Cauta in 21.292 retete
Cand iei masa cu o persoana pe care nu o cunosti sau pe care doresti sa o impresionezi prin bunele tale maniere, nimic nu este exagerat. Nici macar atentia pe care o acorzi servirii unor lucruri marunte precum mierea, sarea sau piperul.UntulPentru a unge cu unt painea, biscuitii sau prajiturelele, foloseste un cutit si bucatele mici de unt. Sau chiar painea, biscuitii sau prajiturile pot fi portionate in bucati mai mici. Nu pune unt pe legume pentru ca ar insemna sa insulti bucatarul. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Într-un castron, amesteca energic brânza de vaci cu smântâna si usturoiul zdrobit. 2. Adauga o legatura de marar tocat marunt si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. 3. Taie pâinea în trei felii (ca pe blatul de tort) potrivit de groase. Unge prima felie cu pate si asaza felii de castraveti. 4. Acopera cu a doua felie de pâine si întinde un sfert din amestecul de brânza. 5. Pune deasupra ultima felie de pâine si câteva fâsii de muschi file. 6. Îmbraca totul în restul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ingrediente 5 fasii de bacon 6 buc .de cartofi mici rosii taiati cubulete ... ,pe urma se va pune baconul la fript taiat bucatele mici ... . La urma se va presara baconul deasupra .... Se serveste imdeiat pofat ...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
... drepti 3-4 ciuperci cascaval 6 fasii de bacon Ardeii spalati i-am taiat pe ... de ardei cu o fasie de bacon si l-am fixat cu o scobitoare ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pentru ca s-a mai racorit putin, m-am incumetat sa folosesc aragazul si sa prepar aceasta mancarica gustoasa. Ingrediente: 2 verze potrivite, 500g muschiulet de porc, 250g bacon, 4-5 rosii, o legatura de marar, sare, piper, ardei iute dupa plac. Mod de preparare: Se curata verzele de foile exterioare si de cotoare, apoi se taie fideluta si se aseaza intr-un castron unde se freaca cu putina
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
...aflat la doar doi pasi de vila noastra :) Pacat ca nu l-am descoperit decat dupa cateva zile...dar chiar si asa, ne-am rasfatat indeajuns :P Va avertizez ca intreaga postare ii este dedicata, asa ca daca nu ati servit inca micul dejun, pranzul...sau cina :)) ...va rog din suflet reveniti! :D ...si cum multe nu sint de spus, doar de aratat (ispitit :P)...va las in compania savuroaselor preparate cu care ne-am delectat (aproape) in fiecare zi :)) La inceputul fiecarei mese eram serviti cu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... local, patron de 3 cluburi si 4 restaurante, omul care stie tot ce ... din Miami. Ne cheama la restaurantul NN, unul din cele 4. Taximetristul ... cu obiecte de design, nema restaurant. In susul strazii nimeni, in ... la furat. Cautam un anume restaurant NN si nu-l gasim. Aici ... care ma arunca intr-un restaurant colonial-ilegalist cu accente de ... el sa faca un hidden restaurant...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Ingrediente 1 kg piept pui 1 morcov 1 ardei gras rosu 50 gr boabe porumb 50 gr mazare 50 gr ciuperci 100 gr orez prefiert 100 gr spanac 50 gr cascaval 6 oua sare, piper usturoi granulat Mod de preparare Taiem pieptul de pui fasii.Orezul il acoperim cu apa si il lasam 10-15 minute apoi il scurgem. Morcovul il fierbem in prealabil doar atat cat sa ramana crocant apoi il taiem cuburi. Taiem ardeiul cubulete. Spanacul il oparim apoi il scurgem bine de excesul de apa. Batem ouale cu sarea, piperul...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Recunosc, chiar daca mie nu-mi place, supa asta de salata verde e foarte raspandita. Am gasit o multitudine de retete, si cred ca fiecare familie o are pe a sa proprie. Eu, recunosc, am facut-o dupa Sanda Marin, pentru ca pana acum n-am mai mancat supa de salata. Se pare ca am nimerit reteta, mama si sotul meu fiind foarte incantati de ea. In reteta originala se foloseste untura si slanina afumata, dar eu n-am putut merge asa de departe cu desfraul. Ulei si sunca afumata a fost maximul de ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... mereu) si le-am adaugat bacon si branza de capra, am ... 50 gr unt 50 gr bacon 100 ml smantana 300 gr ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cand iei masa cu o persoana pe care nu o cunosti sau pe care doresti sa o impresionezi prin bunele tale maniere, nimic nu este exagerat. Nici macar atentia pe care o acorzi servirii unor lucruri marunte precum mierea, sarea sau piperul. Untul Pentru a unge cu unt painea, biscuitii sau prajiturelele, foloseste un cutit si bucatele mici de unt. Sau chiar painea, biscuitii sau prajiturile pot fi portionate in bucati mai mici. Nu pune unt pe legume pentru ca ar insemna sa insulti bucatarul. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu 1 albus batut spuma. Coaceti terina in folie de aluminiu pana ... -un strat rotunjit, puneti deasupra terina si peste ea crevetii. Asezati ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pentru sos si o parte pentru terina. Ficatul, ardeiul gras si orezul ... cuptorul incins si se coace terina timp de 25-35 de ... si se servesc alaturi de terina de ficat si verdeata tocata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Crapul la protap se poate pregati numai in aer liber, ca ... caruia se agata un cirlig (protap) care sa atirne chiar in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente (pentru 4 persoane): - 16 oua de prepelita - 8 felii de sunca afumata - foi de salata verde diversa - 2 linguri de seminte de susan - 1 lingurita de mustar - 2 linguri de otet - 4 linguri de ulei - sare si piper dupa gust In apa clocotita sarata, puneti la fiert ouale de prepelita timp de 4 minute, ouale vor fi fierte tari. Le scoteti din apa clocotita si le puneti in apa rece. Ciocniti ouale intre ele si curatati coaja. Am preferat sa le fac tari pentru salata. Daca le fierbeti 2...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Piepturile de pui se dezoseaza, se spala si se taie in bucati mai mici. Carnea de porc se spala, se taie in bucati potrivite si se da prin masina de tocat impreuna cu carnea de pui. Ceapa si usturoiul se curata, se toaca marunt si se pun peste carne. Se incing 100 ml ulei intr-o cratita, se adauga carnea amestecata cu ceapa si se caleste. Se condimenteaza, se toarna vinul alb, o cana de apa si se fierbe pana cand s-a inmuiat carnea. Se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca. Cand...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... felii. Se decoreaza cu ele terina. Se acopera cu frisca si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Salaul filetat se spala, surimi se decongeleaza si se spala. Salaul se fierbe, dupa care se lasa la rece. Surimi se da intr-un clocot si se pun in apa rece. Salaul se marunteste, se introduce la cutter, se adauga putina frisca lichida si putina branza de vaci, sare, piper si zeama de lamaie, la sfarsit se adauga aspicul dizolvat. Se aseaza intr-o forma dorita, decorand cu surimi si se lasa la rece. Se serveste rece. - 500 g salau file, 150 g surimi, 150 ml frisca lichida, 100 g branza de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... toarna compozitia intr-o forma de terina, se introduce in cuptor si ... se lasa sa se raceasca terina. Se presara deasupra ardeiul iute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apa fierbinte, apoi se rastoarna terina pe un platou. Se orneaza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro