Cauta in 17.642 retete
Se pune tofu pe gratar câteva minute pâna capata o culoare. Orezul se fierbe si se lasa la racit. Buchetelele de broccoli se fierb la abur si se amesteca cu ulei de masline, usturoi pisat, sare si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Orezul se trateaza la fel ca pentru pilaf, se spala bine ... , dar trebuie avuta grija ca orezul sa ramâna fierbinte pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu pregatesc placinta asa: branza de vaci o amestec cu zaharul, vanilia, stafidele, coaja de lamaie, bat 4 oua si le amestec in branza. Apoi iau cate 2-3 foi de placinta pe care le-am tinut la temperatura camerei sa se dezghete, le ung cu ulei, adaug amestecul de branza, le rulez, le asez in tava si cand termin compozitia si foile, bat 2 oua si le dau cu ou pe deasupra foilor umplute cu branza, le dau la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul, se adauga condimentele si 2 catei de usturoi feliati. Se adauga pe rând legumele feliate, se înabusa putin împreuna, dupa care se pune apa cât sa le acopere pe jumatate. Se lasa la foc mic, sub capac pâna obtii consistenta dorita. Orezul se pune la fiert, dupa care se încorporeaza la final în ghiveciul de legume. Dupa ce se opreste focul, se adauga usturoiul ramas si câteva frunze proaspete de busuioc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pe care o calesti 1 minut. Adauga orezul, amestecând pentru a fi acoperit ... ulei, timp de 2 minute. Când orezul a capatat o culoare aurie, toarna vinul ... pâna este complet absorbita de orez. Continua sa adaugi câte o jumatate ... - 20 de minute, pâna ce orezul este al dente. Ia de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru început, se curata si se feliaza portocalele, dupa care se calesc în unt. Apoi se prajeste orezul în grasimea rezultata, iar în momentul în care acesta prinde o culoare aurie se acopera cu apa si se lasa la fiert, fara a se amesteaca. În acest timp, mazarea si porumbul se pun la scurs, gogosarii se feliaza, iar tonul trebuie maruntit. Dupa ce a fiert orezul, se amesteca alaturi de celelalte ingrediente si se adauga sare si piper, dupa gust....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun pastele la fiert cca 15-20 min. in apa clocotita cu o lingura de ulei ca sa nu se lipeasca. Intr-un castron mai mare se sfarama branza cu ajutorul unei furculite apoi se amesteca cu ouale batute, zaharul, smantana, laptele si coaja de lamaie. Se scurg pastele si se rastoarna peste compozitia de branza. Se amesteca bine si se toarna in tava unsa cu ulei. Se baga la cuptor si se tin pana se formeaza o crusta. .
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acopera partea de sus cu branza framantata. Se pune tava in ... prajiti. - 1 kg sturion, 4 galbenusuri de ou, 1 cana de smantana, 1 lingura unt ... uscat si fin macinat, 1 cana branza framantata, 2 linguri ulei vegetal, 1/2 lamaie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie rosiile pe jumate, se curata si se umplu cu o compozitie formata din orez fiert si ton in suc propriu. Se servesc reci, cu salata creata si smantana!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul la fiert timp de 20 de minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj. Procedeaza si cu boabele de fasole la fel. Prepara dresing-ul pentru salata, amestecând ingredientele. Într-un vas mare pune telina, salata verde, ceapa, toate taiate marunt si porumbul. Adauga peste orezul si fasolea, dupa ce, în prealabil, le-ai lasat la scurs. Amesteca ingredientele în vas si adauga dressing-ul. Amesteca din nou. Salata e gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pune la calit în ulei ceapa, orezul si ciupercile. Lasa-le pe ... egala de umplutura formata din orez, ciuperci si ceapa. Mai apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ) si se foloseste pentru reteta Branza de vaci data prin sita ... fina (daca folositi crema de branza nu e nevoie de aceasta manopera ... rand, se adauga cate un ou, se bate cu mixerul pana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... caldura). 8. Pentru umplutura se amesteca branza cu untul moale, galbenusurile, sarea ... mijloc umplutura, se unge cu ou si se da la cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
-se amesteca branza cu oul batut bine cu zaharul,sarea si esentele -se unge tava cu unt sau un pic de ulei dupa care se pun 2 foi de placinta pe care se toarna o parte din compozitie si se repeta actiunea pana se termina foile de placinta si branza. -la sfarsit ultima foaie de placinta se unge cu un pic de ulei si cu galbenus de ou. -se da la cuptorul incins in pealabil si se tine cca 45 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se caleste putin ceapa, se adauga apoi morcovul si ardeiul taiate marunt. Se adauga putina apa si apoi orezul si se continua calirea. Se pun apoi ciupercile si se completeaza cu apa. Se pun apoi boabele de piper, piperul macinat si boiaua. Patrunjelul se adauga la sfarsit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul se prepara la fel ca orice coca cu ingredientele de mai sus cu specificarea ca in aluat se pune branza vaci.Se lasa aluatul sa se odihneasca la rece,apoi se intinde o foaie groasa de 1 cm, se taie patrate de aluat nu prea mari, care se umplu cu branza sarata pregatita,Se impaturesc ca pliculetele si se coc la foc potrivit.Pofta buna si cand beti bere si mancati un patratel de-al meu, sa va ganditi la mine!Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sarea si faina se dac o coca caer se imparte in 3 parti egale.Branza ,ouale si smantana se amesteca bine.Se unge tava cu margarina,se intind 3 foi ,se ung cu margarina,se pune branza pe fiecare si se baga la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe în apa 100 g de orez; se scurge bine si se amesteca cu doua linguri de maioneza pregatita cu mustar si cu doi ardei copti, taiati marunt. Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde sau cu frunze de patrunjel împrejur.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de esenta de rom. Amestecam branza de vaci cu 3-4 linguri de ... ultima foaie punem compozitia de branza dulce si rulam foile cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul. Adaugam esentele si ... deasupra compozitia de iaurt si branza si asezam ultimele foi unse ...
Reţetă de pe retete.eva.ro