Cauta in 21.294 retete
Pune somonul afumat si untul în blender si amesteca pâna când obtii o pasta fina. Scoate pasta din blender, adauga zeama de lamâie, apoi smântâna, boia iute si frunzele de ceapa verde. Adauga sare si piper dupa gust. Împarte pateul în patru recipiente mici pentru servit si acopera cu folie alimentara. Pune la frigider si lasa sa se raceasca 30 de minute înainte de a servi. Serveste cu pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul pâna la 200 de grade C Întinde uleiul de masline pe blat. Presara fâsiile de somon, anghinare si rosiile uscate. Presara mozzarella pe toata pizza, uniform. Coace în cuptorul încins pâna când mozzarella se topeste bine, aproximativ 10 sau 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se ung feliile de pâine cu crema de brânza, se asaza fâsiile de somon afumat si se stropesc cu putina zeama de lamâie. Apoi se orneaza cu marar proaspat, fulgi de ardei iute si piper rosu macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul, se adauga curry, ghimbirul, coriandrul, semintele de chimen si fulgii de ardei iute. Se adauga apoi ceapa care se lasa putin la calit, dupa care se pune usturoiul, morcovul, telina si nautul. Se stinge totul cu sucul de rosii si apa cât sa acopere alimentele, lasându-se sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute. Se consuma atât calda, cât si rece cu o salata de varza murata sau de verdeturi proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pestele (eu am folosit macrou afumat) de pielita, dezoseaza-l (grea operatiune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele, iar la servire se pot adauga cuburi de gheata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de soia si presara usturoiul, ghimbirul, chilli, sucul de lime si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de peste. Sosul de usturoi: Ghimbirul si usturoiul curatat se taie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam bine si rupem frunzele de salata. Fierbem ouale tari iar pestele afumat il alegem de piele si oase. Intr-un castron amestecam toate ingredientele tocate, stropim cu zeama de lamaie, ulei , condimentam si servim. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un vas unde am pus 1 kg faina, amestecam drojdia inmuiata in lapte si putin zahar.Punem 2 oua, putina sare si lapte sau apa daca mai e nevoie sa iasa un aluat potrivit de intins.Lasam la dospit o ora la loc caldut.Dupa o ora intindem aluatul cu facaletul pe un lopitau, dam forma unei placinte si il umplem cu branza de oaie.Le prajim in ulei fierbinte.Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi adaugam smantana. Adaugam somonul afumat taiat fasii. Mixam cu ajutorul ... crema de branza cu somon afumat. Nivelam. Punem deasupra ultimul blat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu sare si piper. Somonul afumat se taie într-o forma rotunda ... . Se asaza o felie de somon afumat în mijlocul farfuriei, peste care se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... înauntru varza chinezeasca, apoi pestele, ghimbirul si usturoiul. Toarna sosul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg. Se feliaza somonul, avocado si se amesteca cu pastele. Se condimenteaza cu piper, sare, ulei de masline, iar la final se presara patrunjelul si parmezanul ras.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o tigaie la foc si unge-o cu ulei de masline, apoi pune ceapa la calit. Adauga usturoiul, ghimbirul si chimenul si mai lasa la foc 1-2 minute. Pune apoi cartofii dulci, morcovul, apa si da focul mare si lasa la fiert. Apoi da focul mai mic si mai lasa 15-20 de minute, pâna se fac legumele. Lasa la racit. Împarte compozitia în doua si pune-o la blender. Pune apoi supa într-o tigaie curata la foc mic si las-o la încalzit. Se serveste cu iaurt si arpangic.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca-le bine. Asaza somonul afumat pe un platou mare. Împrastie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se taie ceapa si se lasa putin la calit în ulei de masline. 2. Se adauga celelalte legume, apa si se lasa la înabusit 10-15 minute. 3. Se toarna legumele în blender, se condimenteaza, se amesteca si se adauga apa în functie de consistenta dorita. 4. La final, se toarna supa în farfurie si se orneaza cu putin iaurt / smântâna slaba sau rondele de ceapa. Credit foto: http://fitvillains.tumblr.com
Reţetă de pe retete.eva.ro