saratele chimen cu dela jamila
Pagina 1 din 5
... de sare, doua linguri de chimen. Preparare: Amesteca intr-un castron ... ou, laptele, smantana, sarea si chimenul. Framanta bine, si da aluatul ... alte seminte in loc de chimen, sau poti presara deasupra parmezan ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bagam biscuitii sarati la robot si ii macinam. Amestecam biscuitii cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceea cand am descoperit aceste saratele de la Culoare si savoare ... , am renuntat la mac pentru chimen si sare roz de Himalaya ... -a intrat undeva la 400 gr chimen si sare de Himalaya Am ... cu ou si am presarat chimen si sare de Himalaya (pentru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se amesteca 1/4 kg faina cu untul proaspat, se face loc la mijloc si se pune un ou, o lingura de lapte, o lingura nu prea plina de smantana si putina sare. Se framanta, apoi se lasa la rece sa se intareasca. Se fac betisoare cat mai subtiri, care se dau prin ou, sare si chimen si se coc la cuptor, la foc potrivit. - 1/4 kg faina, 100 g unt, 2 oua, o lingura de lapte, o lingura de smantana, sare, chimen. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ce film avem pentru seara asta? Film avem, fara doar si poate, dar la film ce avem? Ce rontzaim? Ca mandibula are Parkinson non-stop si desi ochii-s lipiti de ecran ca niste ventuze, mana, scapata de sub controlul mintii, face ce vrea ea si tot cotrobaie, doar, doar da peste ceva... crocant, cald si mult. Deci crocant am zis, da? Ei, atunci crocant sa fie. Si mai ales rapid, ca-ncepe filmul. Da,
Reţetă de pe gabrielacara.blogspot.com
... cu ochiul. Reteta de gogosele sarate chiar mi-a ramas in minte ... - 1 lingura cu unt - sare - ulei - chimen (noua nu ne place, asa ... am maruntit-o cu o furculita) Si chimenul sau cimbrul, in cazul meu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta de post de Jamie Oliver: Conpida la cuptor cu chimen, coriandru si migdale
Adauga la favorite
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata pestele(eu folosesc macrou),se spala si se pune intreg in tava de yana,se curata legumele sa toaca marunt se aseaza in tava se adauga condimentele ,uleiul 1 cana apa si sa da la cuptor cca 30 minute,cnd este aproape gata se scoate si se presara chimenul verdeata si bulionul sau rosiile fiecare ce doreste se ppune pe platou si se orneaza asa cum am facut eu! Va doresc pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lasam foile de placinta sa se dezghete, apoi le intindem si le ungem cu un pic de ou batut! Pentru umplutura: spargem ouale intr-un castronel mai mare, apoi le amestecam cu iaurtul si cele 2-3 linguri de ulei si turnam la sfarsit peste amestec 100 ml apa! Putem adauga si branza framantata in acest amestec sau o putem adauga separat! Optional: daca dorim o placinta cu branza dulce mai adaugam in plus mix-ului/amestecului 100 gr stafide si 2 - 3 linguri de zahar! Dupa ce pregatim amstecul il...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta de post de Jamie Oliver: Conopida la cuptor cu chimen, coriandru si migdale
Adauga la favorite
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat ouale cu iaurtul, apa minerala .Se adauga apoi aceasta compozitie in brânza zdrobita impreuna cu praful de copt . Se întind doua foi in tava bine unsa cu ulei . Se dau deoparte doua foi iar restul se se rup in compozitia de branza si se distribuie in tava .Deasupra se acopera cu cele doua foi care se ung putin cu ulei . Separat batem oul ,smantana si apa minerala ,compozitie pe care o punem peste cele doua foi . Dam la cuptor pentru 40 min la 180 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si, dupa dorinta, se presara chimen, cascaval ras sau brinza. La ... cu lapte, 1 cub de drojdie, chimen, cascaval sau brinza dupa gust ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Branza se rade si se amesteca cu 200 gr smantana si 4 oua batute. Se pregateste o tava cu hartie de copt, se unge cu ulei hartia, se aseaza o foaie de placinta, se unge cu pensula cu ulei, apoi se aseaza peste ea o alta foaie de placinta, se unge si aceasta, si tot asa, pana avem 5 foi de placinta. Se aseaza jumatate din amestecul de branza, se pun deasupra 5 foi de placinta, urmand aceiasi pasi ca mai sus, restul de umplutura si inca 5 foi de placinta. Se face un sos din 50 gr smantana, un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si biscuiti dulci si biscuiti sarati. Si unii si altii sunt ... cu portocala (sau lamaie) Biscuiti vienezi Biscuiti cu scortisoara Saratele (biscuiti sarati) Saratele cu chimen ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , uleiul, zeama de lamaie si chimenul. Mixati pana la obtinerea unei ... ), o lingura zeama de lamaie, 1/4 lingurita chimen macinat, sare, piper negru macinat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si o lingura de seminte de chimen. Se introduce tava in cuptor ... de susan, 2 oua, seminte de chimen, smintina, marar. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se da brinza prin sita sau prin masina de tocat. Se freaca bine cu untul, se adauga chimenul si boiaua, se pune sare daca este nevoie si se amesteca in continuare. Se asaza pe farfurie si se garniseste cu ridichi de luna. Aceasta pasta poate fi folosita si pentru sandvisuri. - 250 g brinza sau cas de oaie, 100 g unt, 1 lingurita chimen foarte fin pisat, 1 lingurita boia rosie de ardei, sare (facultativ), ridichi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zarzavaturile taiate ca taiteii se fierb cu chimenul. Cand au fiert, se strecoara, se pune zeama din nou la foc, adaugand faina foarte usor prajita in unt. Se sareaza. Se lasa sa mai dea cateva clocote. Se serveste cu crutoane. - 1,5 l apa, 1 ceapa mare, 1 morcov mare, 1 radacina mare de patrunjel, 1/2 telina mare, 2 linguri unt, 1 lingurita faina, 2 lingurite chimen, sare, crutoane. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aproape gata, pui bulionul si chimenul, potrivesti de sare si dai ... verdeata, sare, piper, boia, 1 lingurita chimen. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro