tartar de pastrav cu caviar
Pagina 4 din 5
... si este o adevarata capodopera. Ingrediente : 4 pastravi potrivit de mari, doua linguri ... , ulei pentru prajit. Preparare: - Curata pastravii si taie-i in doua pe ... -le o data prin faina. - Prajeste pastravul in ulei incins, cateva minute pe fiecare parte. - Serveste pastravii imediat ce sunt gata, cu sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ulei de floarea-soarelui 4 pastravi afumati file 1 lingura de arpagic ... ingredientele si asezonati salata. 5 . Taiati pastravul file in fasii groase de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tartarul face parte din familia sosurilor care au la baza maioneza ... astea. Originar din Franta, sosul tartar isi trage numele de la ... sub saua calului. In prezent, Tartar este capitala unei regiuni cu ... aromelor sa se impuna. Sosul tartar se serveste rece, cu fileuri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de ieri seara am preparat pastrav cu broccoli si boabe de ... . Pentru o portie aveti nevoie de : - 1 pastrav de dimensiuni mici - 150 g broccoli ... apa cu sare 20 minute. Pastravul se curata ( eu am indepartat ... se caleasca, apoi se pune pastravul. Se presara oregano, se acopera ... se scoate capacul, se intoarce pastravul si se mai lasa 6 - 7 minute. La final, in farfurie,...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... la gratar: Ingrediente: 2 pastravi potriviti condimente : curry, boia, sos de soia ... , condimente si sos de surry. Pastravul se eviscereaza, se curata si ... sigur in interior. Se pune pastravul in folie de aluminiu sau ... intreaga. Alte variante de reteta: 1) Pastravul se presara cu sare, rozmarin ... lamaie. 2) 50 ml ulei masline, 3 pastravi, 10 catei de usturoi, 1 legatura ... de rosii,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... rozmarinului trezesc nostalgii amatorilor de pastrav afumat in cetina de brad. Pentru ca pastravul cu rozmarin, usturoi si lamaie sau vin alb ... preparare: 30 de minute Ingrediente: 2 pastravi de dimensiuni medii 1 lamaie sau ... putina sare si piper. Pozitionati pastravul in mijloc si umpleti-l cu ... masline. Impachetati etnas pestele. Introduceti pastravii la cuptor pentru aproximativ 15 ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... madre, la care am folosit pastrav, o ceapa rosie, un ardei verde ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
Ingrediente : sase rosii mari si bine coapte, doua avocado, seminte de pin, trei fire de ceapa verde, o bucata de branza uscata pentru ras, sucul de la o jumatate de lamaie, o lingura de otet balsamic, ulei de masline, o legatura de marar, cateva frunze de busuioc. Preparare: 1. Curata avocado si rosiile. Taie-le cubulete mici. Taie fin ceapa si adaug-o in bol. Stropeste-le apoi cu sucul de lamaie. 2. Taie foarte fin mararul si busuiocul si amesteca-le cu sare, otet balsamic si ulei de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si am cumparat o bucata de pastrav somonat de vreo 300 g, 250 ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Mi-e limpede ca apa de izvor In care codrul mandru se-oglindeste: Ii va placea pastravul la cuptor Si celui care nu este fan peste
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Te-ai saturat de covrigi, shaworme? Vorba lui Puya vrei somon fume? Te-ai saturat de crenvursti cu mustar? Hai, baga bani si fa un tartar.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... Pastravii se curata de solzi, li se scot urechile si se ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de ulei de floarea-soarelui 4 pastravi afumati file 1 lingura de arpagic ... ingredientele si asezonati salata. 5 . Taiati pastravul file in fasii groase de ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Bantuind tot mai mult pe grupuri (cu mancare :D) in ultima perioada, am observat ca lumea nu prea stie sa faca peste la gratar. Ei bine, nu e nicio filosofie, dragilor. Trebuie doar sa respectati doua lucruri esentiale, iar restul vine de la sine. 1. Incingem foarte, foarte, foarte bine gratarul. 2. Punem pestele cu pielea in jos si setam o alarma peste fix 5 minute. Abia atunci avem voie sa il intoarcem. Dupa ce crusta este facuta, pestele se poate intoarce cu usurinta de pe o parte pe...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Detoxifierea: Episodul IV - Quinoa cu fructe si miere & Pastrav en papillote cu...
Adauga la favorite
Articol scris Loredana Stefan , CHHC, consilier reeducare alimentara. Detoxifierea este primul pas spre o stare de bine. Iata trei motive pentru care merita sa incerci o detoxifiere blanda: * Iti reprogramezi organismul si il ajuti in tranzitia catre o alimentatie potrivita si necesara; * Iti creste nivelul de energie si buna dispozitie prin reducerea proceselor inflamatorii din corp; * Elimini toxinele, poate scapi de ceva greutate in plus si te simti mai proaspata si pregatita pentru vara....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... bagheta felii, prajiti-o si serviti caviarul de vinete pe feliile caldute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pieptul de curcan si toate resturile de friptura de curcan se asaza pe farfurie, iar peste ele se toarna un sos maioneza amestecat cu mustar, castraveciori, patrunjel verde tocat foarte marunt si subtiat cu otet si zeama de lamiie. Se garniseste cu salata verde, felii de oua rascoapte, gogosari taiati rondele sau firisoare. - 1 piept de curcan, sos maioneza, castraveciori, zeama de lamiie, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea macra se curata de grasime si de pielite si se trece prin masina de tocat. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Cu o lingura uda se fac patru gramajoare de carne, care se asaza crude pe un platou. In mijlocul fiecarei gramajoare de carne, se pune cite un galbenus crud, iar de jur imprejurul lui patrunjel verde tocat, castraveciorii si ceapa tocate marunt. Biftecul se serveste crud. Se poate servi si pe felii de piine unse cu unt. - 1 kg de carne macra de vaca, 4 galbenusuri, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Vinetele spalate si zvantate se taie cubulete. Se spala sardelele cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se curata rosia de pielita si de seminte si se zdrobeste usturoiul. Se pune putin ulei intr-o cratita si se calesc vinetele impreuna cu rosia, usturoiul si fileurile de sardele. Se amesteca bine pana ce sardelele incep sa se sfarame. Se adauga piperul, busuiocul si rozmarinul si se mai toarna putina apa. Se lasa sa fiarba pana ce scade bine de tot. Se scot crengutele de busuioc si rozmarin,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata carnea de pielite si grasime, se trece de 3 ori prin masina de tocat si se amesteca cu galbenusul de ou, piperul, sarea, ceapa foarte fin tocata, patrunjelul si otetul. Se bate totul bine cu lingura timp de 10-15 minute, adaugind uleiul treptat. Se serveste garnisit cu felii de lamiie si frunze de patrunjel. - 1/2 kg muschi de vaca, 1 galbenus, 1 lingura ceapa tocata foarte marunt, 1 lingura patrunjel tocat, 1 lingura mustar, 1 virf cutit piper, 2 linguri ulei de salata, 1 lingurita...
Reţetă de pe www.eculinar.ro