Cauta in 16.218 retete
... Pentru inceput, pastravul curatat si eviscerat se pune intr-o tigaie impreuna ... 2) pana ce ceapa se inmoaie. 3. Pastravul se curata cu grija de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... servesc alaturi de peste, sos tartar si - într-o nota cât mai autentica ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pentru inceput, pastravul curatat si eviscerat se pune intr-o tigaie impreuna ... 2) pana ce ceapa se inmoaie. 3. Pastravul se curata cu grija de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu supa. Asezam feliile de pastrav si alaturi, rosiile cherry. Cine ... de patrunjel. P.S: Puteti folosi in loc de pastrav, stiuca sau salau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cutit de cream of tartar (nu e obligatoriu, dar face bine ... cu lingurita) si cream of tartar pana avem o spuma lucioasa. Secretul ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Puteti folosi in loc de pastrav, stiuca sau salau. Mod de ... cu supa. Asezam feliile de pastrav si alaturi, rosiile cherry. Cine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se amesteca omogen cu sosul tartar. - 2 felii piine alba sau integrala ... sau taiate felii subtiri, sos tartar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... masline taiate rondele. - 4 buc. dorada, pastrav sau salau (a 400 g), 4 crengute cimbru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... file. - 200 g file de peste (pastrav, somon, etc.), 150 g morcov, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste (de preferinta somn, salau, pastrav sau somon) de 3 kg, ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -acrisor. - 1 peste cu carne alba (pastrav, biban de mare, dorada, etc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Într-un vas amesteca rosiile taiate, usturoiul si verdeturile împreuna cu doua lingurite de ulei de masline. Lasa acest amestec la marinat, în figider, timp ce câteva ore. Prajeste feliile de pâine si faramiteaza-le. Presara peste pâinea faramitata brânza parmezan împreuna cu niste mirodenii pe gustul tau. Taie pestele în felii subtiri si tamponeaza-l cu un servetel ca sa nu mai fie ud. Trece feliile de peste prin ulei de masline si mai apoi prin pâinea amestecata cu brânza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca cele doua tipuri de faina si asaza-le in forma de movilita pe o planseta. Pune in mijloc drojdia dizolvata in apa calduta, uleiul de masline si un praf de sare. Framanta bine pana cand obtii un aluat moale si omogen, apoi lasa-l sa creasca cel putin o ora. Intinde cu sucitorul 4 discuri subtiri din aluat cu diametrul de cca 22cm. Acopera discurile de aluat cu un strat subtire de mascarpone-merge si smantana obisnuita;-) -presara un praf de sare si distribuie deasupra somonul marinat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat de solzi si eviscerat se unge cu putin ulei de masline. Umple cavitatea abdominala cu frunze de patrunjel si câte un fir de rozmarin. Bate bine albusurile pâna când devin spuma, apoi încorporeaza sarea. Adauga câteva linguri cu apa peste sare pentru ca aceasta sa fie umeda, dar nu uda. Pune jumatate din cantitatea de sare pe fundul unei tavi. Asaza pestii în tava si acopera-i cu restul de sare, batatorind-o cu grija. Pestii trebuie sa fie complet acoperiti de sare, dar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai intai se pregateste pestele proaspat; atat morunul, cat si somonul se dezoseaza si se pun la marinat timp de 6 ore (marinata: ulei de masline, boabe de coriandru, sare, piper si marar tocat marunt), dupa care se aseaza totul intr-o foaie de staniol si se tine la congelat 24 de ore. Cand urmeaza sa fie servit, se taie in felii foarte, foarte subtiri - precum carpaccio; rezultatul va fi cu totul deosebit, caci culorile pestilor (alb-roz) s-au intrepatruns cu cele ale mirodeniilor. Pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... copt) 10 lingurite icre negre (caviar) 4 linguri de maioneza 1 lingurita mustar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... 2 linguri amidon 1/4 lingurita crema de tartar Se incalzeste cuptorul la 200 ... spuma tare, se adauga crema tartar si se mai mixeaza un ...
Reţetă de pe daneza13.blogspot.com
... la indemana, cu file de pastrav ori salau. Aceasta reteta este ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro