Cauta in 16.331 retete
Ingredientele pentru aluat se amesteca si se framanta, pana se obtine un aluat modelabil. apoi aluatul se acopera intr-o folie de plastic si se lasa 1 ora la rece. Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in putin ulei, apoi se adauga carnea de pui dupa ce in prealabil a fost trecuta prin masina de tocat,se calesc impreuna, dupa care se lasa la racit. Se inmoaie feliile de paine in lapte, se scurg si se adauga la compozitie impreuna cu ouale, verdeata taiata marunt, sare si piper dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: pentru blat: 250 gr unt sau margarina 300 ml lapte 200 gr faina 4 oua sare, piper frunze de patrunjel pentru umplutura: 300 gr crema de branza cu smantana Delaco 100 gr unt cateva frunze de ceapa verde cateva fire de marar cateva fire de patrunjel sare, piper alb 6-7 felii sunca presata Mod de preparare: Punem crema de branza intr-un bol. adaugam patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate marunt. Adaugam untul moale, sarea si piperul si omogenizam. Se topesc 150 gr unt intr-o ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
2 august 2016 Ingrediente: 6 oua 200 gr faina 400 gr sunca presata 200-250 gr cascaval 2 bucati ardei kapia 200 ml lapte 4 linguri ulei un pliculet praf de copt sare si piper Mod de preparare: Pregatim ingredientele, ardeiul kapia il spalam, il curatam si il taiem cubulete. Sunca o taiem tot cubulete iar cascavalul il dam pe razatoare. Ouale le spargem intr-un bol si le mixam bine adaugam laptele si mai mixam putin. Cernem faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana se omogenizeaza....
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Dupa o reteta Adina Carla Ingrediente: 3 carnaciori oltenesti 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 50 g masline verzi taiate marunt 1/2 conserva porumb 4 linguri faina sare, piper Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, maslinele, porumbul, faina, piperul, sarea si se amesteca bine. Se tapeteaza cu unt si pesmet tava de chec, se pune in ea jumatate din compozitie, se aseaza pe lung carnatii si se pune restul de compozitie. Se pune in cuptorul incins si se coace la foc...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
Ingrediente(pentru doua checuri) 300 gr salam 300 gr cascaval 3 ardei grasi 6 oua 1 praf copt 150 gr faina 1 legatura patrunjel Mod de preparare Se taie cubulete salamul si ardeii. Eu am folosit ardei verzi si rosii pentru a capata un aspect frumos al sectiunii checului Se rade cascavalul si se adauga ouale (Eu am pus opt oua fiindca erau cam mici, daca sunt mari sunt suficiente sase) Se amesteca bine,apoi se adauga faina impreuna cu praful de copt si se incorporeaza. Se tapeteaza doua tavi...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: 8-9 ardei 500 gr ricotta 100 gr unt 2 linguri smantana 2 fire ceapa verde 3-4 fire marar sare, piper Mod de preparare. Frecam ricotta cu untul moale, la temperatura camerei.Adaugam smantana. Si ca sa elimin comentariile rautacioase (pe care am preferat sa nu le public) revin cu precizarea ca ricotta nu e acelasi lucru cu urda dragii mei, nu sunt snoaba, cand am folosit urda in reteta am scris urda( de ex: http://www.caietulcuretete.com/2013/08/rosii-umplute-cu-crema-de-urda.html...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... la rece pana pregatim umplutura aperitivului. Amestecam ouale cu un praf ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul, apoi uleiul. Se incorporeaza bulionul si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Pe urma se adauga condimentele, ciupercile, sunca si cascavalul ras (pastrati un pic pentru a presara deasupra) si branza sfaramata. Se varsa compozitia intr-o forma de chec si cand este aproape gata se decoreaza cu feliute de cascaval.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Afara ninge ca-n povesti O, norule, ce darnic esti! Acum, pe bune. Vremea asta ma crizeaza! O ciocolata calda sigur ma calmeaza&
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente: 200 gr somon afumat 200 gr crema branza 1 castravete 1 ceapa rosie cateva fire marar 2-3 linguri zeama de lamaie caviar german sare de mare piper alb Mod de preparare Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. Taiem castravetele felii nu foarte...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
...de dovlecei, ardei, ceapa verde si carnaciori. Sau orice alt ingredient preferat de voi, de exemplu rondele de vinete, conopida, ciuperci, etc. Eu zic ca e perfecta pentru o cina de vara, e calduta si usoara si se prepara si repede, in cca 20-30 de minute. Ingrediente -un dovlecel -un ardei gras rosu si unul galben -2 fire de ceapa verde -cativa carnaciori -sare si piper -putin ulei de masline Dovlecelul se taie rondele, se sareaza si se lasa la scurs intr-o sita. Ardei se taie fasii, iar...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Se toaca marunt ciupercile,se toaca frunzele de ceapa si se taie ardeii cubulete.Se da branza pe razatoare si se amesteca cu restul compozitiei .Se bat ouale cu un praf de sare pana devin cremoase si se incorporeaza in compozitie. Se bat albusurile spuma si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga faina si praful de copt apoi amestecul obtinut se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.Se coace la foc mediu aproximativ 40 minute. POFTA BUNAA!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta, de data aceasta o rulada aperitiv cu cartofi si carnati de ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
In cele mai multe locuri si cele mai multe situatii, felul in caremananci iti descrie stilul. Cu alte cuvinte, probabil ca putini vor sta in preajma ta cand te vorvedea cum scapi legumele pe tine. Serveste-te din micul ghid al etichetei ce urmeaza si invata cum saeviti ambele situatii: cea umilitoare si drumul pana la curatatorie. Caviarul Daca acesta iti este servit intr-un bol, atunci serveste-te cu o lingurade caviar pe care ai sa o asezi in farfuria ta. Din celelelate boluriserveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta am luat-o din revista "Click!Pofta Buna"si e numai buna pentru a scapa de resturile din frigider Ingrediente 6 felii paine prajita 200 gr cascaval 200 gr piept pui afumat(sau orice altceva :sunca ,salam etc) 4 oua 100 ml lapte 50 gr unt topit 1 legatura ceapa verde marar si patrunjel sare si piper Mod de preparare Se taie pieptul de pui si 100 gr cascaval cubulete.Se toaca marunt ceapa ,mararul si patrunjelul, si se rad cele 100 gr cascaval ramase Se bat bine ouale cu un praf de sare...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente pentru omleta cu ardei: 6 oua 200 gr cascaval 2 ardei capia sare si piper pentru omleta cu verdeturi: 6 oua 200 gr telemea oi 1 legatura ceapa verde 1 legatura marar sare si piper Mod de preparare Batem ouale si adaugam cascavalul dat pe razatoare. Punem si ardeii capia taiati cubulete mai marisoare apoi asezonam cu sare si piper .Turnam compozitia in tava unsa cu unt . Dam la cuptor la foc mic . O lasam sa se raceasca in tava apoi o rasturnam cu grija sa nu se rupa . Amestecam ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... o crusta deasupra. Se poate servi cald sau rece, cu sau fara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se dizolva pasta de rosii in sucul de rosii si se fierbe circa 10 minute. Se adauga vinul, zaharul, cimbrul si sarea continuand fierberea pina cand scade compozitia. Untul se adauga la sfirsitul fierberii, mentinindu-se vasul acoperit. Se serveste la preparate din carne, legume, paste fainoase, precum si ca baza la formarea altor sosuri. - 750 ml suc de rosii, 100 g pasta de tomate, 150 ml vin, 50 g zahar, 150 g unt, 20 g sare, putin cimbru. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se unge margarina pe sandviciuri, se pun parizerul si cascavalul pe una dintre felii, se pun feliile una peste alta si se pune sandviciul la cuptorul cu microunde. Se servesc calde. - 1 felie de cascaval, o felie de parizer, 2 felii de paine, margarina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro