Cauta in 21.294 retete
... de sare, doua linguri de chimen. Preparare: Amesteca intr-un castron ... ou, laptele, smantana, sarea si chimenul. Framanta bine, si da aluatul ... alte seminte in loc de chimen, sau poti presara deasupra parmezan ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bagam biscuitii sarati la robot si ii macinam. Amestecam biscuitii cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 de grame de faina, 100 de grame de unt, 2 oua, 1 lingura de lapte, 1 lingura de smantana, 1/2 lingurita de sare, 1 lingura de chimen Mod de preparare: Se amesteca pe masa de aluat faina cu untul proaspat. Se face loc la mijloc si sepune un ou, o lingura de lapte, o lingura de smantana si sarea. Se framinta, apoi se lasa la rece sa se intareasca. Se fac betisoare cat se poate de subtiri, care se dau prin ou, sare si chimen si se coc la cuptor, la foc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aceea cand am descoperit aceste saratele de la Culoare si savoare ... , am renuntat la mac pentru chimen si sare roz de Himalaya ... -a intrat undeva la 400 gr chimen si sare de Himalaya Am ... cu ou si am presarat chimen si sare de Himalaya (pentru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se amesteca 1/4 kg faina cu untul proaspat, se face loc la mijloc si se pune un ou, o lingura de lapte, o lingura nu prea plina de smantana si putina sare. Se framanta, apoi se lasa la rece sa se intareasca. Se fac betisoare cat mai subtiri, care se dau prin ou, sare si chimen si se coc la cuptor, la foc potrivit. - 1/4 kg faina, 100 g unt, 2 oua, o lingura de lapte, o lingura de smantana, sare, chimen. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ce film avem pentru seara asta? Film avem, fara doar si poate, dar la film ce avem? Ce rontzaim? Ca mandibula are Parkinson non-stop si desi ochii-s lipiti de ecran ca niste ventuze, mana, scapata de sub controlul mintii, face ce vrea ea si tot cotrobaie, doar, doar da peste ceva... crocant, cald si mult. Deci crocant am zis, da? Ei, atunci crocant sa fie. Si mai ales rapid, ca-ncepe filmul. Da,
Reţetă de pe gabrielacara.blogspot.com
... cu ochiul. Reteta de gogosele sarate chiar mi-a ramas in minte ... - 1 lingura cu unt - sare - ulei - chimen (noua nu ne place, asa ... am maruntit-o cu o furculita) Si chimenul sau cimbrul, in cazul meu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata pestele(eu folosesc macrou),se spala si se pune intreg in tava de yana,se curata legumele sa toaca marunt se aseaza in tava se adauga condimentele ,uleiul 1 cana apa si sa da la cuptor cca 30 minute,cnd este aproape gata se scoate si se presara chimenul verdeata si bulionul sau rosiile fiecare ce doreste se ppune pe platou si se orneaza asa cum am facut eu! Va doresc pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lasam foile de placinta sa se dezghete, apoi le intindem si le ungem cu un pic de ou batut! Pentru umplutura: spargem ouale intr-un castronel mai mare, apoi le amestecam cu iaurtul si cele 2-3 linguri de ulei si turnam la sfarsit peste amestec 100 ml apa! Putem adauga si branza framantata in acest amestec sau o putem adauga separat! Optional: daca dorim o placinta cu branza dulce mai adaugam in plus mix-ului/amestecului 100 gr stafide si 2 - 3 linguri de zahar! Dupa ce pregatim amstecul il...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 litri supa de zarzavat, 150 gr. ulei, 3 linguri faina, 3 linguri chimen, sare Mod de preparare: Se incinge uleiul, se adauga faina, se lasa sa se rumeneasca putin si se adaunga chimenul pisat. Se stinge cu zeama de zarzavat, se sareaza si se lasa sa fiarba 10 minute. Mod de servire Se serveste cu cuburi de pine prajita
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 varza mica, 2 linguri ulei, 1 lingura otet, 1 lingurita chimen, sare, piper Mod de preparare: Varza cruda se taie fidea, apoi se pune in salatiera, se sareaza si se pipereaza. Peste ea se toarna uleiul si otetul; se presara chimenul. In loc de ulei, otet si chimen, se poate amesteca cu 1/2 pahar de maioneza subtire sau cu un sos facut din 1/2 pahar smantana, amestecata cu 1 lingurita mustar si verdeata tocata Se decoreaza cu felioare de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se bat ouale cu iaurtul, apa minerala .Se adauga apoi aceasta compozitie in brânza zdrobita impreuna cu praful de copt . Se întind doua foi in tava bine unsa cu ulei . Se dau deoparte doua foi iar restul se se rup in compozitia de branza si se distribuie in tava .Deasupra se acopera cu cele doua foi care se ung putin cu ulei . Separat batem oul ,smantana si apa minerala ,compozitie pe care o punem peste cele doua foi . Dam la cuptor pentru 40 min la 180 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
o lingura chimen, 1 buc. morcov, 2 linguri faina, 1/2 pahar lapte dulce, verdeata, 1/2 pahar smantana, 1 galbenus Mod de preparare: Se fierbe chimenul cu morcov si verdeata cu 1 litru apa si sare. Se strecoara apoi zeama si se ingroasa cu faina desfacuta in lapte rece. Se mai fierbe 10 minute. Dupa ce s-a racit, se drege cu galbenus de ou batut cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 l apa, 1 buc. ceapa mare, 1 buc. morcov mare, 1 buc. radacina patrunjel mare, 1/2 buc. telina mare, 2 linguri unt, o lingurita faina, 2 lingurite chimen, sare, crutoane Mod de preparare: Zarzavaturile taiate ca taiteii se fierb cu chimenul. Cind au fiert se strecoara, se pune zeama din nou la foc, adaugind faina foarte usor prajita in unt. Se sareaza. Se lasa sa mai dea citeva clocote. Mod de servire Se serveste cu crutoane
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... boia dulce, 1 varf de cutit chimen, sare Mod de preparare: Brinza ... cu untul frecat spuma, cu chimenul, boiaua si sarea necesara. Unele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... patrunjel, 1 telina mica, 2 lingurite de chimen, 1 lingura de faina, 5 linguri de ... , crutoane, sare Mod de preparare: Chimenul se caleste intr-o lingura de ... pune la fiert impreuna cu chimenul. Dupa ce au fiert, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg peste sarat, 1 ceapa, 1 morcov, 1 foaie dafin, 1/2 kg cartofi; S o s u l: 1/2 pahar ulei, 1/2 capatina usturoi, 1 lingura otet, 50 gr. nuci pisate, 1 1/2 l apa Mod de preparare: Se pune pestele la desarat din ajun, intr-un vas mare. Se fierbe in apa ceapa, morcovul, foaia de dafin si pestele. Cind zarzavatul si pestele au fiert, se scoate pestele, se curata de oase, se taie felii si se asaza pe o farfurie Mod de servire Se serveste cu sos.
Reţetă de pe www.retete-bune.com