Cauta in 16.331 retete
Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins; cind este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara o coca, fie aluat frantuzesc, fie un alt aluat preparat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... schimb, seamana perfect cu aluatul frantuzesc. ( daca doriti puteti folosi aluat frantuzesc cumparat). Pentru aluat amestecam toate ingredientele si framantam in mai ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... pentru umplut rulouri din aluat frantuzesc, in care nu va fi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro