tartar de pastrav cu caviar
Pagina 5 din 5
... Pentru inceput, pastravul curatat si eviscerat se pune intr-o tigaie impreuna ... 2) pana ce ceapa se inmoaie. 3. Pastravul se curata cu grija de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... servesc alaturi de peste, sos tartar si - într-o nota cât mai autentica ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ulei de floarea-soarelui 4 pastravi afumati file 1 lingura de arpagic ... ingredientele si asezonati salata. 5 . Taiati pastravul file in fasii groase de ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Bantuind tot mai mult pe grupuri (cu mancare :D) in ultima perioada, am observat ca lumea nu prea stie sa faca peste la gratar. Ei bine, nu e nicio filosofie, dragilor. Trebuie doar sa respectati doua lucruri esentiale, iar restul vine de la sine. 1. Incingem foarte, foarte, foarte bine gratarul. 2. Punem pestele cu pielea in jos si setam o alarma peste fix 5 minute. Abia atunci avem voie sa il intoarcem. Dupa ce crusta este facuta, pestele se poate intoarce cu usurinta de pe o parte pe...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Detoxifierea: Episodul IV - Quinoa cu fructe si miere & Pastrav en papillote cu...
Adauga la favorite
Articol scris Loredana Stefan , CHHC, consilier reeducare alimentara. Detoxifierea este primul pas spre o stare de bine. Iata trei motive pentru care merita sa incerci o detoxifiere blanda: * Iti reprogramezi organismul si il ajuti in tranzitia catre o alimentatie potrivita si necesara; * Iti creste nivelul de energie si buna dispozitie prin reducerea proceselor inflamatorii din corp; * Elimini toxinele, poate scapi de ceva greutate in plus si te simti mai proaspata si pregatita pentru vara....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1/2 kg muschi de vaca, 1 galbenus, 1 lingura ceapa tocata foarte marunt, 1 lingura patrunjel tocat, 1 lingura mustar, 1 varf cutit piper, 2 linguri ulei de salata, 1 lingurita otet, sare Mod de preparare: Se curata carnea de pielite si grasime, se trece de trei ori prin masina de tocat si se amesteca cu galbenusul de ou, piperul, sarea, ceapa foarte fin tocata, patrunjelul si otetul. Se bate totul bine cu lingura timp de 10-15 minute, adaugind uleiul treptat. Mod de servire Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bagheta felii, prajiti-o si serviti caviarul de vinete pe feliile caldute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pieptul de curcan si toate resturile de friptura de curcan se asaza pe farfurie, iar peste ele se toarna un sos maioneza amestecat cu mustar, castraveciori, patrunjel verde tocat foarte marunt si subtiat cu otet si zeama de lamiie. Se garniseste cu salata verde, felii de oua rascoapte, gogosari taiati rondele sau firisoare. - 1 piept de curcan, sos maioneza, castraveciori, zeama de lamiie, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea macra se curata de grasime si de pielite si se trece prin masina de tocat. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Cu o lingura uda se fac patru gramajoare de carne, care se asaza crude pe un platou. In mijlocul fiecarei gramajoare de carne, se pune cite un galbenus crud, iar de jur imprejurul lui patrunjel verde tocat, castraveciorii si ceapa tocate marunt. Biftecul se serveste crud. Se poate servi si pe felii de piine unse cu unt. - 1 kg de carne macra de vaca, 4 galbenusuri, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Vinetele spalate si zvantate se taie cubulete. Se spala sardelele cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se curata rosia de pielita si de seminte si se zdrobeste usturoiul. Se pune putin ulei intr-o cratita si se calesc vinetele impreuna cu rosia, usturoiul si fileurile de sardele. Se amesteca bine pana ce sardelele incep sa se sfarame. Se adauga piperul, busuiocul si rozmarinul si se mai toarna putina apa. Se lasa sa fiarba pana ce scade bine de tot. Se scot crengutele de busuioc si rozmarin,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata carnea de pielite si grasime, se trece de 3 ori prin masina de tocat si se amesteca cu galbenusul de ou, piperul, sarea, ceapa foarte fin tocata, patrunjelul si otetul. Se bate totul bine cu lingura timp de 10-15 minute, adaugind uleiul treptat. Se serveste garnisit cu felii de lamiie si frunze de patrunjel. - 1/2 kg muschi de vaca, 1 galbenus, 1 lingura ceapa tocata foarte marunt, 1 lingura patrunjel tocat, 1 lingura mustar, 1 virf cutit piper, 2 linguri ulei de salata, 1 lingurita...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Pentru inceput, pastravul curatat si eviscerat se pune intr-o tigaie impreuna ... 2) pana ce ceapa se inmoaie. 3. Pastravul se curata cu grija de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu supa. Asezam feliile de pastrav si alaturi, rosiile cherry. Cine ... de patrunjel. P.S: Puteti folosi in loc de pastrav, stiuca sau salau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cutit de cream of tartar (nu e obligatoriu, dar face bine ... cu lingurita) si cream of tartar pana avem o spuma lucioasa. Secretul ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Puteti folosi in loc de pastrav, stiuca sau salau. Mod de ... cu supa. Asezam feliile de pastrav si alaturi, rosiile cherry. Cine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se amesteca omogen cu sosul tartar. - 2 felii piine alba sau integrala ... sau taiate felii subtiri, sos tartar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste (de preferinta somn, salau, pastrav sau somon) de 3kg, ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... masline taiate rondele. - 4 buc. dorada, pastrav sau salau (a 400 g), 4 crengute cimbru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... file. - 200 g file de peste (pastrav, somon, etc.), 150 g morcov, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro