Cauta in 21.294 retete
... , o preparam in acelasi fel, dupa retetele pe care le-am invatat de la bunica si mama noastra. Nu spun ... nu este?), atunci iata cateva retete pline de personalitate, savuroase si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , de 31 octombrie. Parintii si bunicii nostri nu cunosteau aceasta sarbatoare ... sau poveste. Tu, ca mamica, bunica, matusa sau sora le poti ... intervenim si noi, oferindu-ti retete care sa te inspire sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... poetica de vaporul plutitor al bunicii, inoata prin restaurantele chinezesti din ... dezlegat pestele, va prezint aceasta reteta de succes de peste dezlegat ... pentru prajit Preparare: 1. Pentru aceasta reteta se folosesc pesti intregi, cu ... file de peste. Pentru aceasta reteta nu sunt recomandati pestii din ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... egg si ma prezint frumos cu carnati afumati, dupa o reteta secuiasca a bunicii mele. Ca sa explic pornirea mea foarte carnivora de ... pofte stranse de un an. Reteta de carnati este de la bunica, doar ca ea facea totul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cum am promis, lista cu retetele facute pentru provocarea secreta a lunii ... avut ocazia sa incercati noi retete. Iata lista participantilor, cu pozele ... -acra.html http://tarameainventata.net/retete/2011/12/19/provocarea-secreta ... .blogspot.com/2011/12/prajitura-bunicii-semilune.html http://www.myfancycake ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... mult timp. Cu mici modificari, reteta Silviei Jurcovan a ajuns si in ... -incet, am abandonat orice alta reteta in favoarea acesteia. Si ca ... in otet, ca sagasiti usor reteta si la anul ! ( etichetele sunt ... sfarsit) Castraveti murati in otet - reteta dietetica Am folosit : 4 kg castraveti ... sarea. Castraveti murati in otet - reteta dietetica Apa, otetul, zaharul si ... paturi/plapumi pe care...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Aceasta reteta traditionala romaneasca se pregateste pe 9 martie, cu ocazia sarbatorii ... scortisoara si nuca. In Banat, bunica mea ii facea in forma ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Cerni faina de doua ori pentru a fi mai afanata. Incalzesti jumatate din cantitatea de lapte si il torni peste faina pentru a o opari. Pana se raceste, pui drojdia intr-o farfurie, peste ea pui putin zahar si lasi sa se inmoaie, dupa care o adaugi la faina, amesteci bine si lasi putin la crescut. Intre timp, separi galbenusurile de albusuri. Albusurile le bati spuma cu zaharul, mirodeniile, sarea si coaja rasa de lamaie, iar galbenusurile le amesteci cu putin ulei. Adaugi galbenusurile peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Si mult mai ieftine! Vorba bunicii! "Daca stii ce pui in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buna si multa dragoste de bunica Nataliei. Abia dupa ce am ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... multa dragoste. P.S. Cand eram mica, bunica mea mereu ma rasfata cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bunica face paine buna. Tare buna. Si desi e de casa, e proaspata ... o saptamana! Cand am sunat-o s-o intreb reteta, am constatat cu oarecare dezamagire ... aluatul) Ok, vom considera aceasta reteta una de baza si vom ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se amesteca drojdia cu 2 linguri de faina si 3-4 linguri de apa calduta. Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, se lasa la dospit 10 minute. Se cerne faina, se adauga sarea ,drojdia si se amesteca. Se framanta bine pana obtinem un aluat care nu se lipeste da mana. Se lasa la crescut ,la caldura circa o ora. Se fac turtele de forma rotunda , se dau prin faina si se pun la copt intr-o cratita de tuci pe o parte si pe cealalta. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa scrie un caiet cu retete varianta electronica. De fapt asa se si numeste blogul ei: "Caietul cu retete" . Acolo a adunat comorile bunicii, dar si modernitati, pe care le imparte ... acolo carti ale lui Jamie, retete asiatice, italienesti, si cate si ... pe Vio la "Caietul cu retete" . Sa-i spuneti ca v-am trimis ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... mi-a spus acum 3 ani ca retetele traditionale nu vor mai avea ... unele dintre cele mai apreciate retete de pe blog. La noi ... Ardeal, trebuie sa recunosc ca retetele traditionale sunt destul de grele ... sanatoasa. Pentru ca iubesc preparatele bunicii, mancarea draga cu care am ... apreciez initiativa Unisol de a promova retetele traditionale romanesti, gatite insa intr ... www.bucatarulunisol.ro...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Carnea de miel se pune într-o oala cu doi litri de apa rece si se lasa la o parte 15 minute, ca sa se dizolve substantele hranitoare care vor da gust si aroma ciorbei. În acest timp, zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc doua minute cu doua linguri de ulei într-o oala de 5-6 l, amestecînd mereu. Apoi, se adauga carnea cu apa în care a stat si o lingurita de sare. Se fierbe 50-60 minute, dupa care se adauga orezul. Se amesteca bine, ca sa nu se lipeasca de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topim untul si il lasam sa se racoreasca. Mixam albusurile cu un praf de sare,zaharul vanilat si zaharul ca pentru bezea,apoi adaugam untul si la sfarsit incorporam faina si praful de copt cernute. Punem o parte din compozitie intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt,iar in compozitia oprita punem lingura de cacao.Omogenizam si punem compozitia cu cacao in tava peste cea alba si cu o furculita facem onduleuri. Presaram deasupra miezul de nuca maruntit si dam la cuptorul incins la 180°...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de prepare Orezul se spala bine cu apa calduta si se freaca in palme sa se inmoaie si sa se decojeasca, apa se schimba de vreo 4-5 ori Se pune laptele, scortisoara si coaja de lamaie intr-o cratita. Se tine pe foc pana ajunge laptele la punctul de fierbere. De indata ce a fiert, se scoate scortisoara si lamaie, folosind-o strecuratoare. Se adauga orezul si se mai tine pe foc pentru 20 de minute. Amestecati din cand in cand sa nu se prinda orezul. Se adauaga zaharul si se fierbe la foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca bine toate ingredientele . Se pune o cratita la incins cu putin ulei. Se adauga cca 100ml din compozitie in cratita si se distribuie pe toata suprafata cratitei, apoi se intoarce clatita lasandu-se sa se rumeneasca si pe cealalta parte. Se adauga pe clatita brinza rasa, sau gem de prune, caise, etc si se infasoara, apoi se servesc alaturi de un pahar de lapte cald. POFTA BUNA!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara o maia din drojdie, un praf de sare, 2-3 linguri de lapte si 2 linguri de faina, apoi se lasa la dospit 30-40 de minute, la loc caldut, pana se dubleaza ca volum. Se amesteca maiaua cu restul de faina, se adauga ouale batute, restul de lapte caldut, in care s-a dizolvat zaharul si se framanta bine. Se adauga uleiul treptat, framantand in continuare pana cand aluatul este omogen si elastic. Se lasa la crescut circa 40 de minute, la loc cald. Din aluatul preparat, se modeleaza pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro