semifredo cu mascarpone si cafea
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
tort bezea cu crema de cafea, cum se face crema mascarpone, tiramisu mascarpone frisca lichida, prajitura cu blat de biscuiti digestivi si crema de mascarpone, crema tiramisu fara mascarpone, cum se prepara mascarpone, cafea, servim crema mascarpone gelatina, mascarpone pret
... si o dam la rece. Batem mascarpone cu crema de branza si ... de vanilie. Amestecam crema de mascarpone cu cca 2/3 din frisca apoi ... gelatina o amestecam cu crema de mascarpone (cea mai multa). Restul de ... adaugam totul la crema de mascarpone mai putina. Punem crema de mascarpone peste primul blat ( nu toata, oprim cca 7-8 lg pentru imbracat ... 2 ore. Amestecam apoi crema de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste ciocolata neagra într-un bol rezistent, în cuptorul cu microunde sau pe bain-marie, apoi las-o la racit. Pune avocado în blender si amesteca pâna obtii o pasta cremoasa. Adauga restul de ingrediente în blender, inclusiv ciocolata topita, si amesteca pâna ce toate ingredientele sunt perfect încorporate, timp de doua minute. Ciocolata neagra va avea un gust dominant, iar daca preferi mai dulce mai poti adauga putina miere. Pune crema obtinuta în boluri pentru servit si lasa la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
cafea proaspata, 2 lingurite sirop de ciocolata, o lingurita sirop de cirese, frisca, fulgi de ciocolata, cirese Mod de preparare: Se amesteca bine intr-un pahar cafeaua, siropul de ciocolata, sucul de cirese. Se acopera cu frisca, fulgi de ciocolata si cireasa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. biscuiti, 2 pahare esenta de cafea neagra, indulcita cu 100 gr ... gr. unt, 1/2 pahar esenta de cafea, 200 gr. zahar praf, 1 paharel ... se stropesc cu esenta de cafea neagra, indulcita cu zahar si ... sirop gros din esenta de cafea si zahar. Dupa ce s-a ingrosat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un pahar de vin incalzit, cafea, 50 ml crema de whisky irlandeza, un sfert de ceasca frisca tare, scortisoara Mod de preparare: Se pune cafeaua in paharul incalzit. Se adauha crema de whisky si se amesteca bine. Se acopera cu frisca. Se decoreaza cu scortisoara
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 cesti cafea tare, 6 linguri smantana, 6 linguri coniac, 12 lingurite zahar, 6 cuburi gheata Mod de preparare: Se prepara o cafea tare, bine indulcita. Se amesteca cu smantana, se bate bine, apoi se adauga coniacul si se lasa sa se raceasca. Se pune lichidul in termos, adaugindu-se cuburile de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri cacao, 1/2 lingura esenta de cafea Mod de preparare: Se freaca ... adauga cacao si esenta de cafea fierbinte. Se bat pe baia ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... iau 100 gr. esenta de cafea naturala tare, 4 oua, 2 pahare zahar ... clocoteste se toarna esenta de cafea tare, se acopera cu un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 albusuri, 450 gr. zahar pudra, 2 lingurite cafea solubila, faina Mod de preparare: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul amestecat cu cafeaua si se bat in continuare pana cind se obtine o spuma tare. Se presara cu faina o tava si se pun gramajoare de spuma, mici cat o nuca, distantate intre ele. Se introduce tava in cuptor, la foc slab, pana se usuca bezelele. Se scot din tava cind sunt reci.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
zahar, cafea Mod de preparare: Intr-un flingean (vas din cupru ... care este dimensionat pentrut maxim 2 cafele. Cand apa ajunge aproape de ... de zahar (ad libitum) si cafea din belsug (pana ce lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1,5 l cafea filtru, racita, zahar si frisca dupa gust Mod de preparare: Se toarna 450 ml cafea in tavite de cuburi de gheata si se congeleaza. Se indulceste restul de cafea cu zahar dupa gust. Se acopera si se lasa sa se raceasca in frigider. Se scot cuburile din tavite si se pun intr-o cana de apa impreuna cu cafeaua racita. Mod de servire Se serveste in pahare, cu frisca deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pont: In loc de cafea puteti folosi ceai negru sau verde. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
25 ml lichior crema de ciocolata, 25 ml rom negru, cafea fierbinte; frisca si scortiosara pentru final Mod de preparare: Se pune marginea paharului in suc de lamiie si apoi se presara zahar. Se toarna lichiorul si romul, se pune cafeaua si se acopera cu frisca si scortisoara.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pricomigdale si crema aromata cu cafea si cappuccino. Ingrediente: - o foaie mare ... pudra vanilat - 2 galbenusuri - 3 linguri de cafea neagra - un pliculet de cappuccino ... inghetata crocanta cu nuci si cafea. - daca nu gasiti foi de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de preparare: Se face din cafea o esenta tare. Se amesteca cu ... toarna pe deasupra siropul de cafea, pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
cafea fierbinte, 10 ml triplu sec, 10 ml amaretto, 10 ml whisky crema, 10 ml lichior de alune, scortisoara, frisca, ciocolata Mod de preparare: Se pun toate ingredientele cu exceptia cafelei si scortisoarei intr-un pahar de whisky. Se adauga cafeaua si scortisoara si se amesteca. Se orneaza cu frisca si fulgi de ciocolata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 litru apa, 3 lingurite cafea, 3 lingurite zahar, 1/4 lingurita scortisoara, o lingurita zahar vanilat Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si se lasa la foc, pana se formeaza o spuma. Se amesteca inainte de servire.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml lichior de migdale, 200 g mascarpone, 200 ml frisca Mod de ... , coaja de lamiie si crema mascarpone. Se dizolva gelatina si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
te culinare - Feluri de mancare - Dulciuri - Torturi - Tort rece cu cafea Mod de preparare: linare - Feluri de mancare - Dulciuri - Torturi - Tort rece cu cafea
Reţetă de pe www.retete-bune.com
125 gr. cafea boabe prajita, 1/2 l alcool, 300 gr. zahar, 1 1/2 l apa Mod de preparare: Cafeaua se piseaza mare si se pune in alcool, la macerat, timp de 8 zile. Se topeste zaharul in apa pe foc, se raceste si se amesteca cu primul preparat, apoi se lasa inca 3 zile. Se filtreaza printr-un tifon des, se toarna in sticle si se astupa bine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com