Cauta in 21.292 retete
... stomac. Pentru o savuroasa inghetata de vanilie, pe care sa o poti prepara ... , Eva.ro iti recomanda urmatoarea reteta... Ingrediente si cantitati : 60 g miere 2 oua 1 pachetel de zahar vanilat 2 dl smantana Mod de preparare ... bine mierea, galbenusurile si zaharul vanilat. Separat, se bat albusurile spuma ... si cu celelalte ingrediente. Aceasta crema poate fi folosita si pentru ... discutate pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Ca atare, iti recomandam aceasta reteta gustoasa si dulce, cu un ... si se adauga in compozitie. Crema trebuie sa stea la rece ... si peste ele se toarna crema. Se decoreaza cu felii subtiri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Unite, bisque-ul este o supa crema care are la baza carnea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... oua, 675 gr. zahar, 300 gr. faina, 3 fiole esenta vanilie, 2 pachete crema vanilie, o lamaie Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Se ... pune faina si o esenta de vanilie. Compozitia se pune intr-o tava ... abia apoi se pune crema de vanilie preparata dupa indicatiile de pe pachet, la care se ... de la o lamiie si 2 fiole esenta vanilie. Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 g ciocolata de menaj, 530 g crema vanilie gata preparata, 150 ml frisca, 400 g compot de piersici, 3 linguri ... sau in cuptorul cu microunde. Se amesteca apoi cu crema de vanilie si cu frisca.compotul se imparte in 4 cupe pentru ... grija asupra compotului de fructe. Se imparte in cupe crema de vanilie si apoi se presara deasupra citiva biscuiti amaretti zdrobiti ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gemuri (sau dulceturi), gemul de prune se remarca prin gustul puternic ... , a fursecurilor si a cornuletelor, gemul de prune este obligatoriu pentru camara de ... (plus 12) Ingrediente: 5 kilograme de prune 2 kilograme de zahar 4 rulouri de ... de la 2 lamai Preparare: Spalati prunele si indepartati-le codita. Scoateti ... . Puneti in straturi zaharul si prunele in oala pentru fiert. [note ... ....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , 50 gr. zahar pudra, 1/2 baton vanilie, eventual o lingurita de faina Mod ... spumos. Se fierbe laptele cu vanilie si dupa ce s-a racit, se ... se amesteca mereu pana cind crema se ingroasa. Se poate adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
25 prune uscate, 50g stafide muiate, 1 pahar smantana, 3 linguri nuci macinate, putin sirop de fructe Mod de preparare: Se spala bine si se moaie prunele in apa calduta, din ajun, se scurg de apa, se scot simburii si se dau prunele prin masina de tocat. Se amesteca cu nucile macinate, stafidele, siropul de fructe si smantana, se bat toate cu telul Se pune crema in pahare si se tine la gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru 200 gr. de unt proaspat se iau 1/2 pahar lapte, 1 pahar zahar, 1-2 oua, 1/4 baton de vanilie sau 2-3 linguri de lichior Mod de preparare: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga laptele si amestecand mereu se tine pe foc pana incepe sa fiarba. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se freaca separat untul pana se albeste si amestecand se adauga putin cite putin din compozitia care s-a racit. In crema se pune vanilie sau lichior.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. capsuni sau zmeura, 3-4 linguri de zahar pudra, citeva migdale; Crema: 3 galbenusuri, 4 linguri zahar pudra,
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g faina, 1 lingurita unt, 1 plic zahar vanilat, fructe de sezon(100-150 ... -o cratita la fiert laptele cu vanilia. Dupa ce a dat in clocot ... si se freaca pana cind crema incepe sa se raceasca. Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mililitri lapte, un baton de vanilie. Preparare: Bate foarte bine ouale ... de la un baton de vanilie. Adauga laptele si amesteca bine ... raceste, se poate rasturna. Serveste crema, dupa ce s-a racit bine (4 ore ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iarna bate la usa... Aceasta crema de migdale este alegerea potrivita ... : 2 cesti de lapte 1 lingurita zahar vanilat 4 linguri sucanat 4 linguri piure de ... amesteca bine laptele cu zaharul vanilat, 4 dl sucanat si piureul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iata o reteta delicioasa pentru un inceput de vara fulminant! Daca tot ... cele mai inedite si gustoase retete "dulci" la care ne gandim ... , pentru astazi, iti propun aceasta crema de capsune sau fragi, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 linguri zahar, 2 linguri cacao, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 pachetel vanilie, 1/2 l lapte, 2-3 linguri rom, 2-3 linguri frisca Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu cacaoa, faina, vanilia si putin lapte rece. Cind amestecul este ca o pasta, se adauga restul de lapte (acesta clocotit) si untul. Se fierbe 10 minute pe foc mic, amestecand mereu. Se da deoparte si dupa ce s-a racorit se adauga romul si se pune compozitia in cupe. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru lapte, 1 baton vanilie, 8 oua, 13 linguri zahar Mod de preparare ... fiert intr-o oala laptele cu vanilia si 8 linguri de zahar, se ... pai, daca paiul iese curat, crema este gata. Se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . De aceea, un desert gen crema caramel (dar nu din cea ... cantitati: 1/2 l lapte 4 linguri zahar 4 oua vanilie 5 linguri zahar pentru imbracat forma ... : 1. Se pun intr-o cratita laptele, vanilia si zaharul. Se tine la ... inaltimea la care va ajunge crema. Se strecoara compozitia si se ... iese curat, se poate da crema la o parte. Se lasa sa ... cand este rece, se desprinde crema...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care a fiert nautul) pana obtineti o crema fina, dar consistenta. Potriviti de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: sucul si coaja unei portocale rosii; 1 cana zahar; 1/4 cana apa; frisca; 2 portocale rosii, injumatatite, cu miezul scos; 1/2 cana de migdale prajite, tocate. Mod de preparare: 1. Intr-un vas de dimensiuni mici, se amesteca sucul si coaja de la o portocala rosie, zaharul si apa. 2. Vasul se asaza pe foc, se fierbe si se lasa sa scada pana cand ajunge la cantitatea de aproximativ o cana. 3. Se lasa la racit, se acopera vasul, dupa care siropul se lasa la racit in frigider, peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: sucul si coaja unei portocale rosii; 1 cana zahar; 1/4 cana apa; frisca; 2 portocale rosii, injumatatite, cu miezul scos; 1/2 cana de migdale prajite, tocate. Mod de preparare: 1. Intr-un vas de dimensiuni mici, se amesteca sucul si coaja de la o portocala rosie, zaharul si apa. 2. Vasul se asaza pe foc, se fierbe si se lasa sa scada pana cand ajunge la cantitatea de aproximativ o cana. 3. Se lasa la racit, se acopera vasul, dupa care siropul se lasa la racit in frigider, peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro