Cauta in 20.697 retete
Secretul preparatului : se înlocuieste blatul traditional, reducandu-se, considerabil, caloriile… * Timp de pregatire: 25 min. * 15 g grasimi/portie * 477 calorii * Pret aprox. 7,5 Lei/portie 1. Se încinge cuptorul – la semnul 6/200 C. Se încalzeste, pe foc, într-un vas de dimensiuni reduse, sosul de rosii, împreuna cu zaharul, zeama de lamâie si oregano, lasându-se sa fiarba timp de 5 min. 2. Se opareste spanacul, într-un vas mai larg, se lasa în repaus, 2 min., apoi, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie legumele cubulete, rondele sau rase (dupa preferinta fiecaruia), iar morcovul si telina trebuie puse primele la fiert în apa cu sare si piper. Carnea o fierbeti separat pentru a iesi toata grasimea din ea, si o adaugati peste legume când acestea sunt aproape fierte. Dupa ce ati testat daca sunt fierte suficient, adica nici tari, dar nici foarte moi, adaugati bulionul si mai lasati 10 min pe foc. La final se adauga patrunjelul în cantitatea dorita. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se inpatureste in doua o folie alimentara mai mare, se unge cu ulei de masline, se pune in gura unei cani mai mari si se sparge cate un ou. Punem putina sare si piper dupa care legam bine folia. Se pune fiecare cuib astfel pregatit in apa clocotita de pe foc sa fiarba pentru 2-3 minute pana se coaguleaza albusul. Servim ouale calde cu paine prajita.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
2 jumatati de piept de pui ( aprox 150 gr), dezosat si fara piele, 100 gr mustar dijon, 300 gr supa de pasare (din cubulete ), 1 lingurita de oregan, 1/2 ceapa medie, 4 catei de usturoi, Mod de preparare: Se taie marunt ceapa si usturoiul. Se pun la fiert cu supa de pui, oreganul si mustarul pe foc moale. Cind a inceput sa fiarba, se adauga puiul si piperul si se acopera. Se lasa sa fiarba la foc mediu-moala pana cind sucurile carnii ies clare la intepat cu furculita ( aproximativ 20 minute).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ) Castraveti murati in otet - reteta dietetica Am folosit : 4 kg castraveti 1/2 litri ... . Castraveti murati in otet - reteta dietetica Apa, otetul, zaharul si restul ... :) Castraveti murati in otet - reteta dietetica Inchei cu etichetele care mi ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... gust, condimentele si se fac sarmale mici. Se pune la fiert ... , apoi, ordonat, in rinduri suprapuse, sarmalele. Se stropesc cu suc de ... nevoie, cu grasime. Se fierb sarmalele la foc mic, in cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se infasoara exact ca pe sarmale - de preferat capetele introduse in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 varza mare acra, 1 kg carne porc, 80 g slanina proaspata, 1 ceapa mica, 1 morcov, 1-2 oua, 4 linguri orez spalat, piper macinat si boabe, sare, unsoare, smantana Mod de preparare: Se toaca impreuna carnea sislanina si morcovul. Ceapa se taiem marunt si se caleste putin cu o lingura unsoare. Cind s-a calit se ia de pe foc si se pune peste ea carnea tocata, ouale, orezul, piper, sare, care se amesteca toate bine. Se desface apoi o capatina mare de varza acra foaie cu foaie, taind cotorul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne, o lingurita orez, 1/4 albus, sare Mod de preparare: Se da carnea prin masina si se inmoaie cu o lingura de apa calda. Se amesteca cu albusul batut spuma, sarea si orezul spalat. Se formeaza perisoare de marimea unor nuci, care se fierb fie direct in apa clocotita, fie in aburi, timp de 30-40 minute. Mod de servire Se servesc calde sau reci, simple sau asociate cu diferite garnituri, salate sau sosuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. cartofi mari rotunzi, 100 gr. sunca, sare, 1 ou, 1-2 linguri ulei, apa (sau zeama de rosii) Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se pun la fiert intregi. Nu trebuie sa fiarba complet. Se scurg bine de apa, se taie un capacel si se scobesc cu grija cu rondeaua sau cu un cutit. O parte din miezul scobit se amesteca bine cu sunca tocata, oul si sarea. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii. Capacelele se pot lipi cu putin albus oprit din oul pentru umplutura. Se pun cartofii...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pentru a fierbe si pentru ca sarmalutele sa nu iasa tari. 5. Cu ... vita danduli-se forma de sarmaluta. 6. Se aseaza intr-o cratita, in ... lasa sa fiarba pana cand sarmalutele sunt fierte. 8. Sunt bune de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Autor : Cristina P Acest sos nu este gras, pentru ca este compus din legume si aromatele ii dau mult parfum. L-am folosit pentru a acompania carnea si amestecat cu cartofi prajiti in cuptor. Ingrediente: - 2 cepe tocate marunt - 1 morcov tocat marunt - 3 linguri de ulei - ierburi aromatice uscate : 1/2 lingurita de salvie, 1/2lingurita de busuioc si 1/2 lingurite de tarhon - 1 lingura de sos de rosii concentrat - sare si piper dupa gust Intr-o cratita incalziti uleiul,pe foc domol, adaugati...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... otet si sare. Se fac sarmale de marime potrivita si se ... foc potrivit aproximativ 2 ore. Cind sarmalele sunt fierte, se bat cele ... si citeva linguri de sos fierbinte si se toarna peste sarmale ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pepsi-light, o jumatate de lamiie, o jumatate de grepfruit, cuburi de ghiatza Mod de preparare: In pahar se stoarce lamiia, apoi bucatile de grepfruit si se adauga cuburile de ghiata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare si piper. Se fac sarmalute. Pe fundul unui vas se ... frunze apoi o legatura de marar, sarmalutele si se acopera totul cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Inca o reteta simpla si gustoasa. Aceasta salata se pregateste in general cu un sos vinegrete, dar daca vreti sa fie mai legera, adaugati numai cu 2 lingurite de mustar . Ingrediente (pentru 4 persoane) : -200 g linte -1 ceapa taiata marunt -3 oua fierte -2 lingurite mustar -sare, piper dupa gust. Puneti lintea spalata intr-o oala cu apa rece la fiert. Lintea are nevoie de un volum dublu de apa. Dupa 30 minute, scurgeti restul de apa si lasati lintea sa se raceasca. Dupa ce s-a racit,...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... pentru a fierbe si pentru ca sarmalutele sa nu iasa tari. 5. Cu ... vita danduli-se forma de sarmaluta. 6. Se aseaza intr-o cratita, in ... lasa sa fiarba pana cand sarmalutele sunt fierte. 8. Sunt bune de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, 200 gr. carne, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1/4 varza alba, sare, verdeata, ceapa Mod de preparare: Carnea se taie in bucati potrivite, se pune la fiert in 2 l de apa, se spumeaza. Cind este pe jumatate fierta, se adauga zarzavaturile taiate cubulete, varza taiata felii subtiri, ceapa tocata. Dupa ce au fiert zarzavaturile, se scot din supa, se adauga cartofii taiati sferturi. Mod de servire La servire, se adauga frunze tocate de patrunjel
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun cartofii la fiert in 1,5 l de apa rece cu sare, impreuna cu zarzavaturile. Cind s-au inmuiat se dau prin sita numai cartofii, zarzavaturile se strecoara. Se adauga patrunjel verde tocat. Se serveste amestecata cu un galbenus sau unt pus in farfurie. Supa se toarna peste crutoanele din piine. - 500 g cartofi, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, sare, o lingura de unt (sau un galbenus de ou), verdeata, cuburi de franzela prajite. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
600 gr. capsuni congelate, 2 linguri indulcitor, citeva frunze de menta Mod de preparare: Se taie fructele in bucati si se calesc intr-un vas timp de 10-15 minute, dupa care se adauga indulcitorul peste compotul caldut. Mod de servire Se serveste cu menta pe deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com