Cauta in 21.294 retete
... cutitul magic al robotului de bucatarie Bosch MCM 2200. Intr-un ... sau "presiunii" timpului. Robotul de bucatarie Bosch MCM 2200 nu iti ... se adapteaza cu succes oricarei bucatarii, se spala foarte usor, iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am pus vinetele la copt. Dupa zece minute am sarit de pe scaun de spaima. POC! a facut una dintre ele. Atat de puternica a fost explozia ca a deschis si usa cuptorului. Morala : asculta-ti mama cand iti spune sa intepi vinetele inainte de a le baga la cuptor pentru a le coace. Bilant final : 50% din cantitatea de vinete decedata (nu aveam decat doua, da), douazeci de minute de frecat intens cuptorul. Efectul colateral al ultimei actiuni fiind si o manichiura noua.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Cum este vara, cald , legumele se gasesc din belsug si sant mai ieftine, este timpul ideal pentru a prepara conservele pentru iarna. Dar congelarea pastreaza cel mai bine vitaminele fructelor si legumelor... Prefer conservarea prin congelare a fasolei pastai verzi sau galbene, pentru ca nu se schimba gustul ca in conserva si este foarte simplu de realizat, cu conditia sa aveti un congelator incapator. Curatati pastaile de codite, de ambele parti, taiati in 2 sau 3 bucati. Spalati si lasati sa...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , dar si pentru ca m-a incantat bucataria specifica tunisiana, mi-am promis ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Spalati merele, taiati ca si doua capace de fiecare parte a marului. Asezati marul pe o plansa si decupati cotorul cu cutitul special. Inlaturati cotorul. Curatati coaja cu un cutit. Taiati marul in jumatate pe verticala. Asezati marul pe plansa si decupati felii subtiri in sensul orizontal al marului, astfel veti avea felii de marime egala. Apasati lateral pe felii astfel veti obtine ca si un evantai.
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... Cum e sa fii Diva in bucatarie? Cum iti poti imparti timpul ... in siteul ei "Diva in bucatarie" . Pentru cine nu l-a vizitat inca ... invit sa vizitati "Diva in bucatarie" , pentru ca multe alte bucate ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Choux de Bruxelles este o legume specifica acestui sezon - iarna. Este o varza,care face parte din familia Brassicaceae, cultivata pentru mugurii care cresc la baza frunzelor. Le culegem de pe planta , de jos in sus, in functie de dezvoltarea acestor muguri, incepand cu luna decembrie. Pentru a o prepara, vom curata foile exterioare mai tari, taiam codita si facem o crestatura cu un cutit in forma de cruce, astfel cand va fierbe, apa va patrunde in interior, va fi mai repede fiarta si mai ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... . In aceasta colectie sant 14 reviste, fiecare de aproximativ 80-100 ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... @gmail.com cu titlul Concurs Bucataria de Craciun si in care ... ce produse textile pentru casa, bucatarie sau gradina ati dori sa ... de masa LOCUL2 4 x servete de bucatarie cu buzunar LOCUL 3 - 1 sort de bucatarie Site-ul este la inceput. Daca observati ceva nereguli va ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Acum o metoda simpla de sterilizare prin fierbere, utilizand borcane cu capace metalice. O folosesc deja de cativa ani. Utilizati borcane spalate. Incalziti intr-o oala apa. Cand incepe sa clocoteasca, puneti borcanele deschise si capacele in apa fierbinte si lasati sa fiarba timp de 10 minute. Cum apa clocoteste, deci apa se evapora, temperatura apei este superioara de 100
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... !) Tehnici culinare si ustensile de bucatarie . O carte la care visam demult ... . Tehnici culinare si ustensile de bucatarie cuprinde doua sectiuni mari. Prima ... ustensilelor si a echipamentelor necesare unei bucatarii. Citind, afli la ce anume ... si frumusetea ustensilelor necesare unei bucatarii care se respecta (am facut ... , esentiale a fi stiute de orice bucatar. Pesto cu busuioc, piure de...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Pe 28 de aprilie a fost ziua mea de nastere, si cea ce am primit cadou a fost mult doritul KitchenAid, il doream in principiu pentru a framanta. Asta nu inseamna ca nu imi place sa framant, dar am ceva probleme la un umar si dupa 20-30 de min de framantat, terminam cu dureri... asa ca acum am ajutor pentru framantat, si nu va imaginati ce bine framanta! Am intarziat putin sa impartasesc cu voi aceasta bucurie, nu eream sigura daca sa-l opresc sau sa-l duc inapoi. Am fost putin dezamagita ca...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Cevabun.ro a pregatit pentru numarul de mai-iunie al revistei Esquire Romania un material cu sfaturi si recomandari pentru tehnica gratarului. Tot acolo mai puteti gasi o reteta de ham-burgeri recomandata de noi si una de frigarui propusa de Adrian Hadean . Un amplu ghid cu gratare si marinate pentru gratar vom publica si noi in zilele care urmeaza.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... blogul ei "Toata ziua in bucatarie" . Daaa chiar asa se numeste ... scriu pe blogul Toata ziua in bucatarie ... da toata ziua in ... -mi place sa stau in bucatarie, sa gatesc cu drag pentru ... noi, gusturi si arome diferite. Bucataria italiana, greceasca, turceasca, indiana sunt ... casa. Din pasiunea mea pentru bucatarie s-a nascut si blogul meu: un ... pregatesc un preparat special din...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Articol scris Loredana Stefan , CHHC, consilier reeducare alimentara. Vara este probabil sezonul care pe care il astepti tot anul: vacanta, concediu, gradini pline de culoare. Totul suna foarte bine dar cand vine cu adevarat vara ba te doare capul, ba transpiri non stop, ba esti balonata. Sa nu mai vorbim de durerile de cap cauzate de alegerea costumului de baie potrivit. Desi creativitatea voastra nu trebuie ingradita strict la aceste retete, merita sa aveti in vedere urmatoarele sfaturi: ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , ai volumul trei din ,,Povestile bucatariei romanesti". O editie completa, reasezata in ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
Branza va fi adaugata la sfarsit in sos, taiata in bucatele. Sosul nu trebuie sa clocoteasca si cand branza a topit il retrageti imediat de pe foc, daca nu branza se va transforma ca in grasime, sosul va deveni prea sarat si gustul va fi denaturat. Am patit lucrul asta, saptamana trecuta, cand am vrut sa fac ramequin de branza topita pe foc si gratinata in cuptor. Invatam multe, facand experiente gresite.Am vrut sa fac o reteta dintr-o carte, dar nu aveam prea multe detalii, cum si cand si de...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Daca ghimbirul este bine dozat, releva gustul alimentelor. Pentru al curata putem utiliza un cutit cu care il radem la fel ca si cartofii noi sau cu o lingurita mica. Cum are o putere aromatica foarte mare, nu utilizam o mare cantitate de ghimbir. O singura data ras pe o razatoare este suficient pentru un plat sau un desert. Dar, restul se poate pastra in congelator, cand avem nevoie, il scoatem, dam pe razatoare congelat si il punem imediat in congelator. Cand taiam un ghimbir, partea taiata...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Specialitatea asta tunisiana, am devorat-o in excursia in desert, cand am oprit la Matmata, la un restaurant berber. Mancarea se mai numeste si "Fatima's little fingers", Fatima Zahra fiind fiica lui Mahomed, iar "the hand of Fatima" este folosita in tarile musulmane pe post de pendantiv, breloc sau chiar se vopseste pe peretii casei, pt ca pazeste de deochi. Reteta am gasit-o pe wiki. Ingrediente: - 500g de carne de pui tocata - 4 oua - 2 linguri de parmezan - condimente de la mama lor din...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com