Cauta in 16.331 retete
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aparuta la editura Paideia. Ingrediente si cantitati: cap de porc limba sorici picioare de porc urechi cazaturi de carne 3 kg de oase (incheieturi ... se fierbe tot ce-i din porc, cu ceapa, ore si ore ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si cantitati: 1 kg carne de porc - preferabil, muschi, dar poate fi folosita si pulpa de porc 3 linguri cu faina 3 linguri cu pesmet ... de preparare: 1. Taie carnea de porc in fasii, de grosimea unor ... . 5. Serveste degetelele din carne de porc intr-un bol mare, cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nevoie de: - 500g snitele de porc (ceafa) taiate nici prea gros ... . Cam asta este: o friptura suculenta, moale si aromata, numai buna garnisita ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Piftia de porc, numita regional racituri sau aituri (de la usturoi ... pentru musafiri, o adevarata piftie de porc este simplu de realizat, dar ... a obtine rezultate de calitate. Reteta: Piftie de porc Ingrediente: 1 ciolan de ... proaspat, cu tot cu sorici 6 picioare de porc (partea de la ultima articulatie in jos) 2 cepe ... Preparare: Parliti bine partea cu sorici a picioarelor si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Am facut muschiul de porc in multe feluri. Intre preferatele mele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 10 portii: 1,5 kg carne de porc pentru friptura, 250 ml supa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tot cu os si cu soric, marinat in sos dulceag si ... . Ingrediente Pentru carne cotlet de porc (cu sau fara os si soric) 100 gr supa de pui ... o bucata de cotlet cu soric, crestati soricul pentru a permite marinatei sa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... o reteta delicioasa pentru traditionala friptura de porc. Iti propunem friptura de ... rafinata. Ingrediente: 2 kilograme pulpa de porc, 1 lingurita chimen, sare dupa gust Preparare: Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp ... ore, pana ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... varza verde, 500 g carne de porc, 1 ceapa, bulion de rosii, verdeata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ceapa. - 1,4 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, sucul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... principiul "cea mai buna leguma e porcul", il scald in felurite marinate ... . Oricum in mijloc carnea ramane frageda si moale. Ingrediente carne de porc (muschiulet) vreo 2 lingurite de pasta de ardei ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... tocate marunt. - 1/2 kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 ceapa, 2 morcovi, 1 pastirnac, 1 radacina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de sezon. - 1 kg pulpa de porc, 1 pahar cu vin, 1 lingura unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se acopera. - 1/2 kg carne de porc, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (spalat si zvantat). Fileul de porc se taie pe lat felii ... patrunjel verde, 300 g file de porc, sare, 3 linguri unt topit (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : orez fiert. - 400 g carne de porc (taiata fasii), 1 cutie de ananas ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sos de coniac. - 4 cotlete de porc, 100 ml coniac, 100 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... este gata. - 1 kg. carne de porc - spate, 1 buc. ceapa, 6 buc. cartofi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro