Cauta in 21.292 retete
Preparare blaturi din paine: Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia.Se adauga apa calduta,uleiul, sarea si zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza si devine un aluat compact. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand e crescut presaram faina pe masa de lucru,rasturnam aluatul si-i framantam usor.Punem apoi in forma de tort cu margini detasabile tapetata cu hartie de copt si-l mai lasam sa creasca 20-30 minute. Cand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Avem nevoie de o cana de cascaval ras. Se mixeaza ouale, dupa care se adauga cascavalul ras si se amesteca. Se pune apoi o jumatate de cana de iaurt si se amesteca din nou. Urmeaza uleiul si apoi faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga mazarea scursa de apa. Se potriveste de sare. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam compozitia in tava. Carnaciorii de casa se taie cubulete si se aseaza deasupra checului. Radem cascaval din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ciocolata caldaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Cine-i poate rezista?! ...eu nu :P Ingrediente: - 1 litru lapte (integral) - 1 baton de scortisoara - 2 cuisoare - 200 g. ciocolata cu lapte sau amaruie Mod de preparare: Incalziti laptele in care ati pus batonul de scortisoara si cuisoarele. Inainte ca laptele sa dea in clocot, luati vasul de pe foc si adaugati ciocolata rupta bucatele; amestecati pana cand ciocolata se dizolva. Indepartati batonul de scortisoara si cuisoarele si serviti. E ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Cateva dintre aperitivele festive de la masa de Craciun: Aperitiv cu crema de branza, crema de avocado si manciuria Salata de vinete Salata de icre cu macrou afumat Va doresc tuturor o zi excelenta si mult spor!
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... marar. Aceasta gustare se serveste calda, cu legume proaspete sau cu ... . Nu se recomanda crema de branza pentru acest sandis cald. [/tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: 150 gr pastrama de pui 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 3 cepe verzi 1/2 conserva ciupeci 4 linguri faina sare, piper Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, pastrama, ceapa si ciupercile tocate, faina, piperul, sarea si se amesteca bine. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet tava de chec si se toarna in ea compozitia. Se pune in cuptorul incins si se coace la foc mediu aprox. 30 minute. Delicios !
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... multe variante ale acestei gustari calde, unele pornind de la o baza ... incins pana cand branza se rumeneste. Aceasta gustare se serveste calda ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Legumele se fierb 5 minute in apa usor sarata. Se scurg. Ouale se bat cca.5 minute, se incorporeaza iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizeaza. Se adauga legumele scurse, eventual sare si praful de copt. Faina cernuta se adauga treptat astfel ca aluatul obtinut sa fie asemanator cu cel de chec, dar mai dens. Se coace dupa gust într-o tava de chec sau una întinsa. Se taie rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 g sunca 200 g masline maro sau negre (fara samburi) 150 g telemea sarata (se poate combina si cu cascaval, eu asa am facut) 1 gogosar murat 6 oua 1 pliculet praf de copt 6 linguri faina piper - sunca si gogosarul se taie cubulete si se tavalesc prin faina (pentru a scapa de suprplusul de faina, dupa ce le-am tavalit bine, le-am pus intr-o sita si le-am scuturat cum trebuie) - maslinele se taie rondele si se tavalesc prin faina - telemeaua si cascavalul se dau pe razatoarea mica - faina...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... 10-15 minute. Mod de servire Rulorile se servesc calde ca aperitiv insa pot face si deliciul unui fel doi cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la multe lucruri, de la aperitive la deserturi. Sunt multe retete ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Totul se poate utiliza, si resturile de pe oale. Oala cu ciocolata pentru glazura, o puneti pe foc domol, puneti o cana de lapte si incalziti incet, amestecand. Simplu si bun...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... din tava cu ajutorul foliei aperitivul. Cu ajutorul unui cutit foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie pestele cubulete Se pune intr-o cratita la prajit(atentie, nu se pune ulei pentru ca pangasiusul este un peste gras si va lasa el insusi grasime).Se adauga ciupercile si se lasa sa se rumeneasca la foc mic Cand pestele si ciupercile sunt aproape gata se adauga ardeiul si se lasa pe foc pana se inmoaie putin.Se adauga salata verde taiata fideluta ,se adauga sare si piper dupa gust ,se amesteca, apoi se da jos de pe foc. Se decoreaza cu felii de lamaie si se poate servi.Daca doriti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Acest aperitiv poate fi servit in deschiderea unei cine cu meniu ... soia, si da gust intregului aperitiv cu otet alb si maioneza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: - 3 piepti de pui - 2 morcovi - 4 oua - 2 gogosari rosii - 100 g sunca - 100 g cascaval - 1 ls (lingura de supa) smantana - 2 ls (lingura de supa) mazare din conserva - 100 g faina - 25g margarina - 100 g alune taiate - masline fara samburi - piper, sare Preparare: Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, 20 min, impreuna cu un morcov. Se lasa la racit si se trece prin masina de tocat carne de 2 ori. Gogosarul, morcovul, sunca si cascavalul se taie cubulete. Se separa albusurile...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... din mixtura astfel rezultata. 2. Introdu aperitivele in cuptorul incalzit, timp de ... de rosii cherry sau masline. Serveste imediat. Se obtin 16 aperitive ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mozzarella si frunze de busuioc, dupa care serveste cat este calda ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Made by Liana In bucatarie, mai exact Pe masa din bucatarie ;-))), ispitele de iarna sunt...carnatii!!! Daaaa...stiu la ce va ganditi, la carnati de casa, afumati, condimentati si parfumati de iti vine sa-ti bati copii, vorba romanului. Si nu poti sa rezisti ispitei de a-i vedea atarnand siraguri in camara, pusi la uscat pe o coada de matura, si fara sa-ti sara toata ziua in ochi, ba trebuindu-ti un cartof, ba un morcov, ba un borcan, ba o punga, incat usa bietei camari sta mai mult deschisa...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com