Cauta in 21.292 retete
Torturi gata facute cuparate taiem in felie intre iel la fiecare felie punem , un amestec obtinut din coicolata unt si alune macinate dupa ce cu un tigaie teflonate punem untul punem la foc mare intre timp punem ciocolata alba si alunea macinate . lasam la foc pana obtinem un start curgatoare, asa cald punem asa numit amestecul la fiecare felie, cand totul este pus la loc , la exterior invelim tot cu acest amestec de ciocolate albe putem decora dupa gust. Totyul lasam asa 8 ore dupa care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza în robot si se amesteca cu untul topit si scortisoara. Se pune amestecul într-o tava cu pereti detasabili si se preseaza foarte bine. Se introduce la frigider în timp ce se face crema. Ciocolata alba se topeste la abur si se lasa putin la racit. Mascarpone se mixeaza bine cu crema dulce de leche, dupa care se adauga ciocolata si nucile coapte. Se toarna crema peste blatul de biscuiti. Se întinde un strat de dulce de leche peste crema, dupa ce s-a întarit crema...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rosiatic acrisor care se gaseste la magazinele orientale sau la super magazine, sectia de mincaruri si preparate arabesti), o jumatate de cescuta de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pentru foitaj (cumparat congelat din magazine), 200 gr. mure, 100 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosiatic acrisor care se gaseste la magazinele orientale sau la super magazine, sectia de mincaruri si preparate arabesti), o jumatate de cescuta de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de produse arabesti sau la magazinele orientale cu numele de burgul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , vinul si foile de dafin. Silitra se presara deasupra. Timp de ... porc (5 kg), 400 g sare, 12 g silitra, 10 boabe piper, 2 boabe ienibahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cat inghite astfel incat sa iasa o coca ce se poate intinde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (se poate cumpara congelat din magazine) Mod de preparare: Se topeste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... condimente provensale (se gasesc in magazin). Umplutura: 750 g varza rosie, 2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. fructe de padure - zmeura, fragi, mure (se pot cumpara congelate din magazine), Mod de preparare: Se asaza toate fructele intr-un bol si se stropesc cu rom. Apoi, se sfarma pricomigdalele si se impart in patru cupe; se aseaza fructele deasupra. Se freaca branza de vaci cu zaharul pudra si cu o lingura de rom. Se toarna compozitia in cupe, deasupra fructelor si se presara zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (specialitate turceasca, se gaseste in magazine), sare, 2 cepe de arpagic, 4 fileuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (se pot cumpara congelate din magazine), rom, 200 g pricomigdale (sau alte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
100 gr. pireu de castane (se gaseste preparat in magazine), 6 oua,
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pe razatoare, faina cat sa iasa un aluat moale, care sa ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... de peste vietnamez, disponibil in magazinele cu specific asiatic), 1 lingurita usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata castravetii si se dau prin razatoare. Mararul se taie marunt. Se zdrobeste usturoiul. Se amesteca toate ingredientele si se asezoneza cu sare si piper. Se lasa cel putin jumatate de ora la rece. Aceasta salata poate fi asezata si lânga o friptura, dar poate fi consumata si simpla.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru început pregatim umplutura. Decongelam spanacul într-o craticioara cu putina apa sau la cuptorul cu microunde (daca folosim congelat) sau îl oparim (daca folosim proaspat), dupa care îl lasam sa se racoreasca. Când a ajuns la o temperatura decenta sa punem mâna pe el, îl stoarcem bine, bine si apoi îl taiem grosier. Speck-ul îl taiem fâsii nu tocmai micute, dupa care îl punem peste spanac, desfacând manual feliutele, caci altfel vor ramâne garantat gramada. Mai amestecam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La aluat se amesteca toate ingredientele pana rezulta o coca potrivit de tare, se lasa o jumatate de ora la frigider, se intind doua foi, se aseaza prima in tava unsa cu margarina, se presara pesmet, dupa aceea merele preparate, se intinde cealalta foaie, se inteapa usor cu furculita si se da la cuptorul incins, cca. 1 h, la foc potrivit. La inceput coca iese putin crocanta, dupa ce sta o zi se mai inmoaie, insa mie imi place cand este crocanta. S-a mancat pana la ultima bucatica, sa mai fi...
Reţetă de pe retete.eva.ro