Cauta in 20.697 retete
... . Toarna peste el amestecul de lapte cu lamâie rasa, usturoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 205 grade Celsius. Într-un bol se amesteca faina, praful de copt si zaharul. În alt bol se bate oul si se amesteca cu laptele si uleiul, dupa care se toarna peste ingredientele uscate. Se încorporeaza toate, amestecând cu o spatula sau o furculita, iar la final se adauga curmalele si nuca. Se toarna în formele pentru briose si se lasa la cuptor 25 de minute. Se lasa la racit la temperatura camerei, înainte de a le scoate din forme.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... orezul în câteva ape, timp în care laptele împreuna cu zaharul si vanilia ... . Când esti gata, adauga orezul în lapte si lasa-l pe foc pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ceapa devine sticloasa,se adauga vinul alb, suc de lamaie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se adauga laptele într-o oala, împreuna cu un vârf de cutit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este cazul. Stinge carnea cu vin rosu, si lasa totul pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi nature.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vreo 4-5 ori Se pune laptele, scortisoara si coaja de lamaie ... tine pe foc pana ajunge laptele la punctul de fierbere. De ... adânca. Cand orezul cu lapte este rece, aruncati un praf ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 8 - 10 minute si se adauga vinul alb. Dupa ce alcoolul s-a evaporat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... închide la culoare. Toarna încet laptele si amesteca pâna când compozitia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ! Am batut ouale, am adaugat laptele batut, esenta de rom, zaharul ... ; atunci am pus compozitia de lapte batut si am acoperit cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune vinul cu zaharul într-o tigaie la fiert, mestecând pâna când zaharul s-a dizolvat. Lasa aproximativ 2 minute la foc si apoi pune-o deoparte. Amesteca pepenele, capsunile, strugurii si menta într-un vas pentru salata. Toarna amestecul cald cu vin peste si amesteca. Acopera-l si lasa-l în frigider la racit aproximativ 2 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Laptele se amesteca cu grisul si se fierbe pana se ingroasa. Cand este gata se da deoparte. Caramelizam cele 10 linguri de zahar.Putem lasa caramelul in vasul respectiv sau tapetam o alta forma cu el.Eu am tapetat o forma de guguluf.Punem un strat de gris ,punem din loc in loc cate o lingura de dulceata de gutui care este mai tare,apoi alt strat de gris si dulceata din loc in loc.Dam la cuptor pentru 10 min.Cand este rece rasturnam.Este tare bun acest desert rapid.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... când compozitia devine omogena. Amesteca laptele batut cu bicarbonatul de sodiu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant. Pofta buna! Mod de servire: Friganelele se ung cu dulceata de cirese si se servesc alaturi de o cana de lapte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... felii de lamaie. Sosul de vin: usturoiul se curata, se toaca ... si verdeata uscata. Se adauga vinul- eu am avut rose demidulce ... se stropesc cu sosul de vin si se lasa la rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza în blender toate ingredientele pâna când obtii o bautura cremoasa. Se consuma cu cuburi de gheata pentru un efect racoritor!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mami imi facea fidea cu lapte, sau melci... ce avea prin ... y me gusta muchisimo. Ingrediente: 1, 1/2 litru lapte (se poate face si cu lapte de soia) 250 gr melci (sau ce tip de paste ... pizca de sal Se pune laptele sa fiarba la foc potrivit ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Se ia o oala ,se pune laptele in ea si se pune la fiert impreuna cu cele doua linguri de zahar,iar cand a dat in clocot,se adauga orezul ales si spalat bine si se lasa sa fiarba pana se inmoaie bobul de orez. La final se presara scortisoara
Reţetă de pe retete.eva.ro