reteta ptr faguri aluat moale
Pagina 5 din 5
... bucatarie.Se unge forma de faguri cu ulei si se coc ... ce am terminat se umplu fagurele cu crema si se serves ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza se pregateste un amestec de faina, bere, 2 linguri de ulei, sare, piper care se lasa la rece circa 30 de minute. În paralel, ciupercile se sterg bine si li se scot coditele, iar spanacul se taie marunt si se caleste în putin ulei, cu sare, piper si patrunjel verde. Cu acest amestec se umplu ciupercile, care mai apoi se dau prin aluatul cu bere si se prajesc într-o baie de ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa. Framantam si obtinem un aluat sfaramicios, dar omogen care in ... sa arate cam asa: Punem aluatul intr-o folie alimentara si dam ... pentru cel putin 3 ore. Impartim aluatul in 6. Presaram masa de lucru cu faina si intindem o foaie de aluat rotunda . Punem foaia de ... margarina si presam marginile . Indepartam aluatul care depaseste forma. Si intepam ... umplutura este rece coacem doar...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... g miez de nuca, 125 g unt moale, 3 oua, 1/2 plic praf de copt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... m-a corupt si pe mine la aluatul asta :D E foarte misto si usor ... cand a facut snitele a pus in aluat si cascaval si cum ce ... mai trebuie altceva). Si facem aluatul: batem oul (sau ouale, daca ... , cat sa se faca un aluat fluid, nu lichid. Punem si ... care trecem carnea prin acest aluat si prajim pe ambele parti ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... de drob de miel, cu aluat in loc de prapure...o reteta ... de "plapumioara" deliciosului drob...un aluat extrem de maleabil, usor de ... : - o portie drob de miel Pentru aluat: - 2 oua - 1 ceasca faina - 2 linguri unt ... , de mai sus. Se prepara aluatul dupa spusele maestrului: "Se framanta ... prea multe nu-s de spus :)) Aluatul: Umplutura: Forma mea de cozonac ... in patut, la cald si...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... gustul a compensat aspectul. Ingrediente: pentru aluat: 280 gr faina 150 gr ... gr unt esente pentru umplutura aluatului: 2 albusuri 100 gr zahar 100 ... : Eu am pus ingredientele pentru aluat in cuva masinii de paine, daca alegeti sa pregatiti voi aluatul puneti inr-un bol faina ... isi dubleaza volumul. Rasturnam apoi aluatul pe masa infainata si framantam ... obtinuta in strat subtire deasupra...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de: Pizza rustica. [/readalso] Reteta: Aluat de pizza Ingrediente: 1 kilogram de ... ingredientelor sa se amestece bine. Aluatul trebuie sa fie elastic, relativ moale, cat sa se ia de pe mana. Puneti aluatul ... aprox. 120 grame de coca. *Aluatul pentru pizza poate fi congelat ... (sa nu inghete). *Din acelasi aluat puteti face foccacia. Pentru foccacia ... masline (1 lingura) si se...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sta la baza patiseriei, acest aluat simplu este indispensabil pentru prepararea ... ). Amestec simplu de ingrediente primare, aluatul de strudel cere indemanare si ... spre interior si incorporand-o. Cand aluatul incepe sa se prinda sa ... . Framantati pana obtineti un aluat relativ moale (daca nu este suficient de moale mai adaugati putina apa calduta). Aluatul se...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Faci un aluat din toate ingredientele, opresti o parte pentru ,,capac", iar ... de spaghete in forma cu aluat, ii pui un capac din ... ramas, presezi marginile foilor de aluat si coci totul la cuptor ... rastorni pe un platou. - Pentru aluat: 150 g faina, 1 galbenus, 3 linguri margarina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se scot samburii. Pentru aluat se fierbe laptele si grisul ... . Nectarinele se dau apoi prin aluat si se prajesc 3-4 minute in ... crema de vanilie. Nectarinele in aluat se servesc cu sos de ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se face un aluat fraged din unt, faina, zahar, un ou si un varf de cutit de sare care se lasa la racit in frigider dupa care se aseaza intr-o tava si se niveleaza dupa forma acesteia. Prunele fara samburi le-am lasat cu zahar pana acesta s-a topit si s-a format un sos dupa care le-am scos si am umplut cu ele tarta iar sosul l-am fiert pana a devenit gros ca mierea si l-am folosit pe post de topping la final. Foarte buna.
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
... linguri de uleiam facut un aluat ca la clatite, de consistenta ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... putin cate putin pana obtinem un aluat care curge, de consistenta ... de pandispan. Pastram o cana de aluat deoparte si restul il turnam ... suprafata prajiturii si nivelam. La aluatul pastrat deoparte adaugam faina si ... pe razatoare. Radem pe razatoare aluatul obtinut astfel incat sa acoperim ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... La Lena pasca cu branza si aluat de cozonac 1) Pasca fara aluat 1 kg branza de vaci (sau de veci ); Zahar dupa gust ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... crema de migdale: - 50 g unt moale - 50 g zahar - 60 g pudra de ... - 2 linguri smantana dulce Ingrediente pentru aluat sfaramicios: - 110 g faina - 90 g unt ... intai am inceput cu pregatirea aluatului sfaramicios : faina se pune intr ... migdale. Am amestecat pana am obtinut un aluat cu aspect granulos. Aluatul l-am pus la frigider pentru 2 ore. Intre timp am preparat ... repartizeaza fructele de...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... pas,cum se intinde acest aluat.Este foarte usor si rapid ... el. O. remarca foarte importanta ?_1. Aluatul este nevoie sa fie numaidecat ... gust . 2. Sa nu fie acoperit aluatul cu multa implutura, pentru ca ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... Ingrediente pentru aluat: 300 gr.faina o lingura zahar 125 ml.lapte ... de rom. Mod de preparare aluat: Intr-un bol cernem faina ... peste faina si omogenizam pana obtinem un aluat elastic nelipicios. Ungem aluatul cu ulei,il acoperim si il lasam la crescut. Intre ... pe care le ungem cu ulei. Cand aluatul a crescut rupem din aluat bucati pe care le rotunjim si le punem in forme ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Începem prin a face o compozitie din apa minerala, ulei si faina. E gata în momentul în care coca obtinuta nu se mai lipeste de mâini (daca se lipeste mai adaugam faina). Într-un bol mic frecam untul cu cele doua linguri de faina. Se pudreaza masa cu faina si se întinde câte o foaie. Se unge fiecare foaie cu unt, se împacheteaza si se lasa minim jumatate de ora la frigider. Se umple dupa preferinte si se da la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si amestecati. Va rezulta un aluat mai gros. Daca branza e prea ... . Am facut si pasca fara aluat din aceleasi cantitati. Am varzat ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com