Cauta in 21.294 retete
... cacao, o lingura de faina, trei de pesmet, 200 grame crema mascarpone, cafea (100 ml apa, sase linguri de cafea, doua lingurite de zahar), o tableta ... linguri de zahar. Adauga crema mascarpone si ciocolata rasa prin razatoarea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vom elimina riscul curgerii cremei mascarpone. 400 g de piscoturi inseamna 48 ... dimensiunea 20x30 cm. Pentru crema mascarpone folosita la tiramisu va trebui ... de tiramisu este utilizarea unei cafele foarte tari. Spargem cele trei ... . Peste compozitia obtinuta adaugam 500 g mascarpone (doua cutii) si continuam sa ... care turnam peste ele crema mascarpone si amestecam incetisor, de jos ... de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. de branza mascarpone, 5 oua, 5 linguri de zahar pudra, o cutie ... de sampanie, 30 cl de cafea foarte tare, o lingura de cacao ... capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se ... acopera cu un strat de mascarpone. Se pune un alt strat de biscuiti stropiti cu cafea, un al doilea strat de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lingurite cu varf de cafea, o sticluta cu esenta de rom, 400 ... zahar; 500 gr. (2 cutii) supercrema Mascarpone sau 500 gr. smantana 24 ... Mod de preparare: Se face o cafea din 3 cani de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se raceasca; se ... cu mixerul). Se adauga supercrema Mascarpone sau smantana si se amesteca ... . Se inmoaie repede piscoturile in cafea, unul cite...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... devin pufoase, apoi se adauga mascarpone si se mixeaza împreuna câteva ... , aranjeaza piscoturile trecute în prealabil prin cafea, pune un strat de crema ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a prepara crema ai nevoie de un robot de bucatarie sau un blender foarte puternic. Se mixeaza înainte nucile caju cu putina apa, dupa care se adauga pe rând mierea de albine, vanilia Bourbon, sare de mare si ulei de cocos topit la abur. Piscoturile se înmoaie rapid în cafeaua concentrata si se asaza un strat într-un vas din yena sau ceramica. Apoi se adauga un strat generos de crema, un alt strat de piscoturi, iar la final un alt strat de crema din caju. Se orneaza cu cacao pudra...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,pana se intareste. Separat mixam mascarponele cu zaharul pudra ,coaja de ... lemn ,frisca batuta in crema mascarpone. Luam o tava,nu prea mare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si gemul de afine. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Se poate orna cu afine proaspete sau cu gem de afine amestecat cu seminte de chia pentru a obtine o glazura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza în robot si se amesteca cu untul topit. Se pune amestecul într-o tava cu pereti detasabili si se preseaza foarte bine. Se introduce la frigider cât timp se face crema. Ciocolata neagra se topeste la abur si se lasa putin la racit. Mascarpone se mixeaza bine cu zaharul pudra, dupa care se adauga ciocolata si coaja de portocala. Se toarna crema peste blatul de biscuiti. Se orneaza cu ciocolata alba.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dimineti somnoroase, foloseste un ibric, o cafea macinata de calitate si putin ... ml apa si 2 lingurite de cafea. Pentru ibric, cafeaua trebuie sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura cu dulceata si cafea este foarte gustoasa si poate fi o prajitura de post pentru cei care tin postul pentru ca nu contine oua sau alte grasimi animale. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se raceasca. Pentru crema de mascarpone, folositi toata cutia de 500 ... se raceste adaugati crema de mascarpone si restul de fructe de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 190 de grade Celsius. Formele pentru briose se ung cu putin unt sau ulei, în cazul în care nu folosesti hârtia pentru briose. Într-un bol se amesteca ouale cu uleiul, cafeaua, laptele batut si vanilia. Într-un bol separat se amesteca toate ingredientele uscate, dupa care se încorporeaza amestecul lichid. Se amesteca cu o spatula pâna când se omogenizeaza bine, dupa care se umplu formele pentru briose. Se lasa la cuptor 18-23 de minute, facând testul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se testeaza cu scobitoarea Crema mascarpone: Se mixeaza intr-un bol mascarpone cu zaharul si zaharul vanilat. Jumatate din plicul de gelatina ... frisca si se adauga peste mascarpone. Se pune coaja si zeama ... insiropeaza. Se pune crema de mascarpone. Se pune urmatoarea foaie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... filmulet Pentru umplutura: se freaca mascarpone cu laptele, zaharul si scortisoara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se piseaza biscuitii si se amesteca cu untul topit. Se preseaza compozitia într-o tava pentru tort cu peretii detasabili dupa ce ai uns-o bine cu unt. Se lasa la frigider. Pentru a prepara crema trebuie se amesteca mascarpone cu 3-4 linguri de dulce de leche pâna când obtii o crema omogena. Se întinde peste blat si se lasa la rece câteva ore sau peste noapte. Se orneaza cu bucatile de Kit Kat si fulgii de ciocolata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prajitura cu mere, stafide si cafea se lasa sa se racoreasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru crema de vanilie se bate bine oul cu zahar. Se adauga laptele, miezul de la vanilie si sarea. Se pune vasul pe abur si se fierbe pe abur pana sosul se ingroasa cat sa acopere dosul unei linguri cu o pelicula subtire (cca 20 minute dureaza). In acest timp amestecati non-stop cu telul in sos (la inceput mai rar, iar cand simtiti ca devine vascos cresteti ritmul). Se pregatesc clatitele Singura diferenta este ca am substituit 15 gr din faina cu cacao. Se lasa clatitele sa se raceasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prajitura cu mere, stafide si cafea se lasa sa se racoreasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro