Cauta in 21.294 retete
Se framanta intr-un lighean aluatul format din faina, 3 oua, drojdie, sare, laptele caldut si 2 linguri de zahar. Daca mai este nevoie, mai adaugam faina astfel incat aluatul sa nu se lipeasca de maini. Se lasa aluatul la dospit in loc ferit de curent, timp de 30 de minute. Intre timp se face umplutura din branza de vaci scursa bine, 2 oua, esenta de rom si restul de zahar. Dupa ce aluatul a crescut, se imparte in bile mai mari care se intind cu ajutorul sucitorului pe planseta. Din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune faina intr-un vas si peste ea adaugam drojdia muiata cu apa calduta ,100 gr.zahar pudra si coaja de lamaie.Se face un aluat potrivit de tare pe care il punem dupa aceea pe o pernuta si il invelim cu un prosop curat.Se pune pe o pernuta deoarece creste foarte repede.In alt vas punem 1 kg.branza dulce de vaci si 100 gr.branza de oi sarata framantata,zahar-300gr.,zahar vanilat,stafide si le amestecam foarte bine.Cand aluatul a crescut impartim aluatul in doua bucati si intindem separat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 Friptura de porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin 2. Friptura de porc toscana cu ciuperci umplute 3. Ceafa de porc cu usturoi 4. Friptura de porc cu chutney picant de visine 5. Friptura de porc cu crusta de verdeata 6. Friptura de porc cu sos de ciuperci si cardamon 7. Friptura de primavara 8. Friptura de porc cu dulceata de pere 9. Friptura de porc cu salata de castraveti si nectarine 10. Friptura la cuptor cu cartofi aromati
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pui cu cocos si salata de castraveti Pui andaluzian Pui in sos de portocale si rozmarin Pui in sos dijonez cu smantana Piept de pui cu ierburi aromatice Pui Kung Pao Pui cu rozmarin, cimbru si lamaie Pui in lapte a la Jamie Pui la cuptor cu mere, capsuni si fructe de padure Pui dezosat cu umplutura de ficatei
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: (pentru 18 buc) 1 kg faina 50 gr drojdie 400 ml lapte 300 gr zahar 150 gr unt 2 oua 1 lingurita sare 1 galbenus 4 linguri miere 300 gr miez nuca Mod de preparare Din drojdie, cateva linguri de lapte caldut si putina faina facem o maia pe care o lasam la crescut. Punem faina intr-un vas impreuna cu sarea. Adaugam maiaua crescuta. Batem ouale cu zaharul si le adaugam peste faina. Turanam laptele caldut si incepem sa framantam. spre final adaugam si untul topit si framantam in ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Imaginile sunt link-uri spre retete. Aperitive ; ; ; ; Fripturi ; ; Aluaturi dospite ; Dulciuri ; ; ; Torturi ; ;
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... pe care il detii pentru sarbatorile de iarna, poti pregati un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ai preparat deja o gramada de bunatati, însa îti doresti câteva idei de meniuri complete pentru a da pe spate musafirii pe care i-ai invitat la masa de Paste? Eva.ro îti prezinta 10 meniuri care te pot insipra! Meniul 1 - Traditional Oua picante Ciorba de miel Friptura din pulpa de miel cu sos de usturoi Pasca cu smântâna Meniu 2 - Cu legume Chec aperitiv cu ciuperci Supa de fasole alba cu miel Friptura de miel cu leustean si piure de telina Sarlota de vanilie în sos caramel Meniu 3 -...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am petrecut ca in povesti, ne-am vizitat toate rudele si prietenii si am gustat din bunatatile pregatite de fiecare - mai mult sau mai putin sanatoase, insa deosebit de gustoase! Cum, insa, nu ne putem intoarce la serviciu grasune ca bondarii si de-a dreptul "intoxicate" de atatea mancaruri grele, Eva.ro iti propune cateva retete simplu de realizat, sanatoase si, cel mai important, usoare pentru digestie. Daca ai posibilitatea sau vointa necesara, poti incepe o cura de detoxifiere cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cunoscute si sub denumirea de placinta ciobanului , alivencile sunt de fapt niste placinte cu branza de oi si malai , o delicatesa din bucataria traditionala moldoveneasca. Se servesc calde, innecate intr-o baie de smantana grasa, o adevarata desfatare pentru papilele gustative ! Ingrediente 400 gr branza oi 100 gr smantana 100 gr malai 5 oua 50 gr unt 50 gr faina un praf sare Mod de preparare Sfaramitam branza cu furculita sau daca e mai tare o dam pe razatoarea mica. Adaugam ouale apoi...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... am facut reteta de sfintisori moldovenesti. Nu au iesit foarte aspectuosi ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Dragii mei, mi-am dorit tare mult sa va arat tehnica prepararii acestor mucenici, si in zeama si dospiti, iar acum, ca am reusit s-o fac, sint foarte incantata :) Sper sa va fie de folos ambele retete, mai ales ca sint de post ;) ...si daca tot am prins curaj (groaza-mi mai era de aluaturile cu drojdie :D) am sa incerc si varianta "de dulce", adica cu oua, unt, etc. Pe saptamana viitoare, insa, acum imi iau o binemeritata pauza :))) Ingrediente: Pentru aluat: - 500 g. faina - 25 g. drojdie ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... pregateste pe 9 martie, cu ocazia sarbatorii crestine a Sfintilor 40 de mucenici ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... de niste bunatati numite racituri moldovenesti, cunoscute prin alte zone drept ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
O reteta minunata. Blatul se face usor si este foarte spornic. Din ingrediente ies doua tavi mari (de aragaz) cu cea mai buna pizza de casa. Timp de preparare 30 minute, asteptare 30 de minute, coacere 40 de minute. Ingrediente : 800 de grame de faina, 200 de grame de gris fin, o lingura rasa de sare, 15 grame de drojdie uscata (din pliculet), o lingura de zahar, patru linguri de ulei, 650 mililitri de apa calduta. Pentru umplutura : 200 de grame de cascaval, 200 de grame de ciuperci...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa concep un meniu de sarbatoare, un meniu pentru luna martie ... minunat pentru un meniu de sarbatoare. Pofta buna!!! "Acesta este meniul de sarbatoare prin care celebrez Luna Femeilor si cu care particip ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Pentru a prepara blatul se mixeaza biscuitii în robot, dupa care se amesteca cu untul si Nutella topite împreuna la microunde. Se preseaza amestecul într-o forma pentru tort, cu peretii detasabili si se lasa la frigider pâna prepari crema. Pentru a pregati perele pentru crema se pune apa cu zaharul la fiert si se adauga semintele din batonul de vanilie. Perele se curata de coaja, se feliaza si se lasa 3 minute la fiert în siropul de zahar. Apoi se scurg si se lasa la racit. Pentru a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pui vita Dupa petreceri si sarbatori prelungite, corpul nostru solicita binefacerea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ai cam exagerat cu sarmalele de Craciun? Vrei sa fii cea mai frumoasa de Revelion? Nimic mai simplu, aBeauty Clinique are solutia potrivita! ABeauty Clinique este brandul numarul 1 in tratamente corporale si faciale exclusiviste.Combinand arta inginereasca cu medicina si pregatirea premium a personalului, aBeauty clinique ofera acum si pe teritoriul Romaniei tratamente faciale si corporale de top, identice cu tratamentele corporale si faciale de care beneficiaza si vedete precum Madonna,...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1 kg. carne macra, o ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. cartof, o felie de piine, 1 ou, 1 dl ulei, 2 linguri pesmet, sare, piper, verdeata tocata Mod de preparare: Se alege carnea (de vita, porc sau miel) mai grasuta, se spala, se scurge de apa si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata si usor calita si piinea stoarsa bine. Cine doreste poate toca o data cu carnea, morcovul si cartoful, astfel pirjoalele sunt mai fragede. Este de preferat ca tocatura sa fie data prin masina de doua...
Reţetă de pe www.retete-bune.com