reteta italiana arosto di vitelo cu lapte si vin rosumod de preparare arrosto di vitello
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
vin de soc, florio preparare, prajitura rafaelo din lapte praf, mod de preparare pastrama de capra, vin struguri mana a doua preparare, prajitura cu lapte fara ou, icre pastrav preparare, vin din fructe de soc, prajituri simple fara oua si fara lapte, prepararea coniac din vin
se amesteca cu lapte sau iaurt, 250-300 ml, iar dupa gust se pot adauga fructe ( stafide, capsuni, caise, zmeura, fragi, cirese, banane, piersici, ananas, fructe de padure asortate, smochine, etc.). Fulgii de cereale se pot consuma si ca atare, fara adaos de fructe.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pere, 2 pahare vin rosu, 150 gr zahar, 2 crengute de menta, 1 creanga ... , se pun intr-o craticioara cu vinul rosu, zaharul apa, o ramura de ... si se fierbe in continuare vinul cu ingredientele pana se mai ... o pira, cu putin sirop de vin si cu o frunzulita de menta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , piper, cimbru, 1 pahar mic cu vin Mod de preparare: Se curata ... . Deasupra, se toarna uleiul si vinul. Se da vasul la cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 foaie de dafin, 1 paharel cu vin, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 2-3 cepe ... in locul lui se adauga vinul. Se pune din nou pe ... pana ce carnea a absorbit tot vinul. Se adauga patru cesti de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200g prune, 2 mere mari, 50g stafide inmuiate in 2 linguri rom, coaja rasa si zeama de la o lamiie, citeva linguri zahar, 1/2 pahar lapte, 100g nuci Mod de preparare: Se aleg prune bine coapte si se taie in sferturi. Merele se curata de coaja si se taie felioare subtiri. Fructele se amesteca apoi cu laptele in care s-a dizolvat zaharul, zeama si coaja rasa de lamiie, stafidele si nucile macinate. Se pune totul intr-un castron de sticla si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100 gr. unt, 1 pahar cu vin alb, 1/2 ceasca zeama de carne ... bucatile, se clateste tigaia cu vinul si zeama de carne. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne scoici, 3 cepe taiate marunt, 1/2 telina taiata cuburi mici, 2 morcovi taiati marunt , 1 legatura patrunjel taiat fin , 500 ml vin alb, 1/2 lingurita , 1/2 lingurita sare, 2 foi de dafin Mod de preparare: Scoicile se spala bine, se pun la fiert in apa cu putina sare. Se scot se adauga morcovii, telina, putina apa si se lasa la inabusit 5-7 minute, dupa care se adauga ceapa, vinul, sare si piper, foile de dafin. Se da un clocot. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 oua, sare, piper, patrunjel, 1/2 pahar lapte (smantana) Mod de preparare: Se ... cu faina si smantana sau laptele. Se mai lasa la cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 5 cepe mici, 5 lingurite faina, 1 pahar vin, sare, piper, 1 foaie dafin Mod ... stinge cu un pahar de vin, se adauga o foaie de dafin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr caractita, 4 lingurite ulei de masline, 2 cepe mari, taiate julien, sare, piper, o frunza dafin, 50 ml vin alb sec Mod de preparare: Se taie caracatita in bucati mici. Se caleste in ulei de masline aproximativ 10 minute, amestecand constant. Se adauga ceapa, sarea, dafinul si vinul. Se acopera vasul cu un capac, se lasa 15 minute, amestecand din cind in cind
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru lapte, 6 oua, 7 linguri de zahar, 2 pliculete zahar vanilat, 2 lingurite faina ... Mod de preparare: Se fierbe laptele si se adauga 2 pliculete zahar ... telul sta bine in albus. Laptele se pune intr-o cratita pe ... apoi se toarna cite putin lapte clocotit pentru a se egaliza temperatura ... rastoarna totul in cratita cu lapte si se lasa la fiert ... se adauga esenta de rom....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 ml lapte, o lingura orez, o lingurita zahar, coaja de lamiie, o lingurita dulceata de capsuni Mod de preparare: Orezul, curatat si spalat, zaharul si coaja de lamiie se pun sa fiarba in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba incet pana cind se inmoaie boabele. Mod de servire Se serveste cu dulceata de capsuni
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 lingura miere, 1/8 litru lapte, 4 linguri suc de morcovi, zeama de la 1/2 de lamiie, 1 lingura suc de portocale, 1 lingura gheata pisata Mod de preparare: Se pune in mixer gheata pisata, se adauga laptele, sucul de portocale, de morcov si zeama de lamiie, amestecata cu mierea si se bate totul timp de un minut. Mod de servire Se serveste imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 oua intregi, 1 dl vin, 100 gr. zahar pudra, sucul de la o lamiie si coaja rasa Mod de preparare: Galbenusurile, zaharul, sucul si coaja de lamiie, impreuna cu vinul, se bat cu telul pe foc, pana se ingroasa bine. Se dau la o parte si se adauga albusurile spuma. Se pune crema in pahare, care se pun la rece. Mod de servire Se serveste cu piscoturi de sampanie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ou, 100 gr. peste, 2 lingurite unt, 2 lingurite faina, 5 linguri lapte, 2 felii lamiie, sare Mod de preparare: Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara, prin fierbere, un sos alb. Se amesteca sosul, galbenusul, sarea, zeama de lamiie, pestele si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putin unt si se fierbe in cuptor la bain-marin, 40 de minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o lingura chimen, 1 buc. morcov, 2 linguri faina, 1/2 pahar lapte dulce, verdeata, 1/2 pahar smantana, 1 galbenus Mod de preparare: Se fierbe chimenul cu morcov si verdeata cu 1 litru apa si sare. Se strecoara apoi zeama si se ingroasa cu faina desfacuta in lapte rece. Se mai fierbe 10 minute. Dupa ce s-a racit, se drege cu galbenus de ou batut cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. macaroane, 400 ml lapte, zahar dupa gust, 1 ou, zahar vanilat, 20 gr. unt, 2 linguri pesmet Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa rece si se pun intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se toarna laptele indulcit si batut cu oul. Se coace la cuptor pana cind tot laptele este absorbit. Mod de servire Se serveste pudrata cu zahar vanilat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
coaja a doua portocale mari, 1 litru vin vechi, 200 gr. zahar, scortisoara, felii lamiie Mod de preparare: Cojile de portocala se incalzesc bine in cuptor, se pun intr-un vas si se toarna vinul, se adauga zaharul si scortisoara. Se pastreaza o zi, apoi se incalzeste din nou. Mod de servire Se serveste in pahare, cu o felie de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper ... ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul, nucsoara si se acopera vasul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... .radacina patrunjel, 2 lingurite unt, 2 pahare lapte, 1 lingurita faina, marar tocat, sare ... faina bine amestecata cu putin lapte si se lasa sa mai ... care se adauga restul de lapte, mararul tocat, lasind sa mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com