Cauta in 16.330 retete
Zilele de vacanta s-au terminat, insa festinul poate continua! De data aceasta, opteaza pentru preparate mult mai usoare pentru digestie decat cele pregatite pentru perioada pascala. Carnea de miel, ouale, maioneza si multe altele pot fi folosite pe mai departe, insa in cantitati mai mici , astfel incat sistemul tau digestiv sa ia si el o bine meritata pauza. Membrii familiei tale si invitatii care iti vor calca pragul casei in urmatoarele zile vor fi extrem de incantati de retetele variate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... durata mult prea scurta a acestor sarbatori. Avem cateodata sentimentul ca parca ... , va fi o surpriza pentru toti oaspetii tai! Daca iti place, poti ... sugestii vor fi pe placul oaspetilor tai. Vrei un argument? Gandeste ... din comun, deci cu atat mai apreciat. Sarbatori fericite si gustoase ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta asta este preluata de la buna mea prietena Laura Adamache, o minune de femeie, asa cum toata lumea stie. Nici nu are rost sa mai zic eu lucruri despre ea, ca iar ma acuza lumea ca fac reclama :)) Asa ca va poftesc sa ii vizitati blogul culinar, unde veti gasi mii si mii de retete absolut minunate!!! Multumesc Laura, pentru reteta asta si pentru toate lucrurile pe care le-am invatat de la tine ! Esti un om minunat! 500 g faina 25 g drojdie proaspata sau 7 g drojdie uscata un praf de...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
O surpriza foarte placuta din partea SunFood, inainte de Paste. Va multumesc si va doresc, la randul meu, Sarbatori fericite!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... sa concep un meniu de sarbatoare, un meniu pentru luna martie ... farfuria mea pentru meniul de sarbatoare din luna martie. Pofta buna!!! "Acesta este meniul de sarbatoare prin care celebrez Luna Femeilor si ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
De cativa ani de zile imi tot propun sa fac macinicii/mucenicii, dar mereu ziua de 9 martie pare sa vina pe nepregatite. Iata insa ca in acest an m-am motivat si am reusit sa ii fac si la timp sa ii postez pe blog. Ingrediente (dupa Radu Anton Roman, cu mici modificari personale) Aluat 500 gr faina 120 ml lapte caldut 1 cubulet de drojdie 100 gr zahar 1 ou 1/2 pachet de unt putina sare Pentru uns mucenicii 1 galbenus o cescuta de lapte Sirop 1 pahar cu apa 6 linguri de zahar 1 lingurita...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Alaturi de cele Trei salate vegetale din gama Aperitivelor de Sarbatoare fac parte si aceste Trei salate cu peste, minunate, in special pentru iubitorii de peste. Pentru Salata cu rechin afumat, pe langa ingredientul de baza, rechinul afumat (achizitionat din Real), am folosit: cartofi si morcovi fierti, porumb (din conserva), ardei gras si ceapa verde. Sosul l-am facut din maioneza light la
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Rezultatul este exceptional, mucenici moi, pufosi, aromati si deliciosi. Nu va zgarciti la nuca, cu cat mai multa cu atat mai bine Se fac pe 9 martie, sursa: Jamila cuisine/16 buc Maia: 2 cubulete drojdie /50 gr 2 linguri potrivite de faina 1 lgt zahar un praf de sare Aluat; 1 kg faina buna pentru cozonac 450 ml lapte gras 120 gr zahar 3 oua de tara 5 lg ulei 2 plicuri zahar vanilat 1 lgt plina coaja de portocale 1 lgt plina coaja lamaie Sirop: 600 ml apa 300 gr zahar 2 lgt coaja portocale 2...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... Jurnalul National. Cu volumul 7, dedicat sarbatorilor crestine, la romani, si bucatelor ... crestina asociaza cu bucurie marilor sarbatori religioase si anumite mancaruri, azi ... acelor bucate fara de care sarbatorile nu ar avea nici un ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
1 mai 2016 Hristos a inviat! Paste binecuvantat si luminat!
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Se alege varza cu frunze subtiri, se toaca bine carnea, oprind citeva felioare din ceafa afumata. Se fierbe orezul pe jumatate, se toaca ceapa prin masina si se caleste putin separat. Se pune totul intr-un vas mare, se omogenizeaza, se adauga, dupa gust, condimentele si se fac sarmale mici. Se pune la fiert un ciolan curatat de carne si putin afumat, dar bine spalat. Se asaza varza tocata, apoi, ordonat, in rinduri suprapuse, sarmalele. Se stropesc cu suc de rosii, se acopera cu varza tocata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se-apropie ziua in care Bem 44 de pahare. Si ca sa nu ametim Mucenici de post servim!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Din faina, oua, sare si apa se prepara o coca care se intinde cu sucitorul pe planseta, se taie in patratele cu latura de 5-7 cm. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata, se dau prin masina de tocat. Carnea afumata se toaca marunt, se trage in ulei, se adauga ceapa tocata impreuna cateva minute, apoi se dau prin masina de tocat si se toarna peste compozitie, se amesteca bine si se condimenteaza cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu coltunasii, se lipesc bine marginile si se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un lighenas sau ceaun de 3 l, se pun laptele, untul, sarea si se fierbe (fara a afuma laptele). La primul clocot, se adauga malaiul, amestecand ca sa nu se formeze cocoloase. Se ingroasa in cca. 5 min., dupa care se ia de pe foc. Cand e aproape rece, se adauga branza maruntita, smantana, galbenusurile, faina si se amesteca. Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Compozitia se pune intr-o tava (unsa cu margarina si tapetata cu faina) si se da la cuptor 40-50 min. Se taie in patrate...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... con masa madre , copiando una receta de pan con levadura de ... que se puede hacer cualquier receta... solo hay que practicar, intentar ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... , esta vez les propongo una receta simple, rapida y muy sabrosa. Un ... normalmente no faltan en una receta de hummus. A mis hijos les ... ... ya me tienen miedo. La receta la vi en un blog ... dejo el enlace aqui . La receta tiene pocas modificaciones. Ingrediente: 800 ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... de preparat. Este insa cu atat mai delicioasa de sarbatori, introducand oaspetii in atmosfera de Paste. Ingrediente si cantitati: 1/3, plus 1/4 cana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare blat: Batem ouale intregi cu zaharul timp de 20 de minute pana isi tripleaza volumul. Adaugam faina amestecata cu cacao,cernuta,putin cate putin, amestecand incet de sus in jos cu o spatula. Compozitia rezultata o turnam intr-o forma cu diametrul de 28 cm,tapetata cu hartie de copt(daca aveti o forma de calitate,de teflon,nu mai este nevoie de hartie de copt).:) Dam tava la cuptor preincalzit pentru 40 de minute, la 180 de grade. Cand este gata si trece testul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro