tentacule de calamar la gr tar
Pagina 4 din 5
... de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Orezul nu se ierbe foarte tare , ca sa nu se farame ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 salata verde, 2 rosii, 2 castraveti, 2 oua fierte tari, 200 gr. sunca presata, 2 ardei grasi(unul rosu si unul galben), sare, piper, ulei, otet Mod de preparare: Se spala legumele, se taie fisii salata verde si ardeiul gras, castravetii si rosiile se taie rondele, ouale fierte se taie cubulete, sunca se taie si ea feliute. Se amesteca toate ingredientele, se sareaza, se pipereaza, se adauga dupa gust ulei si otet. Otetul poate fi inlocuit cu zeama de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... original spune sa-i pui 250 gr zahar eu am pus numai 150 gr si au fost togmai buni. Ce mi sa intamlat ... ca mi-a iesit coca putin tare, din motivul caci am folosit ... din nou voi pune 300 gr daca sant mici. Quiero compartir ... pero yo le puse 150 gr y han salido buenos. Lo unico ... hacei echais creo yo 300 gr copos si son finos yo ... . Ingrediente pentru 39 biscuiti: 125...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
1/2 kg. branza de vaca, 100 gr. unt, 1 lingura marar tocat, rosii tari si frumoase, sare Mod de preparare: Brinza de vaca, bine stoarsa de zer, se freaca cu untul si sarea. Se aleg rosii tari si rotunde, se taie un capac si se scobesc de toata saminta. Se umplu cu branza frecata cu untul, se presara cu putin marar tocat si se tin la rece. In acelasi mod se pot umple rosii cu urda sau cas dulce. La urda se adauga mai mult marar tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne tocata amestec, 200 gr. sunca presata taiata cubulete mici ... ml vin alb, 6 oua fierte tare Mod de preparare: Feliile de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida potrivita, 2 oua fierte tari, 100 gr. unt, 30 gr. pesmet, patrunjel verde Mod de preparare: Se fierbe conopida intreaga. Cind este gata, se scurge de apa, se asaza pe o farfurie intinsa, incalzita si se presara cu ouale tocate foarte marunt si patrunjel verde. Separat, intr-o tigaie, se prajeste pesmetul in unt si se toarna deasupra conopidei. Mod de servire Se serveste fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr calamar, 150 gr sepie, 8 gambe, 4 langostine, 12 midii proaspete, 2-3 stridii proaspete, o lingurita ... rosii tocate (mixate), sofran, 500 gr orez, 2-3 catei de usturoi, supa ... fel de gustos. Sepiile si calamarul se curata si se taie ... apoi la prajit sepiile si calamarul si cind incep sa se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... piept de pasare (200-300 gr.), 6-7 buc. cartofi mijlocii, 2 buc. mere ... , 3 linguri de coniac, 3 oua fierte tari, un pahar de aspic, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg zahar, 1 litru tuica tare, 100 gr. nuci verzi, 1-2 cuisoare anason, scortisoara, dupa gust Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 rosii mici si tari, 150 gr. peste fiert, 1 ceapa, 50 g unt, zeama de la jumatate de lamiie, sare, piper si ulei Mod de preparare: Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa la scurt. Intr-un castron se freaca pestele fiert cu miezul de la rosii, uleiul, sarea, piperul si ceapa tocata fin. Cind amestecul devine ca o pasta, se umplu rosiile, care apoi se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se dau la cuptor pentru 10-15 minute. Mod de servire Se servesc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua fierte tari, 2-3 sardele fara oase, 50 gr. unt, o lingura pasta de peste, o salata verde Mod de preparare: Ouale fierte se curata de coaja si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, care se pun intr-un castron si se amesteca cu pasta de peste, untul si sardelele taiate marunt. Se umplu apoi jumatatile de oua cu amestecul rezultat si se asaza pe o farfurie peste un strat de salata verde taiata subtire.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . cascaval ras (branza talamea), 300 gr. parizer(sunca, salam cu sunca), 4 oua fierte tari, 4 oua crude, 3-4 linguri smantana, 3-4 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o rosie, o salata mica, sare si piper, 100 gr fasole fiarta, 100 gr branza data prin razatoare, smantana, 2 oua fierte tari, un castravete mediu, o muratura, 2 lingurite ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, 1 buc. ceapa mica tocata, o lingurita otet, sare, piper, 2 linguri ulei, 3 linguri mustar, 50 gr. masline, 1 ou fiert tare Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata reci si se taie felii. Se adauga ceapa tocata, sare si piper; se dilueaza mustarul cu ulei si otet. Se toarna peste cartofi si se amesteca bine. Se lasa sa stea 30 min. inainte de a se servi. Se garniseste cu masline sau cu un ou fiert...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 1/2 ceasca esenta tare de ceai, 4 linguri rom, 1/4 l frisca indulcita, 125 gr. zahar, 2-3 foi gelatina Mod de preparare: Din galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu romul, esenta de ceai, gelatina dizolvata si albusurile spuma. Se pune in pahare. Se garniseste cu frisca si se da la rece. Mod de servire Se serveste cu biscuiti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. cartofi fierti in coaja, 250 gr. hering marinat, 2 cepe, 200 gr. maioneza, 10 oua de prepelita sau 4 oua de gaina fierte tari, 1 lamiie taiata felii subtiri, sare, piper Mod de preparare: Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici, se adauga pestele taiat cuburi, ceapa taiata rondele subtiri, maioneza, condimentele si se amesteca. Mod de servire Se decoreaza cu felii de oua fierte, lamiie si frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vin, 2 linguri ulei, 1 ou tare, 2 linguri zeama de lamiie, 1 lingurita ... zahar, 2 catei de usturoi, 100 gr. masline Mod de preparare: Cartofii ... prepara sosul frecind bine galbenusul tare dat prin sita si adaugind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4-5 oua fierte tari, 3-4 castraveti murati, 300 gr. carne de vita fiarta, 3 linguri maioneza, 2-3 linguri ketchup, 100 gr. smantana Mod de preparare: Se taie toate foarte marunt si se amesteca bine cu maioneza, ketchup si smantana. Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Mod de servire Se serveste rece, ornata cu castraveciori murati
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. rosii tari, 1/2 kg. ardei grasi, 2 buc. ceapa, 100 gr. masline, sos picant (1-2 linguri ulei, 3-4 lingurite mustar, 100 ml. otet, sare, piper) Mod de preparare: Rosiile se taie felii rotunde, ardeii se taie fidea, ceapa pestisori. Se amesteca si se toarna deasupra sosul picant. Se garniseste cu masline. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com