rata la ceaun frageda
Pagina 5 din 5
1. Se pune apa într-o cratita, se aduce la punctul de fierbere si se adauga 8 oua. Se fierb constant 6 minute. Se scurg si se racesc sub jet de apa rece. Se curata de coaja cu grija, pentru ca galbenusul este înca moale. Între timp, se amesteca laolalta carnea de la cârnati si ceapa. 2. Se întind foile de 500g de aluat suficient de mult astfel încât din fiecare sa se taie câte patru cercuri cu diametrul de 18cm. Se presara doua tavi de copt cu putina faina. 3. Cu mâna umeda, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Se amesteca untul cu zaharul pudra apoi cu galbenusurile, faina, sarea, coaja de lamaie, iar la final laptele. Se omogenizeaza aluatul, se pune in folie alimentara si se da la frigider pentru 20-25 minute. Umplutura: Se bat usor ouale cu zaharul, coaja de lamaie si esenta de vanilie. Branza proaspata se amesteca bine cu smantana apoi cu ouale si grisul. Se omogenizeaza bine totul pana se obtine o crema de o consistenta fina si uniforma. Asamblarea: Se unge o tava cu ulei si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cand soarele ma cheama la o bere Accept intotdeauna cu placere Nu uit sa iau cu mine toate cele: Crema de plaja, ochelari de soare, saratele& INGREDIENTE 150 gr. faina 80 gr unt (am folosit specialitate de la Koliba) 100 gr cascaval (am folosit de la Koliba) 1 ou 50 gr telemea de vaca 2 [&] Post-ul SARATELE FRAGEDE KOLIBA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Minunata reteta asta! O ador ... am facut aseara o portie si ... azi tre' sa fac iar :))) reteta ii apartine Laurei Laurentiu (www.retetecalamama.ro) si am modificat doar borsul, inlocuindu-l cu apa minerala, ca n-am gasit! Daaar, cu toate astea, au iesit GROZAVEEEEE !!!! Multumesc, Laura mea minunata, pentru inca o reteta fabuloasa! Love you pana la adanci batraneti! ? 275 de grame de faina 4 grame drojdie uscata 25 de grame de zahar 1 lingura de apa 1/2 lingurita sare coaja rasa de la o ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 8 pulpe de pui inferioare 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute (sau ulei si chilli) sare Taiati marunt usturoiul si amestecati sosul din ingredientele de mai sus. In acest sos lasati pulpitele la macerat peste noapte. Le puteti gati a doua zi fie prajite, fie la cuptor. Au un gust foarte bun, combinand dulcele cu iutele si sunt foarte-foarte fragede.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... semintele de pin. - 1 pachet aluat fraged (de tarta), 500 g spanac congelat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g zahar pudra, 1 pachet de aluat fraged, 1 baton de vanilie. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe carnea, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie felii subtiri. Feliile se pun pe un platou si deasupra se intinde bine crema facuta cu celelalte ingrediente (maioneza, ton, capere). Pentru decorat se folosesc din nou caperele,. - O bucata de carne de vitel frageda, o cutie de ton, putine capere, maioneza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu vin sec, rosu. - 1 aluat fraged (frantuzesc), 4 linguri pasta de tomate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . din orice fel de carne frageda, 250-300 g ciuperci, 100 g slanina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pachet foi de placinta (aluat fraged nu foetaj), 500 g brinza dulce ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g), 2 linguri smantana groasa, 250 g aluat fraged, 50 g unt + 10 g pentru uns ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... codite cat mai subtiri si fragede), 100 g unt, 2 linguri de pesmet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 5 minute la cuptor. - 350 g aluat fraged (din comert), 50 g faina, 1 conserva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... alb sec (optional), 150 g aluat fraged pentru saratele, 30 g parmezan ras ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... serviti-le fierbinti. - 250 g aluat fraged, 2 ardei grasi rosii, 200 g cascaval ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau cartofi natur. - 1 kg carne frageda, 200 g slanina, 200 ml vin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si coastele de la gaina, rata sau gisca, sare, 1-2 oua, smintina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu zahar pudra. - Pentru aluatul fraged: 280 g faina, 180 g zahar, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro