Cauta in 21.292 retete
Scrumbiile se cresteaza pe burta , se curata si apoi se spala bine. Se face un amestec din ceapa verde ,usturoi verde,marar,patrunjel,toate tocate marunt care se condimenteaza cu sare si piper si se stropesc cu ulei de masline si zeama de lamaie.Scrumbiile se condimenteaza cu sare si piper si apoi se umplu cu amestecul de mai sus.Se mai opreste putin amestec pentru a presara pe deasupra. Pe cate o folie de aluminiu unsa cu putin ulei de masline se aseaza fiecare scrumbie in parte ,se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 pui mare, 3-4 linguri ulei, 2 cepe, 1-2 legaturi marar, 2-3 legaturi patrunjel verde, sare Mod de preparare: Carnea spalata si stearsa cu o cirpa curata se taie in bucati si se inabusa cu uleiul si ceapa taiata marunt. Verdeturile spalate si curatite de cotoarele mari se taie de citeva ori si se pun in cratita peste carnea preparata. Se amesteca, se toarna o ceasca de apa, se pune sare, se acopera si se lasa sa fiarba la foc domol pana mai scade zeama.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... poze, aici, pe blog! La multi ani, dragi romani! Sa fiti ... va fie bine ... dar BINE cu adevarat ... LA MULTI ANI, ROMANIA ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
In contul tau nr 2012 la banca "viata" am depus 365 de zile de fericire, sanatate,dragoste si bucurii!Bucura-te atunci cand il vei goli...! La Multi Ani 2012! reteta de la foi o gasiti aici iar crema e cea de aici
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
7-8 buc. dovlecei potriviti, 4-5 buc. rosii, 1 buc. ceapa, 1 lingurita faina, sare, piper, ulei, verdeata, foaie de dafin, supa de zarzavat Mod de preparare: Ceapa tocata se inabusa in ulei incins. Se adauga faina, apoi dovleceii si rosiile taiate bucatele si putina supa de zarzavat sau apa, foaia de dafin, sare. Se fierbe inabusit o jumatate de ora. La urma, se adauga patrunjelul si mararul taiate marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se adauga apa calda. Cind mincarea este aproape gata, se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
scaaaartzzzz, scaarrtzzz, fleosc-fleosc. yachtul se misca alene, atat cat ii trebuie placii care ne leaga de mal sa scartaie neintrerupt. sau poate or fi paramele prea intinse? e sase jumatate in Polace, micul golfulet de la subtioara insulei croate Mljet insa soarele-i sus, a trecut de umerii stancilor ce umbreau portul. e devreme, insa n-am rabdare sa mai lenevesc in pat. ma ridic ingrozit de scartaieturile patului cu gandul la un espresso spumos. trec pe langa camera skiperului croat care...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... clocote, ca sa se lege.Mincarea se poate servi simpla, presarata ... si apoi se amesteca cu mincarea, imediat ce cratita s-a luat de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Acum, cand inaintam spre iarna, ne-ar placea sa ,,prindem" cateva raze de soare in borcane si sa le pastram pentru zilele mohorate sau pentru cele in care nici nu se face cinci dupa-amiaza, iar afara este intuneric. Ei bine, nu este posibil sa conservam soarele, dar putem pastra roadele culese vara si toamna. Fructele si [&] Post-ul Stiati ca& fructele si legumele conservate pot avea mai multe beneficii nutritionale decat cele proaspete? apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1 kg fasole, 3-4 cepe, 4 linguri ulei, 500 gr. rosii, 2 ardei, verdeata, sare, 1 lingura faina Mod de preparare: Se pune ceapa cu sare, ulei si apa sa fiarba pana scade. Se adauga fasolea curatata de codite, se umple cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba; cind este aproape fiarta, se adauga 2-3 rosii curatate de pielita si o parte din verdeata, iar dupa ce au fiert bine, se adauga faina amestecata cu apa rece. Se lasa sa fiarba mai departe si dupa ultimul clocot se adauga restul de verdeata...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 fire de praz, 1/2 pahar lapte, 1 pahar smantana, 2-3 linguri cascaval ras, sare, o lingura unt Mod de preparare: Se curata prazul, se taie bucati si se pune la fiert in apa sarata pana se inmoaie bine. Se scurge bine de apa, se pune intr-o cratita pe foc cu untul si laptele si se lasa sa fiarba inabusit, scuturind mereu cratita ca sa nu se prinda prazul de fund. Apoi se asaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de Jena, se toarna smantana deasupra, se presara cu cascaval ras si se da la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
LA MULTI ANI! Sper ca anul 2014 v-a gasit sanatosi si bucurosi. Azi nu vreau sa va retin atentia cu retete ci doar sa va multumesc pentru vizitele voastre, pentru mesajele, sfaturile si comentariile lasate ca semn al trecerii voastre prin "bucataria" mea. Va doresc un An nou binecuvantat de Dumnezeu!
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... a blanket care au iesit mai mult melc melc codobelc :rade: (de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1 kg carne de vita, ciuperci albe, cartofi, 2 morcovi, 1/2 l coniac, 1/2 l vin de masa rosu, ceapa,usturoi, condimente(piper, sare, tarhon, rozmarin, ulei de porumb, ulei de masline, 3 boabe enibahar, 2 boabe cuisoare, 1 capatina usturoi Mod de preparare: Se splala carnea si se pune intr-un castron destul de mare. Peste carne se pun 3 cepe curatate si taiate cuburi si citeva boabe de piper,enibahar, cuisoare. Se toarna peste carne coniacul si se acopera cu nylon si se lasa la frigider pana a...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, 1 ceasca de supa de carne (zarzavat), 2-3 castraveti murati, 2-3 linguri de ulei, 1 lingura de bulion Mod de preparare: Cartofii cruzi se taie, se prajesc in ulei, se sting cu supa, se lasa 15 minute sa fiarba, se adauga castravetii (desarati in apa calduta), taiati patratele, se lasa sa fiarba inca 20 de minute. La sfirsit, se pune bulionul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. pulpa de porc, 150 gr. cirnaciori, 250 gr. creier, 150 gr. ciuperci, 50 gr. pasta de rosii, 100 ml de vin, 150 ml de ulei, sare, piper, usturoi, verdeata Mod de preparare: Se taie carnea in fisii subtiri, cirnaciorii in felioare si se prajesc impreuna in ulei. Creierul, dupa ce se spala bine si se curata, se prajeste separat, apoi se adauga taiat peste carne si cirnaciori. Tot separat se calesc bine ciupercile si se adauga in compozitie. Dupa gust, se potriveste de sare, piper, vin,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , spre sfirsit, se pune in mincare. Dupa 10 minute de fierbere ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lasa sa fiarba incet acoperit. Mincarea trebuie sa fie scazuta Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 buc. dovlecei, 1 buc. ceapa, 300 gr. rosii, 1-2 linguri untdelemn, verdeata Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se fierbe inabusit in untdelemn si putina apa. Se adauga dovleceii curatati si spalati, taiati in cuburi potrivit de mari si se acopera cu rosiile curatate de coaja si taiate rondele. Se lasa la foc mic. Se adauga apoi verdeata. Mod de servire Se servesc reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com