Cauta in 20.694 retete
Carnea si costita se spala si se taie bucati. Varza se alege cite una la portie si se curata de cotoare avind grija sa ramina intreaga; se opareste in apa clocotita cu sare si se scurge. Orezul se fierbe pe jumatate in apa clocotita si se raceste. Carnea, costita, ceapa se trece prin masina de tocat. In compozitia obtinuta se adauga sare, piper pisat si orezul. De la fiecare capatina se scoate mijlocul si in locul ramas se pune umplutura. Din aceasta compozitie se umplu capatinile de varza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul l-am facut cu masina de facut paine de aceasta data dar se poate face foarte bine si prin framantat manual, ascultand o priceasna bisericeasca si asteptand sa primim inca o data lumina , semn ca o sa avem puterea sa o luam de la capat inca o data si anul acesta. In masina de paine am pus prima data apa calduta in care am dizolvat drojdia cu o lingurita de miere, am adaugat apoi uleiul si faina si sarea si am setat pe program de framantare si dospire. Dupa ce este dospit aluatul in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea se pune la fiert in 3 l apa rece si, dupa circa o ora, cind s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga pastaile de fasole curatate si rupte in cite 2-3 bucati si ceapa taiata marunt. Dupa ce au fiert carnea si fasolea, se adauga sucul de rosii si o mica ramurp de cimbru. Faina se rumeneste intr-o tigaita fara grasime, pina ce capata culoarea maro deschis, amestecind mereu, la foc mic (nu direct pe flacara), altfel se va arde repede. Se ia de pe foc, se pun 2 linguri cu untdelemn si o ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina se prajeste la foc mic, nu direct pe flacara, amestecand mereu, pana cand se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Se trage tigaia de pe foc, se adauga ceapa si grasimea si se amesteca un minut. Se stinge cu suc de rosii, se pune iar pe foc si se amesteca sa nu se faca cocoloase si apoi se toarna peste mancarea pentru care a fost pregatit. - 20-25 g faina, o lingurita de ceapa rasa fin, 2-3 linguri ulei, 1/4 l suc rosii, completata cu 1/4 l apa, patrunjel, telina, marar, sare. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mai repede. Stiu ca in Romania e moda pastelor fierte pana se ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . - 250-400 g bacon (sau kaizer romanesc, dar sa nu fie foarte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr. sunca bacon (sau kaizer romanesc, dar sa nu fie foarte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Astazi este 1 Decembrie, ziua nationala a Romaniei. Cum puteam sarbatori decat acasa cu familia gatind si mancand o mancare tradiotionala romaneasca. Ciorba de fasole cu ciolan afumat, in paine alaturi de ceapa facuta cu putin ulei, sare si otet. Reteta o gasiti (AICI) La multi ani Romania, la multi ani tuturor romanilor!!! Subscribe to updates
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... Astazi 1 Decembrie ziua Nationala a Romaniei am sarbatorit cu o prajitura delicioasa...prajitura ... topita. Un deliciu, merita sa o incercati. Pofta buna!!! Subscribe to updates ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... -o in cartea regretatului Radu Anton Roman , Povestile bucatariei romanesti, volumul 4. La ... paine in zama :P Enjoy! *Linking this to Monday Mania , Homemaker Monday
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... din aceasta luna a proiectului "Dulce Romanie" a propus ca tema Cupcakes, eu ... pentru Provocarea lunii octombrie "Dulce Romanie" . Daca vreti sa incercati reteta ... baked specially for October's "Sweet Romania", who's host is My Fancy ... into milk and heat almost to boiling. Put butter and mix well. Allow to cool. Remove the vanilla pod. Mix eggs, yolks ... cupcake with this mixture several...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... la socrii mei un crap romanesc gigantic (pe care am sa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... scriu, ca doar traim in Romania si trebuie sa scriem in ... aceasta reteta particip la "Dulce Romanie" - Provocarea lunii Aprilie 2012, gazduita ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... blogul meu e un retetar tipic romanesc, cu nimic special si etc ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... productie in zone diferite din Romania: VALCEA, SIBIU, DEVA, IASI BUZAU ... si ocazii speciale : cozonac traditional romanesc si o gama larga de cozonac ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... 7 carti, 7 provocari culinare, 7 calatorii prin Romania savuroasa! |n fiecare vineri, afla istoria ... tau scrisa de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de ... , primul mare antropolog culinar al romanilor... Mancaruri si legende! Vineri, 20 ... imagini inedite cu Radu Anton Roman. Pentru ca tu sa ai ... si cititorii lui Radu Anton Roman, ale caror propuneri culinare le ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
Deci, primul obiect peste care mi-au cazut ochii, dupa ce Stefan a desirat ambalajul exterior, a fost un CD. Castelele din Romania si alte fotografii, facute de Ghiocel ... Fotografiile sant foarte frumoase si pot spune ca as dori sa vizitez aceste locuri... Cand vedem asa ceva, ne simtim foarte, foarte mici...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... . salt .paprika and blak papper ,to taste chopeped parsley Preparation In ...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
... 7 carti, 7 provocari culinare, 7 calatorii prin Romania savuroasa! In fiecare vineri, afla ... tau scrisa de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de ... , primul mare antropolog culinar al romanilor... Mancaruri si legende! Vineri, 13 ... imagini inedite cu Radu Anton Roman. Pentru ca tu sa ai ... ", cum ii spune Radu Anton Roman) si-ale stanilor din munti ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com