Cauta in 21.294 retete
... sa cumperi doar pulpe de rata, daca gasesti, dar merge la ... intreaga. Ingrediente : carne de rata circa 1,5 kilograme, 750-800 de grame ... doua ora. - Spala si curata rata de excesul de piele, daca ... in bucati potrivite. Daca ai o rata intreaga, taie pulpele cu tot ... acopera bine vasul si lasa rata sa se patrunda, la foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... astazi. Micile prajiturele sunt delicioase, fragede, usor de servit si pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o prepar. De fapt carnea de rata e unica, e plina de savoare, si daca e preparata asa cum trebuie e si foarte frageda. Rata asta la cuptor, glazurata ... nu numai si aici . Ingrediente: 1 rata de cca 2 kg 4-5 foi dafin ... de preparare Eu am avut rata de curte, asadar toate etapele ... mai mult, daca veti folosi rata din magazin o veti lasa mai ... piperul, apoi am masat bine...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... g unt. Umplutura: 400 g piept de rata, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pielea de pe pieptul de rata, se pune sare si piper ... 220 grade C. In untura de rata incinsa se rumeneste carnea pe ... 4 portii: 2 bucati de piept de rata, 1 ceapa rosie, 2-3 linguri de untura de rata, 100 ml vin rosu; Pentru nudli (este un preparat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... boboc de rata, 3/4 l vin alb sec, 5 linguri miere, 4 linguri sos de ... si se spala bobocul de rata, ungindu-l in interior cu miere ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pielea devine crocanta iar carnea frageda si zemoasa. unde mai pui ... prietenii la masa. odata dezosata, rata poate fi umpluta fie cu ... din plin de grasimea de rata. umplutura ideala o consider a fi cea ... crocant si e o garnitura sanatoasa pentru rata noastra insa nu ajunge la ... se inobileaza cu grasimea de rata intr-un mod absolut dumnezeiesc ... . hai noroc si pofta buna....
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... targ si sarbatoare, puiul la ceaun este expresia unui fast-food ... -food-urilor moderne. Puiul la ceaun nu este atat o reteta in ... cu ulei, pentru a obtine o carne frageda si al doilea in adaugarea ... groase. Incingeti untura intr-un ceaun (sau alt vas gros in ... servet de hartie. Puiul la ceaun se consuma imediat, cu mujdei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Rata salbatica se curata de pene, se trece prin flacara, apoi ... arunca. Se taie in sferturi rata si se pune intr-un ... , apoi se toarna fierbinte peste rata si se acopera vasul. Daca nu se prepara rata in aceeasi zi, marinata se raceste si ... se toarna peste carnea de rata si se pastreaza la loc ... . Preparare: dupa ce a fost marinata, rata se sterge, se portioneaza si ... fiarba....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cratita si se prajeste putin rata pe toate partile, pe foc ... sferturi de ora. Se stropeste rata cu coniac si cu Cointreau ... foc 10 minute. Se scoate rata din cratita si se tine ... feliile de portocala. Se taie rata pe un platou cald. Se ... incalzeste sosul si se stropesc rata si feliile de portocala. Se ... restul de sos in sosiera. - O rata de cel putin 2 kg, 6 portocale ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -ul rosu cu carne de rata ( Gaeng phed ped yang , in ... Ingrediente: 150 grame piept de rata gatit (fiarta sau fripta) 2 linguri ... piper Preparare: Taiati pieptul de rata fasii. Taiati ardeiul rondele. Incingeti ... de pui. Adaugati carnea de rata si fierbeti la foc iute ... -ul rosu cu carne de rata si struguri se serveste fierbinte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... buna reteta a noastra, merg si eu rata mea delicioasa! Ingrediente 1 piept rata 1 ananas 200 ml vin alb 1 lingura miere albine zeama de ... suficient de multa grasime. Prajim rata in propria-i grasime cam cate ... de soia .Scoatem bucatile de rata si le lasam deoparte la ... de sos. Taiem pietul de rata pe diagonala cu un cutit ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... aceeasi relatie cu focul. Prezenta ceaunului in bucatariile romanesti nu poate ... trecuta cu vederea). Viata sociala a ceaunului nu poate fi gandita complet ... conviviale pe care o incorporeaza. La ceaun se gateste pentru multi, din ... sub constrangerile celor doua portii. Ceaunul in delta este un obiect ... pe balta... Savoarea mancarurilor de ceaun, facute pentru multi meseni, capata ... ....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... prajesc feliile de piept de rata pe fiecare parte cate 4-5 minute ... sau piure de cartofi. - 1 piept rata, 1/2 pahar de vin rosu, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cu gust si aroma placuta. Rata se mai poate pregati asemanator ... 10 portii: 2 kg carne de rata, 2 kg gutui, 200 g zahar, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , impreuna cu un piept de rata impanat, gata pentru a fi marinat ... apoi il feliem. Pieptul de rata este o carne fina, gustoasa, pretentioasa ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
Se amesteca faina, apa, ouale. Apoi se adauga untura topita cu sarea, zaharul si coaja de lamâie. Aluatul se framânta bine si se pune ântr-un vas la frigider timp de jumatate de ora. Dupa aceea se scoate aluatul si se fac bilute mici de dimensiunea unei nuci, care se întind sub forma de cerc. Cu cutitul, cercul se taie în 10 triunghiuri care se ruleaza cu rahat. Cornutele se pun la cuptor în tava pe hârtie de copt si se lasa pâna maxim 20 de minute la foc mediu. Dupa ce sunt gata, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca rata cu sare si maghiran pe dinafara si pe dinauntru si se inabusa cu usturoi in putina apa, fara grasime. Se aseaza apoi pe un vas termorezistent, pielea se inteapa din loc in loc si se da la cuptor pana se rumeneste. Capetele de la pulpe se infasoara cu folie de aluminiu ca sa nu se arda. Se serveste cu garnitura de varza inabusita si cu cartofi. - O rata de 2,5-3 kg, 2 catei de usturoi, sare, maghiran. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , imbinand pasiunea pentru carnea de rata a francezilor si cea pentru varza ... traditional dintr-un boboc de rata  unul per portie  sau din ... : 4 Timp de preparare: 3 ore Ingrediente: 1 rata intreaga 1 varza medie 1 litru de ... piper prospat macinat Preparare: Decupati rata in felul urmator: desfaceti pulpele ... ml de vin aripile de rata si spatele. Adaugati in oala ... -o tigaie, patratelele...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se taie rata, se curata si se spala foarte bine. Se ... . Dupa primele clocote, se pune rata usor rumenita, sucul de la ... carnea este gata, se scoate rata din sos, se taie in ... garniseste cu felii de portocale. - O rata, 4 buc. portocale, 2 linguri cu virf ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro