplu ciupercile, care mai apoi se dau prin aluatul cu bere si se prajesc într-o baie de ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de dinainte, ceapa verde( numai partea verde) Mod de preparare: Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , curatate de coaja si de partea lemnoasa, taiate betisoare, putin marar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se pune deloc apa. - 1/2 miel partea din fata, coaste, git, picioare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rai, suntem toti suflete :) P.S. Ultima parte a postului o fi gen flower power ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... diagonala (se potriveste iuteala inlaturand o parte din seminte), 1 lingurita zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
aripile, gitul, pipota si o parte de la spinarea unei pasari, 1 morcov ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaiele, aripile si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sos de curry (pe toate partile), asezati-le pe o tava, dati ... gheata. - 12 ciocanele de pui (partea inferioara a piciorului), 300 g orez cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... miel partea din fata, coaste, git, picioare, cat mai multe oscioare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1.Se scoate carnea de pe os cu un cutit ascutit,apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Painea veche se inmoaie in apa rece apoi se preseaza in maini pana eliminam pe cat posibil apa. Mararul se taie marunt,usturoiul curatat se zdrobeste bine. Se amesteca carnea tocata de peste cu toate ingredientele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. 2.Cu mainile umezite in apa rece ,modelam chiftelute care se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune la fiert soriciul, capatâna si piciorul de porc. Când sunt aproape gata se adauga si carnea si se lasa pâna se fierb bine si zeama devine gelatinoasa. Apoi se pune usturoiul pisat si sare dupa gust. Se scoate carnea în vase, distribuita în mod egal, având grija sa nu ramâna oase. Se mai pot adauga si legume fierte (morcovi, frunze de telina etc) dupa preferinte. Se strecoara zeama ramasa si se toarna peste carnea asezata în vase, minim cât sa o acopere. Se lasa la racit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul si asaza o tava în care se pune prazul, usturoiul si conopida cu o lingura de ulei, sare, piper si nucsoara si se lasa la cuptor aproximatix 25-30 de minute, pana când conopida se înmoaie si capata o culoare maronie. Scoate tava din cuptor si asaza prazul si conopida într-o oala. Adauga supa de legume si foile de dafin. Dupa ce s-a racit usturoiul, pune-l în vas, alaturi de conopida. Pune vasul pe foc si lasa-l la fiert. Redu temperatura si lasa-l la foc pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa o absenta destul de lunga... vin sa va prezint... ce altceva dupa ce v-am prezentat cum ingrijesc eu drojdia naturala ? O reteta de painici cu drojdie naturala, aceste painici cu o crusta crocanta si miez moale. ideale pentru un sandwich sau pentru a o consuma cum dorim noi... Despues de un largo tiempo sin publicar nada... vengo a presentar...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Încinge uleiul de masline si untul într-o tigaie. Adauga prazul si telina si caleste timp de 6-7 minute, pâna ce legumele sunt moi. Adauga usturoiul si lasa un minut, amestecând. Adauga midiile si amesteca cu grija. Adauga vinul si crengutele de cimbru, acopera si lasa sa fiarba la foc mic timp de 6-7 minute. Toarna smântâna, amesteca si lasa sa fiarba acoperit înca 5 minute sau pâna midiile s-au deschis. Cele care nu se deschid trebuie aruncate. Serveste cu pâine crocanta, pe care...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Se scoate carnea de pe os cu un cutit ascutit,apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Painea veche se inmoaie in apa rece apoi se preseaza in maini pana eliminam pe cat posibil apa. Mararul se taie marunt,usturoiul curatat se zdrobeste bine. Se amesteca carnea tocata de peste cu toate ingredientele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. 2.Cu mainile umezite in apa rece ,modelam chiftelute care se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca cu drojdia si sarea, se adauga untul, oul + galbenusul, treptat laptele caldut si se framanta aluatul. Se lasa sa creasca o ora, apoi se iau parti mai mici din aluat si se intinde, se taie triunghiuri care se umple cu sunca taiata cubulete si se ruleaza. Se ung cu ou batut si se presara deasupra cascaval ras. Sunt delicioase, rapide si foarte dragastoase mai ales ca merg de minune cu o sticla de vin rosu de la rece. Un aperitiv delicios...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingredientele pentru foi se amesteca in ordinea data apoi la lasa ca sa se aseze jumatate de ora . Intre timp se amesteca ingredientele pentru compozitie . Dupa jumatate de ora se imparte pasta pentru foi in 4 parti egale ; se ia fiecare bucata , se ,,intinde ,, bine cu sucitorul si se umple cu compozitia de branza , punandu-se apoi intr-o tava unsa bine cu ulei . Placinta se pune la cuptorul bine incins timp de 50 minute , se presara zahar vanilat apoi se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de preparat si se pot umple cu diferite creme. Feliile dulci ... ingrosa. Se imparte in trei parti egale. Pentru asamblarea prajiturii se ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com