rata salbatica
Pagina 1 din 1
Rata salbatica se curata de pene, se trece prin flacara, apoi se ... , apoi se toarna fierbinte peste rata si se acopera vasul. Daca ... . Preparare: dupa ce a fost marinata, rata se sterge, se portioneaza si ... fiarba. Preparatul se serveste rece. Rata salbatica se poate pregati si cu ciuperci si cu varza, sub ... ostropel, etc. - 2 kg carne de rata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cu gust si aroma placuta. Rata se mai poate pregati asemanator ... 10 portii: 2 kg carne de rata, 2 kg gutui, 200 g zahar, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rata; pentru marinata: un litru de vin amestecat cu 1/2 litru otet ... preparare: Inainte de a fi fripta, rata se marineaza. Se face o marinata ... si se toarna fierbinte peste rata asezata intr-o cratita smaltuita. Se ... noapte. A doua zi se scoate rata marinata, se impaneaza cu felioare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Inainte de a fi fripta, rata se marineaza. Se face o marinata din ... si se toarna fierbinte peste rata asezata intr-o cratita smaltuita. Se ... noapte. A doua zi, se scoate rata marinata, se impaneaza cu felioare ... se serveste odata cu friptura. - O rata, 100 g slanina, 1 lingura unt, 1 pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , canalele strabatute de lebede si rate indolente, este o invitatie deschisa pentru ... gaini si cocosi (domestici si salbatici) si pana la fazani si bibilici, iar iepurii salbatici sunt deja o banalitate in acest corn al ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... carne de pui Orez basmati & salbatic cu pui Orez cubanez Ostropel ... iepure Retete cu carne de rata Rata pe varza in vas ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si mirodenii. Carnea de vita, pui, rata, oaie, bivol de apa (salbatic) este fiarta indelung (3-4 ore) in lapte ... Klang, dar si o supa de rata cu taietei ( mee-sua ) specifica ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... muschii spatelui, pentru mincare -- pulpele din fata (spete). Pasarile salbatice mari: rata, gisca, cocorul, lisita; se taie in sferturi. Se sareaza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... muschii spatelui, pentru mincare -- pulpele din fata (spete). Pasarile salbatice mari: rata, gisca, cocorul, lisita; se taie in sferturi. Se sareaza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... muschii spatelui, pentru mincare - pulpele din fata (spete). Pasarile salbatice mari: rata, gisca, cocorul, lisita; se taie in sferturi. Se sareaza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cum se pregateste friptura de porc, pui, rata, curcan sau vita pentru Craciun si...
Adauga la favorite
... - cu forma sa alungita, aerodinamica, rata gatita intreaga este o aparitie spectaculoaa ... cel de gaina, pieptul de rata are o consistenta si personalitate puternica ... - scurte si puternice, pulpele de rata sunt ideale pentru fripturi, mai ... gras - delicatesa extravaganta, ficatul de rata indopata se remarca prin gust ... inainte de a o taia. [note] Pentru rata salbatica se...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... /2013/01/spanac-cu-orez-salbatic-si-ou-romanesc.html http ... -cu-pastarnac-in-grasime-de-rata-2544 http://pasiunesiculoare.blogspot.de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com