Cauta in 20.697 retete
Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla . Atentie , vinul folosit trebuie sa fie sec si de buna calitate. Adaugam o esenta de migdale si siropul de visine si agitam bine de tot continutul. Lasam sa se macereze 15 zile timp in care agitam zilnic sticla. Cand este gata scurgem uleiul de la esenta de migdale ramas deasupra bauturii si strecuram prin tifon.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o tigaie impreuna cu vinul alb sec, 1 lingurita rasa de sare, foile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
A patra editie a Targului Bianual Raw Generation va avea loc pe 25 martie 2012 la Rin Grand Hotel, Bucuresti. Targul de Primavara Raw Generation este organizat de Ligia Pop si va deschis pentru public intre orele 10:00 si 20:00. Intrarea libera. Expozantii vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse pentru o viata si dieta sanatoasa. Vor avea loc prezentari despre raw food, degustari de produse, demonstratii culinare si workshops. Mai multe detalii pe website-ul targului  www. ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
ALIMENTA 2011, targ international pentru industria alimentara, este un eveniment dedicat furnizorilor de tehnologie de procesare si producatorilor de produse alimentare si bauturi. Ce puteti gasi la targul ALIMENTA: o Alimente o Bauturi o Tehnologie de procesare alimente o Igiena, Siguranta alimentara, Transport, logistica, depozitare o Gastronomie, Literatura de specialitate/Carti de bucate o Echipamente si utilaje uzate Perioada : 19-23 octombrie 2011 Locatia : Bucuresti, Centrul...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Rosu face bine inimii.Alb ajuta plamanii.Galben faciliteaza o digestie mai buna.Negru e bun pentru rinichi.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... . Alin Popescu a avantajelor si dezavantajelor regimului de viata vegetarian. Adesea se ... derivate din animale precum gelatina. Regimul ovo-lacto-vegetarian : cei care ... , branza si alte produse lactate. Regimul lacto-vegetarian : nu se consuma ... doar vegetale si produse lactate. Regimul ovo-vegetarian : pe langa vegetale ... de origine animala sau carne. Regimul pesco-vegetarian : nu se consuma...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Articol scris Loredana Stefan , CHHC, consilier reeducare alimentara. Detoxifierea este primul pas spre o stare de bine. Iata trei motive pentru care merita sa incerci o detoxifiere blanda: * Iti reprogramezi organismul si il ajuti in tranzitia catre o alimentatie potrivita si necesara; * Iti creste nivelul de energie si buna dispozitie prin reducerea proceselor inflamatorii din corp; * Elimini toxinele, poate scapi de ceva greutate in plus si te simti mai proaspata si pregatita pentru vara....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se asaza in borcan cu boabe de piper si frunza de dafin, iar peste ele se toarna otet fiert, potrivit de sarat si amestecat, dupa ce s-a racorit, cu putin mustar. Deasupra se pune de un deget ulei, se leaga borcanul si se tine la rece cateva zile, sa se marineze. - 500 g ciuperci, citeva boabe de piper, 1 frunza de dafin, 1 lingurita mustar, 1/2 pahar otet, 1 Iingura ulei, sare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Morcovii si merele se dau pe razatoare. Stafidele se tin cateva ore in apa si se taie in doua, se amesteca cu morcovii, merele, se adauga uleiul si zeama de lamaie si se potriveste gustul de sare. - 500 g morcovi, 500 g mere, 100 g stafide, 40 ml ulei, 100 g lamaie, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa taiata marunt, morcovul si telina trecute prin razatoare, ardeii taiati feliute se calesc cu 3 linguri ulei si cu un praf de sare citeva minute. Se umple cu apa si se fierbe pina se inmoaie legumele. Se adauga cartofii taiati in cubulete mici. Cind sunt aproape fierti se pun rosiile decojite si trecute prin razatoare. Se prepara amestecul pentru perisoare: carnea tocata se amesteca cu 1 ceapa mare trecuta prin razatoare, o legatura de patrunjel tocata marunt, un ou, sare si piper. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sambata, 8 Decembrie, cei doi campioni mondiali ai barbecue-ului, Camillo "Don Caruso Tomanek si Don Marco Greulich , vor veni la Timisoara pentru a transforma in realitate retete proprii - specifice sezonului de iarna - in cadrul evenimentului premium dedicat pasionatilor de grilling si barbecue, Grill Champions Tour. Meniul cu 5 feluri de preparate conceput de cei doi campioni mondiali, meniu pe care il vor savura cei 60 de invitati prezenti la eveniment, contine preparate din carne de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic. Cind sint gata se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de piine muiat in apa si stors. Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata cu tot cu codite, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu ouale. Se spala bine prapurul. Se unge o cratita cu ulei, se asaza...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficatul, inima, plaminii si splina se pun la fiert impreuna, iar carnea se pune la fiert separat. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, se inabusa in putina untura sau cu slanina proaspata, taiata marunt. Orezul se alege, se spala si se pune la fiert pina se umfla, apoi se scurge si se clateste cu apa rece. Carnea si organele, dupa ce au fiert si s-au racit, se trec prin masina de tocat carne, in pasta obtinuta se adauga orezul, ceapa inabusita bine (calita) si condimente dupa gust. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara). Picioarele se taie in doua pe lungime, iar capul se sparge cu satirul. Se asaza intr-o oala incapatoare si se acopera cu apa in asa fel, incit nivelul apei sa fie cu 3-4 degete deasupra carnii. Se pune la foc potrivit lasind sa fiarba incet. Se spumeaza mereu, apoi se adauga sarea, zarzavatul curatat si spalat, foile de dafin si ienibaharul. Se acopera vasul cu un capac, lasind numai la o ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incinge uleiul intr-o oala si se caleste usturoiul dat pe razatoare. Ceapa curatata si tocata se dunstuieste si ea pana ce devine sticloasa. Se adauga castravetele curatat de coaja si de seminte si taiat cubulete si bucatelele de rosii si se lasa toate sa se dunstuiasca 5-6 minute, se adauga apa. Dupa ce incep sa fiarba, se gusta de sare, piper si zahar si se trec printr-o sita sau se maruntesc cu mixerul. Se incorporeaza busuiocul spalat si tocat marunt, se lasa supa sa se raceasca, dupa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocat 1 pahar de vin alb sec 2/3 cutie de smantana sare/piper ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... deoparte. Frunzele oparim 30-40 sec. Le strecuram si punem sub ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o tigaie impreuna cu vinul alb sec, 1 lingurita rasa de sare, foile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taiat cuburi 1/2 cana vin alb sec 1/2 cana supa de pui 1 cana ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com