Cauta in 21.292 retete
... Am facut muschiul de porc in multe feluri. Intre preferatele mele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o reteta delicioasa pentru traditionala friptura de porc. Iti propunem friptura de ... rafinata. Ingrediente: 2 kilograme pulpa de porc, 1 lingurita chimen, sare dupa gust Preparare: Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp ... ore, pana ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Piftia de porc, numita regional racituri sau aituri (de la usturoi ... pentru musafiri, o adevarata piftie de porc este simplu de realizat, dar ... a obtine rezultate de calitate. Reteta: Piftie de porc Ingrediente: 1 ciolan de ... proaspat, cu tot cu sorici 6 picioare de porc (partea de la ultima articulatie in jos) 2 cepe ... Preparare: Parliti bine partea cu sorici a picioarelor si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... fie deosebit de aromat si moale? Puteti pune orice arome va ... la fragezire, iar cotletul de porc, care nu prea are grasime ... Iar acum, reteta: Cotlet de porc la gratar, marinat cu maghiran ... Ingrediente pentru 2 persoane: 2 cotlete de porc coaja si zeama de la ... ulei. Pune inauntru cotletele de porc si unge-le bine cu ... busuioc rosu. Serveste cotletul de porc la gratat...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Cotlete de porc (bucata intreaga), sare, putin ulei Mod de preparare: Se taie cu satirul oasele sirei spinarii, se sareaza si se pune bucata intreaga pe tava unsa cu putin ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 1/2 - 2 ore, stropind mereu cu zeama din tava. Mod de servire Se taie felii si se serveste cu garnitura de cartofi (pireu sau prajiti) sau varza calita. Se poate servi si rece, taiata felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, 1/2 ceasca smantana, 1/2 ceasca zeama ... carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza Mod de preparare: Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sunt fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 10 portii: 1,5 kg carne de porc pentru friptura, 250 ml supa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tot cu os si cu soric, marinat in sos dulceag si ... . Ingrediente Pentru carne cotlet de porc (cu sau fara os si soric) 100 gr supa de pui ... o bucata de cotlet cu soric, crestati soricul pentru a permite marinatei sa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... kg. carne de porc, cu putina slanina, ulei ,vin rosu, catei ... taie felii potrivite carnea de porc si se asaza intr-o tava ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varza verde, 500 g carne de porc, 1 ceapa, bulion de rosii, verdeata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg carne de porc, 3-4 cepe, 2-3 linguri ulei, 1 varf de cutit de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg de picioare de porc, 3 l de apa, 1 capatina mica de usturoi ... din picioare si urechi de porc, bine spalate si curatate. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ceapa. - 1,4 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, sucul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... principiul "cea mai buna leguma e porcul", il scald in felurite marinate ... . Oricum in mijloc carnea ramane frageda si moale. Ingrediente carne de porc (muschiulet) vreo 2 lingurite de pasta de ardei ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... tocate marunt. - 1/2 kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 ceapa, 2 morcovi, 1 pastirnac, 1 radacina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de sezon. - 1 kg pulpa de porc, 1 pahar cu vin, 1 lingura unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se acopera. - 1/2 kg carne de porc, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (spalat si zvantat). Fileul de porc se taie pe lat felii ... patrunjel verde, 300 g file de porc, sare, 3 linguri unt topit (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro