Cauta in 21.308 retete
Sângele proaspat de porc se pune într-o cratita si se acopera cu apa rece. Dupa ce s-a închegat, se adauga putina sare si se lasa la fiert câteva minute. Apoi se scoate cu o paleta si se pune la racit. Într-o cratita mare se fierb timp de 2 ore soriciul si carnea de porc, împreuna cu 2 linguri de sare si foile de dafin. Dupa ce s-au racit se dau prin masina de tocat împreuna cu sângele fiert. Orezul de pune la fiert la foc mic timp de 10 minute, dupa care se scurge de apa. Ceapa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gust puternic, bogat in fier, sangeretele este o specialitate regasita in mai ... pana in Argentina. Reteta de sangerete este simpla: sangele pastrat de ... pesmet, si mirodenii. In Romania, sangeretele este popular in special in ... sangele proaspat de porc. Reteta: Sangerete Ingrediente: 2 - 2,5 litri sange proaspat de ... o distributie uniforma a amestecului.[/tip] Puneti sangeretele la fiert la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sarata si afumata, carnati si sangerete, toate langa o portie generoasa de ... boia (traditional chorizo) 200 grame sangerete (daca nu aveti sau nu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... : carne, carnati, slanina, toba , caltabos , sangerete , etc. sare grunjoasa lemn sau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Jumari Toba Carnati Carne in untura Tochitura Slanina fiarta Sangerete Piftie
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... din carne de porc aromate, sangerete cu cartofi la cuptor, rasol ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro