Cauta in 21.294 retete
Se face un rintas din faina, smintana, apa rece, sos de rosii. Se adauga apa si se fierbe pina da intr-un clocot. Se strecoara, se adauga sarea si ardeii copti (se recomanda coacerea lor cu putin timp inainte de pregatirea ciorbei). Se serveste cu smintina. - 10 ardei capia copti, sare (dupa gust), 100 g smintina, 1 ceapa, sos de rosii (dupa gust), 30 g faina, patrunjel verde. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fructele plutesc in tot siropul, pina in fundul cratitei, se ia ... fructe, 1 kg zahar, o lamiie sau 100 g glucoza, o lingura de rom. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... punga de naylon, la congelator, pina la 6 luni. - 1 kg peste (crap, stiuca, somn,etc.), o ceapa mare (100 g ), 1/2 l suc de rosii, 100 ml vin, o lamiie, 2 foi de dafin, 10 boabe de piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierbe acoperita, la foc mic, pina cind se inmoaie bine bobul ... este fiarta, apa este scazuta pina la nivelul boabelor. Ceapa taiata ... untdelemnul, cu 1/2 lingurita de sare, pina cind scade apa ce o lasa ... boabe, o ceapa , o foaie de dafin, 100 ml untdelemn, 1,4 l suc de rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se freaca zaharul cu galbenusurile pina ce se albesc. Se adauga ... si se continua tot asa pina ce se termina biscuitii. Se ... de cafea cernuta, 50 g rom, 100 g nuci, 50 g cacao. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si usturoiul si se amesteca pina rezulta o pasta. Se condimenteaza cu ... topping: masline, 200 g sunca presata, 100 g cascaval, 1 doza rosii in suc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se arda si se lasa pina se coloreaza. Se adauga o lingurita ... . Se serveste fierbinte. - 1/2 kg ceapa, 100 g unt, 1 1/2 litru zeama de carne, 100 g svaiter uscat si ras, 4-5 felii de piine alba, 1 lingurita faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa fiarba la foc mic, pina cind se moaie si zeama ... se bat spuma, se adauga 100 sau 150 g zahar si romul ... spuma se bate, in continuare pina cind se intareste.Cind orezul ... -o tigaie smaltuita, se caramelizeaza zaharul pina cind face putina spuma deasupra ... sa fiarba la foc mic, pina cind se topeste.Rece, se ... , 150 g orez, 1/2 lingurita sare, 100 g unt,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu 150 g de zahar tos pina se obtine o crema. Separat, se ... , o lingura de fructe din dulceata, 100 g de unt sau margarina, 4 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cca o ora sau mai mult, pina cind acestea capata un aspect ... glucoza si vanilia.Se fierb, pina cind se leaga siropul.Nu ... -se in continuare, la fel, pina cind se termina dulceata.Pentru ... o lamiie mare (50 ml) sau 100 g glucoza, vanilie. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , acoperiti, continuindu-se la fel pina cind se termina toata cantitatea ... 3 l. Dupa ce ardeii s-au asezat pina la jumatatea borcanului, se toarna ... de dafin, o frunza de telina, 100 g hrean sau trei lingurite saminta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la foc mijlociu.Se fierb pina cind se leaga din nou ... si piersicile plutesc in el pina la fundul cratitei (cind se ... ml zeama de lamiie sau 100 g glucoza, vanilie. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apa. Se lasa pe foc pina scade lichidul, se adauga sare ... de dovleac, 3 cepe, 300 g orez, 100 g seminte de dovleac, 50 g stafide ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cimbrul si sarea continuand fierberea pina cand scade compozitia. Untul se ... . - 750 ml suc de rosii, 100 g pasta de tomate, 150 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , dupa gust. Se amesteca bine pina se formeaza o pasta omogena. Se ... de vitel sau de porc, 100 ml ulei sau unt, suc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rece castronul si se amesteca pina ce crema se raceste. Se ... ml lapte, 10 g gelatina, 4 galbenuse, 100 g zahar, 250 ml frisca. In ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... migdale: frecati untul cu zaharul pina ce devine spumos, incorporati ouale ... g pudra de migdale, 180 g zahar, 100 g unt moale, 2 oua intregi + 1 galbenus ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu un tel mic inoxidabil, pina cind compozitia devine ca o crema ... 3/5 cm sau mai mici. - 4 galbenusuri, 100 g zahar, 15 ml zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... freaca bine si se lasa pina a doua zi la rece. A doua ... continuare acoperite la foc mic, pina cind se inmoaie bine burta ... (morcov, patrunjel, telina), o ceapa mare (100 g), 6-8 catei de usturoi, o lamiie, 1-2 galbenusuri, 100 ml smintina, circa 300 g oase vitel, leustean, patrunjel, telina (frunze ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele se scurge de ulei, se paseaza, se freaca cu margarina pina se omogenizeaza (se poate da cu mixerul), se adauga zeama de lamiie, sare si piper dupa gust. La sfirsit, se adauga ceapa tocata marunt. Se foloseste la sandviciuri. - 2 conserve de peste in ulei, 1 buc. ceapa, 100 g margarina, zeama de lamiie, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro