Cauta in 21.294 retete
... zaharul si capsunile taiate bucatele, insiropam blaturile si acoperim cu crema ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .Fiecare foaie de blat a fost insiropata cu suc de portocale. Acoperim ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cand spun fructe de padure, Ma gandesc la drumetii Sau la un chec, cum ar fi Unul pufos, cu iaurt si mure. INGREDIENTE 4 oua 150 gr de zahar 180 gr de faina 1 plic praf de copt 50 ml ulei 140 gr iaurt (am folosit iaurt cu 3,5% grasime) un praf de sare 300 [&] Post-ul CHEC PUFOS CU IAURT SI MURE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Tre sa mai uncerc nu mi a iesit aluatul Ingrediente aluat : -1 kg faina 000 -40 g drojdie proaspata sau 14 gr drojdie uscata -250-300 gr zahar -350-400 ml lapte cald -150 g unt topit -50 ml ulei -10 galbenusuri -coaja de la 1 lamaie -coaja de la 1 portocala -vanilie sau 1 pastaie de vanilie -1/2 lgt rasa de sare -dupa gust stafide, rahat, cacao, nuca, fructe confiate -1 ou pentru uns -1 lg untura de porc facultativ Ingrediente compozitie : -400 nuca -75 cacao -150 zahar tos -30 ml rom (o...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se roaga oamenii pentru un trai prosper, Sa aiba numai clipe dulci in viata lor. Un pont: clipele dulci nu cad numai din cer Poti sa le fabrici singur in cuptor.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... ca si garnitura un pireu pufos. :) * pentru aceasta reteta m-am inspirat ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , precum si cel intermediar, deja insiropat. Pe aceste doua blaturi se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , zeama de la o portocala. Pentru insiropat: 150 g zahar tos, o portocala. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pe toata suprafata libera piscoturi insiropate usor (cu grija, sa nu ... portocala, zeama de lamiie pentru insiropat piscoturi, esenta de rom si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... portocala, zeama de lamiie pentru insiropat piscoturi, esenta de rom si ... pe toata suprafata libera piscoturi insiropate usor (cu grija, sa nu ... jur imprejur jumatati de piscoturi insiropate. Deasupra se pun bucati de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se face maiaua din drojdie, putina apa calduta, zahar si putina faina si se lasa la crescut 10 minute. Se adauga apoi apa, uleiul si sarea apoi faina treptat si se amesteca pana se incorporeaza faina. Coca nu trebuie sa fie tare dar nici moale. Se lasa la crescut cca. 30 min. Dupa ce a crescut se intinde in tava, se unge cu sosul preparat sau cu ketchup si se orneaza cu legumele si sunca taiate felii sau cuburi iar peste ele se aseaza cascavalul. Se da la cuptor cca. 45 minute pana se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare tort cu zmeura si iaurt: Punem gelatina sa se inmoaie, intr-o cana cu cateva linguri de apa rece. Topim ciocolata pe foc mic impreuna cu smanatana pentru frisca ; nu lasam sa fiarba. Cand se mai raceste un pic o amestecam cu gelatina si omogenizam bine. Dam la frigider, pentru o ora, sa se ingroase. Scoatem crema de ciocolata si o mixam. Adaugam iaurtul si amestecam bine. Oprim zmeura pentru ornat (cata dorim) si restul o incorporam in compozitie, amestecand usor cu o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Albusurile împreunâ cu apa se bat spuma, adaugam apoi zaharul si batem pâna se topeste. Încorporam si galbenusurile. Faina se amesteca usor în compozitie pâna se uniformizeaza. Blatul se coace în forma rotunda la foc mediu. Scoatem din forma dupa coacere si-l lasam sa se raceasca. Când blatul este rece se taie pe mijloc si obtinem doua foi. Crema: Ouale si zaharul se amesteca, apoi se pun pe baie de abur si le amestecam pâna când crema se îngroasa ca o smântâna, (avem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem gelatina sa se inmoaie, intr-o cana cu cateva linguri de apa rece. Topim ciocolata pe foc mic impreuna cu smanatana pentru frisca ; nu lasam sa fiarba. Cand se mai raceste un pic o amestecam cu gelatina si omogenizam bine. Dam la frigider, pentru o ora ,sa se ingroase. Scoatem crema de ciocolata si o mixam .Adaugam iaurtul si amestecam bine. Oprim zmeura pentru ornat (cata dorim) si restul o incorporam in compozitie, amestecand usor cu o paleta. Tapetam cu folie alimentara o cratita( ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara o maia din drojdie, un praf de sare, 2-3 linguri de lapte si 2 linguri de faina, apoi se lasa la dospit 30-40 de minute, la loc caldut, pana se dubleaza ca volum. Se amesteca maiaua cu restul de faina, se adauga ouale batute, restul de lapte caldut, in care s-a dizolvat zaharul si se framanta bine. Se adauga uleiul treptat, framantand in continuare pana cand aluatul este omogen si elastic. Se lasa la crescut circa 40 de minute, la loc cald. Din aluatul preparat, se modeleaza pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare : Punem gelatina sa se inmoaie, intr-o cana cu cateva linguri de apa rece. Topim ciocolata pe foc mic impreuna cu smanatana pentru frisca ; nu lasam sa fiarba. Cand se mai raceste un pic o amestecam cu gelatina si omogenizam bine. Dam la frigider, pentru o ora ,sa se ingroase. Scoatem crema de ciocolata si o mixam .Adaugam iaurtul si amestecam bine. Oprim zmeura pentru ornat (cata dorim) si restul o incorporam in compozitie, amestecand usor cu o paleta. Tapetam cu folie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
un alt tortulet,lasat la voia mea pentru decorat. e asa de dificil,mai ales cand nu cunosc gusturile persoanei,dar sper ca a fost placut impresionata. blat pufos simplu insiropat cu sirop de caramel si umplut cu spuma de ciocolata,imbracat in pasta de zahar. si niste litere ondulate.
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
... - 2 lingurite praf de copt Pentru insiropat si ornat: - 80 ml. cafea ... minute la cuptor: Blatul e foooarte pufos si gustos :P ...se poate prepara ... peste lichior intr-un castron. Insiropati blatul cu acest amestec: Bateti ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... minunata. aluatul e buretos si usor, pufos si se imbiba numaidecat cu ... pana aluatul devine omogen si pufos. - pune amestecul in cratita, acoper ... taie 4-6 felii. fiecare felie trebuie insiropata cu siropul de portocale si ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... este un fel de biscuite pufos, bun pentru tot felul de ... gros. Nu trebuie sa fie insiropat tare. Lasa sa se raceasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro