Cauta in 21.294 retete
... bate citva timp. Daca in crema s-au format cocolosi, se va ... rece, se va turna in crema o lingura de apa rece si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
80 gr. miere, 120 gr. unt, 120 gr. nuci, 1 galbenus, 80 gr. zahar pudra, jumatate plic zahar vanilat Mod de preparare: Untul, nucile, zaharul, galbenusul si zaharul vanilat se amesteca, pana ce compozitia incepe sa se albeasca. Se adauga mierea si se omogenizeaza totul, cu mixerul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 300 g zmeura, 2 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 100 g faina, o lingurita de ulei ... . Frisca se bate cu zaharul vanilat si se amesteca in compozitia ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 oua intregi, 1 dl vin, 100 gr. zahar pudra, sucul de la o lamiie si coaja rasa Mod de preparare: Galbenusurile, zaharul, sucul si coaja de lamiie, impreuna cu vinul, se bat cu telul pe foc, pana se ingroasa bine. Se dau la o parte si se adauga albusurile spuma. Se pune crema in pahare, care se pun la rece. Mod de servire Se serveste cu piscoturi de sampanie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lapte, 6 oua, un plic zahar vanilat sau coaja de lamaie Mod ... ouale spuma impreuna cu zaharul vanilat. Adauga ouale amestecate peste laptele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 pahare cu lapte, 2 pahare cu zahar, 3 oua, 2 plicuri cu zahar vanilat, un varf de cutit de sare, 2 pahare cu smantana Mod de preparare: Intr-un castron, se bat ouale cu zaharul, sarea, zaharul vanilat, pana cind zaharul este complet topit. Se adauga apoi laptele si se pune castronul la bain-marie, amestecand continuu pana cind compozitia se ingroasa. Se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca, se pune smantana, apoi se toarna inghetata in cupe, care se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 250 gr. zahar, 1 pahar rom Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Se pun galbenusurile cu zaharul si romul intr-o cratita pe foc potrivit. Se amesteca incontinuu cu o lingura de lemn pana se ingroasa crema. Atunci se retrage de pe foc crema se se adauga cele 6 albusuri batute spuma. Se amesteca repede. Mod de servire Se serveste in cupe
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 mere mari, zeama de lamiie, 50 gr. nuci macinate, 1 ceasca frisca, 3-4 linguri zahar pudra, coaja rasa de lamiie Mod de preparare: Se rad merele prin razatoare, se umezesc cu zeama de lamiie, se adauga zaharul pudra, nucile si coaja rasa de lamiie. Se lasa sa stea 1-2 ore la gheata Mod de servire Se servesc amestecate cu frisca
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... supa. Se toarna ciupercile peste crema, se mai da un clocot ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. branza de vaci, zahar pudra, 2-3 biscuiti, coaja de lamiie, o lingura sirop de fructe Mod de preparare: Se da branza de vaci prin sita si se amesteca cu zaharul pudra si coaja de lamiie. Se aseaza apoi pe o farfurioara cu biscuitii stropiti cu sirop de fructe.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
120 gr zahar, 3-4 linguri apa, 4 galbenusuri, 200 gr unt, vanilie Mod de preparare: Se face un sirop vanilat cu care se oparesc galbenusurile amestecand mereu. Se freaca untul. Se toarna putin cite putin din siropul rait, pana se incorporeaza la unt toata cantitatea.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... prinde, pana se ingroasa ca o crema. Se stinge focul, se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg de mere, 2 pahare zahar, 2 linguri zahar pudra, 1 pahar frisca, apa, sirop de zmeura (sau visine) Mod de preparare: Se curata merele de coaja, se scoate mijlocul, se taie felii si se pun intr-o cratita. Se adauga zahar, apa si se pun la foc mic pana cind scade toata apa si ramine un pireu gros. Pireul de mere se pune la racit, se bate spuma 1 pahar de frisca cu zahar pudra. Inainte de a servi la masa, se amesteca frisca batuta cu pireul de fructe, se pune pe farfurioare si se toarna...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. de unt proaspat, 150 gr. zahar pudra, 100 gr. lapte condensat, 2 gr. praf de vanilie, 1 lingurita coniac sau vin Mod de preparare: In loc de lapte condensat se vor lua 275 gr. lapte proaspat integral si 50 gr. zahar si se va fierbe pana cind ramin 100 gr. Untul se freaca si se bate spuma, se adauga praf de vanilie, coniac sau vin de desert tare, zahar pudra si batind mereu se toarna putin cite putin lapte condensat, pana cind se face...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 gr. unt, 2 linguri pline faina, 3 cesti lapte rece, 2 linguri zahar, 50 gr. cacao, 100 gr. frisca sau gem de portocale Mod de preparare: Se topeste untul fara sa fie incins. Se adauga faina pana ce este toata cuprinsa de unt. Se toarna o ceasca de lapte si se bate tot timpul cu telul la un foc iute, adaugind zaharul si restul de lapte. Se da apoi de o parte si se pune cacao amestecand mereu. Se toarna in cesti sau in castronele. Se garniseste cu cite un varf de frisca sau gem de portocale...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru 1/2 litru de lapte se iau 100 gr. ciocolata rasa sau 1 lingura de cacao, 4 oua, 2 pahare zahar, 3 linguri faina Mod de preparare: Se prepara la fel ca si crema de cafea, cu deosebirea ca in loc de cafea se pune in laptele care clocoteste, 100 gr. ciocolata rasa sau 1 lingura de cacao.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
doua oua, 7 linguri zahar, 100 gr. cacao Mod de preparare: Se amesteca ouale cu zaharul si cu cacao si se pun la bain marie. Se amesteca in permanenta pana se omogenizeaza. Se lasa la racit si poate fi folosita la torturi si prajituri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. spanac, o lingura rasa faina, 50 gr. unt, sare, piper, 2 l apa Mod de preparare: Se curata spanacul, se spala foarte bine sa nu ramina pamint si se pune la fiert. Dupa circa 10 minute, se scurge si se paseaza. Separat, se ingalbeneste putin faina in unt si se stinge cu zeama in care a fiert spanacul, turnata cite putin. Se amesteca cu pireul de spanac, se sareaza, se pipereaza si se mai da un clocot. Mod de servire Se serveste cu crutoane
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 gr. nuci sau migdale; Crema: 7 galbenusuri, 150 gr. zahar pudra ... de cafea, 200 gr. unt, vanilie, rom, 50 gr. cacao Mod ... . Cuptorul trebuie sa fie slab. CREMA: Se fierbe esenta de cafea ... da la rece. Se bate untul spuma, se amesteca cu crema, vanilia si romul. Se asaza aceasta crema intre blaturi, iar cu o parte din crema se inveleste tortul Se orneaza cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de gelatina, 6 linguri de frisca, vanilie sau orice alta aroma pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com