Cauta in 21.294 retete
1. Se amesteca biscuitii cu untul de cocos/palmier topit si cu zaharul brut, dupa care se preseaza în forma pentru tort. 2. Se mixeaza în robotul de bucatarie bananele, dupa care se adauga untul de arahide, semintele de chia si zeama de lamâie. 3. Se toarna crema peste blatul din biscuiti si se introduce la frigider câteva ore. 4. Se topeste la abur ciocolata fondanta cu multa cacao si se orneaza tortuletul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bagam biscuitii sarati la robot si ii macinam. Amestecam biscuitii cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crestin ar trebui sa tin postul Pastelui macar miercurea si vinerea ... calmi? ). Chit ca nu tinem post, nu vreau sa treaca perioada asta fara mancare de post, cica pentru detoxifiere :)) Asa ca acum ... daca sau nu sa folosesti uleiul in post; cine nu tine postul biblic, ca sa zic asa, poate sa foloseasca ulei vegetal ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... prin comentarii, retete culinare de post :) E destul de greu pentru mine ... asta pentru ca noi tinem post lacto-vegetarian iar in cel ... gati indiferent de tipul de post pe care il tineti. Pentru ... gr cascaval sau cascaval de post - sos beschamel - 1 galbenus (optional) - sare ... o tarta delicioasa, indiferent daca e de post sau numai o mancare usoara pentru ... pagina (fara poze) Iti place...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Mod de preparare: Se unge blatul cu margarina, peste care se adauga ingredientele de mai sus maruntite ( se pot adauga sau elimina din aceste ingrediente dupa gust si posibilitati). Incingem cuptorul si bagam vasul in care am pus blatul timp de 5-7 min. POFTA BUNA! Durata 10 min
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lasam foile de placinta sa se dezghete, apoi le intindem si le ungem cu un pic de ou batut! Pentru umplutura: spargem ouale intr-un castronel mai mare, apoi le amestecam cu iaurtul si cele 2-3 linguri de ulei si turnam la sfarsit peste amestec 100 ml apa! Putem adauga si branza framantata in acest amestec sau o putem adauga separat! Optional: daca dorim o placinta cu branza dulce mai adaugam in plus mix-ului/amestecului 100 gr stafide si 2 - 3 linguri de zahar! Dupa ce pregatim amstecul il...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 5 oua, 100 gr. cascaval de post, 2-3 rosii, 3 legaturi patrunjel, 100 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se bat ouale cu iaurtul, apa minerala .Se adauga apoi aceasta compozitie in brânza zdrobita impreuna cu praful de copt . Se întind doua foi in tava bine unsa cu ulei . Se dau deoparte doua foi iar restul se se rup in compozitia de branza si se distribuie in tava .Deasupra se acopera cu cele doua foi care se ung putin cu ulei . Separat batem oul ,smantana si apa minerala ,compozitie pe care o punem peste cele doua foi . Dam la cuptor pentru 40 min la 180 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg peste sarat, 1 ceapa, 1 morcov, 1 foaie dafin, 1/2 kg cartofi; S o s u l: 1/2 pahar ulei, 1/2 capatina usturoi, 1 lingura otet, 50 gr. nuci pisate, 1 1/2 l apa Mod de preparare: Se pune pestele la desarat din ajun, intr-un vas mare. Se fierbe in apa ceapa, morcovul, foaia de dafin si pestele. Cind zarzavatul si pestele au fiert, se scoate pestele, se curata de oase, se taie felii si se asaza pe o farfurie Mod de servire Se serveste cu sos.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Branza se rade si se amesteca cu 200 gr smantana si 4 oua batute. Se pregateste o tava cu hartie de copt, se unge cu ulei hartia, se aseaza o foaie de placinta, se unge cu pensula cu ulei, apoi se aseaza peste ea o alta foaie de placinta, se unge si aceasta, si tot asa, pana avem 5 foi de placinta. Se aseaza jumatate din amestecul de branza, se pun deasupra 5 foi de placinta, urmand aceiasi pasi ca mai sus, restul de umplutura si inca 5 foi de placinta. Se face un sos din 50 gr smantana, un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . cartofi, 150 gr. pesti mici sarati(hamsii, sprot), 4 linguri otet, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
350 g piept de porc sarat, 1 lingura faina, 1 ou, 2 linguri pesmet alb, 1/2 ceasca ulei, mustar, sare Mod de preparare: Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 1/4 ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii. Mod de servire Se serveste fierbinte, cu mustar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Craciunului este postul cel mai usor: are multe inlesniri la peste ... toamna. La manastire, mancarea de post este chiar mai buna decat ... vrei mai multe retete de post, incearca si supa de ceapa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Preparate in casa, checurile sarate sunt o solutie prin care iti poti ... care se gasesc usor, checurile sarate te vor cuceri. Sunt un ... aromate Chec cu rosii uscate si masline Checul sarat al bunicii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Suntem in Postul Pastelui si nu puteam sa nu-ti recomandam ... , solutii sunt multe, desertul de post creeaza multe probleme. In general ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca salata rece. - 1,5 kg peste sarat (afumat), 600 g ceapa, 200 g morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... iti doresti sa tii intreg Postul Pastelui, fie ca preferi sa ... , de ce sa nu recunoastem, postul reprezinta o excelenta ocazie de purificare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se poate. Dulciurile ideale in post sunt cele cu fructe, nuci ... uscate si dovleac. Ideale in post sunt si baclavaua (minunata placinta ... flori), dar si clatitele de post (cu apa minerala in loc ... fi transformate in variante de post, prin inlocuirea laptelui cu lapte ... placut este ca prajiturile de post sunt la fel de bogate ... Briose cu afine Negrese de post Chec cu mere...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro