Cauta in 20.692 retete
... nebunie. Merita incercata! Ingredinete: - patru pastravi mai mari, - ulei de masline ... de la o lamaie. Preparare: Curata pastravii, unge-i cu ulei, sare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un platou, acoperita cu sos tartar si ornata cu rondele de ... ; 1 lamaie; 1 lingura boia dulce; Sosul tartar: 12 linguri maioneza; 4 linguri mustar ... . Mod de preparare: 1. Prepararea sosului tartar: intr-un castron, se pun ... . Jumatate din cantitatea de sos tartar se pune deoparte, pentru ornare ... pun in castronul cu sos tartar si se amesteca. 4. Se iau ... se toarna 2 linguri din sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apreciaza cu adevarat gustul somonului  tartar de somon. Popular in special in nordul continetului european, tartar-ul de somon este, asa dupa ... somon cu parmezan. [/readalso] Reteta: Tartar de somon Ingrediente: 250 grame ... sa se infuzeze 10 minute. Tartar-ul de somon se serveste ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... acestui rapitor montan care este pastravul, potrivita pentru a fi gatita in ... pe sub piele, la gratar. Pastravul este un peste de dimensiuni ... preparare: 50-60 minute Ingrediente: 5 pastravi medii, eviscerati si spalati 2 rosii ... putin ulei se aseaza un pastrav. In cavitatea interna se pun ... procedeaza la fel cu toti pastravii. Se frig pestii pe ambele ... tare fara sa se arda....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se curata pastravii, se spala si se fierb in zeama in care au fiert feliile de morcov, 20 de minute, la foc mic. Se scot cu atentie ca sa nu se sfarame. Se servesc cu untul si verdeata deasupra. - 150-200 g pastravi, 2-3 felii morcov, 5 g unt, sare, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... italica. Pastele cu vodca si caviar sunt o creatie frantuzeasca cu rime ... care-i dau numele. Vodca si caviarul, elemente indispensabile si inseparabile ale ... smantana dulce, grasa 90 gr caviar sare si piper negru proaspat ... inauntru jumatate din cantitatea de caviar. Scurgeti pastele si puneti-le ... incalzite cu cate putin din caviarul ramas, in mijloc. [tip] Aceasta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Tartarul face parte din familia sosurilor care au la baza maioneza ... astea. Originar din Franta, sosul tartar isi trage numele de la ... sub saua calului. In prezent, Tartar este capitala unei regiuni cu ... aromelor sa se impuna. Sosul tartar se serveste rece, cu fileuri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de ieri seara am preparat pastrav cu broccoli si boabe de ... . Pentru o portie aveti nevoie de : - 1 pastrav de dimensiuni mici - 150 g broccoli ... apa cu sare 20 minute. Pastravul se curata ( eu am indepartat ... se caleasca, apoi se pune pastravul. Se presara oregano, se acopera ... se scoate capacul, se intoarce pastravul si se mai lasa 6 - 7 minute. La final, in farfurie,...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... si este o adevarata capodopera. Ingrediente : 4 pastravi potrivit de mari, doua linguri ... , ulei pentru prajit. Preparare: - Curata pastravii si taie-i in doua pe ... -le o data prin faina. - Prajeste pastravul in ulei incins, cateva minute pe fiecare parte. - Serveste pastravii imediat ce sunt gata, cu sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ulei de floarea-soarelui 4 pastravi afumati file 1 lingura de arpagic ... ingredientele si asezonati salata. 5 . Taiati pastravul file in fasii groase de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la gratar: Ingrediente: 2 pastravi potriviti condimente : curry, boia, sos de soia ... , condimente si sos de surry. Pastravul se eviscereaza, se curata si ... sigur in interior. Se pune pastravul in folie de aluminiu sau ... intreaga. Alte variante de reteta: 1) Pastravul se presara cu sare, rozmarin ... lamaie. 2) 50 ml ulei masline, 3 pastravi, 10 catei de usturoi, 1 legatura ... de rosii,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... rozmarinului trezesc nostalgii amatorilor de pastrav afumat in cetina de brad. Pentru ca pastravul cu rozmarin, usturoi si lamaie sau vin alb ... preparare: 30 de minute Ingrediente: 2 pastravi de dimensiuni medii 1 lamaie sau ... putina sare si piper. Pozitionati pastravul in mijloc si umpleti-l cu ... masline. Impachetati etnas pestele. Introduceti pastravii la cuptor pentru aproximativ 15 ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... madre, la care am folosit pastrav, o ceapa rosie, un ardei verde ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
Ingrediente : sase rosii mari si bine coapte, doua avocado, seminte de pin, trei fire de ceapa verde, o bucata de branza uscata pentru ras, sucul de la o jumatate de lamaie, o lingura de otet balsamic, ulei de masline, o legatura de marar, cateva frunze de busuioc. Preparare: 1. Curata avocado si rosiile. Taie-le cubulete mici. Taie fin ceapa si adaug-o in bol. Stropeste-le apoi cu sucul de lamaie. 2. Taie foarte fin mararul si busuiocul si amesteca-le cu sare, otet balsamic si ulei de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si am cumparat o bucata de pastrav somonat de vreo 300 g, 250 ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Mi-e limpede ca apa de izvor In care codrul mandru se-oglindeste: Ii va placea pastravul la cuptor Si celui care nu este fan peste
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1 piept de curcan, sos maioneza, castraveciori, zeama de lamiie, verdeata Mod de preparare: Pieptul de curcan si toate resturile de friptura de curcan se asaza pe farfurie, iar peste ele se toarna un sos maioneza amestecat cu mustar, castraveciori, patrunjel verde tocat foarte marunt si subtiat cu otet si zeama de lamiie. Se garniseste cu salata verde, felii de oua rascoapte, gogosari taiati rondele sau firisoare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Te-ai saturat de covrigi, shaworme? Vorba lui Puya  vrei somon fume? Te-ai saturat de crenvursti cu mustar? Hai, baga bani si fa un tartar.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... Pastravii se curata de solzi, li se scot urechile si se ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel Mod de preparare: Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune deasupra marar si patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com