Cauta in 21.292 retete
... casa. Crevetii cu carne de porc afumata  o tocanita frusta, de tara ... -uscat, din aceasi categorie ca porcul Alentejo , a carui aroma zdravana de ... grame muschi sau ceafa de porc afumata 1 kilogram cozi de creveti ... focul si adaugati patrunjelul tocat. Porcul afumat cu creveti se serveste ... un vas suficient de mare, gatiti prima parte a retetei pe aragaz  pana cand carnea de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si consistenta. Ingrediente carne de porc - eu am folosit spata (dupa ... este partea mea favorita pentru gatit) 4 catei de usturoi o ceapa o conserva ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... varza verde, 500 g carne de porc, 1 ceapa, bulion de rosii, verdeata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ceapa. - 1,4 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, sucul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ceafa de porc la gratar, atunci cand este bine gatita (nu neaparat prea mult facuta ... restaurante. Reteta unei cefe de porc la gratar este pe cat ... ghid de preparare a cefei de porc la gratar si cateva variante ... gratarului perfect. Reteta: Ceafa de porc la gratar Ingrediente: 4 bucati ceafa ... ] Sarati si piperati. Ceafa de porc se serveste imediat, de preferinta ... ceafa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... tocate marunt. - 1/2 kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 ceapa, 2 morcovi, 1 pastirnac, 1 radacina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de sezon. - 1 kg pulpa de porc, 1 pahar cu vin, 1 lingura unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se acopera. - 1/2 kg carne de porc, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (spalat si zvantat). Fileul de porc se taie pe lat felii ... patrunjel verde, 300 g file de porc, sare, 3 linguri unt topit (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : orez fiert. - 400 g carne de porc (taiata fasii), 1 cutie de ananas ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... este denumirea franceza pentru mancarurile gatite inabusit, pe indelete, adica pentru ... numi o tocana. Ragout-ul de porc cu ceapa si bere este ... clasica, in care carnea de porc este fiarta indelung in bere ... peste. [/readalso] Reteta: Ragout de porc cu ceapa si bere Ingrediente: 1 kg carne de porc slaba 6 cepe 300 grame de ciuperci albe ... 20 minute Portii : 4 Ragout de porc...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sos de coniac. - 4 cotlete de porc, 100 ml coniac, 100 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... obisnuit numai din carne de porc. Aceasta se poate amesteca cu ... cu 2-3 zile inainte de taierea porcului si, dupa ce s-a curatat de ... este mai grasa carnea de porc, sau are mai multa slanina. Carnea de porc se trece prin masina de tocat cu sita ... sarea necesara pentru carnea de porc (20 gr la Kg), zdrobindu ... va adauga pentru carnea de porc (100 ml la Kg de ... . - Spetele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... este gata. - 1 kg. carne de porc - spate, 1 buc. ceapa, 6 buc. cartofi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g legume congelate, 500 g medalioane de porc, 400 g cartofi curatati, 2 linguri unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Ingrediente: 2 muschi de porc 1 legatura leurda 200g crema de branza sare ... Prntru sos: 200ml smantana pentru gatit 200g ciuperci 2-3 fire leurda Mod ...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
... verzei calite. - 1.1 kg cotlet de porc, 150 g untura, 3,5 kg varza alba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau ceapa. - Carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare. - 2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper,
Reţetă de pe www.eculinar.ro